Rene tæpper uden pletter?

Rene tæpper ALTID. Ja det er drømmen, men pletter på tæpperne er desværre uundgåeligt. Pænt er det ikke, og skal din virksomhed udstråle professionalisme, er det vigtigt med jævnlig rensning af tæpperne. Holder du til i eller omkring København, kan din tæpperenser klare det for få penge.

Beskidte tæpper med pletter fra rødvin, kaffe og andre genstridige væsker får hurtigt et kontor eller en butik til at virke snusket og uprofessionel. Derfor er rensning af gulvtæpper vigtigt. Kontakt din tæpperenser hos TRY.

Mange tror, der skal traditionel og barsk kemisk rensning til, før pletterne overgiver sig, men sådan er det ikke længere. I dag kan man få rene tæpper uden det går ud over arbejdsmiljø og indeklima. Faktisk kan man nu benytte så skånsomme produkter, at medarbejderne kan passe deres arbejde uden gener, mens jeres tæpper får en grundig omgang af vores tæpperenser.

Og tørretiden er ikke længere et døgn eller mere. Blot 1 time.

Det giver hverken hovedpine eller andre ubehagelige bivirkninger. Tværtimod oplever mange, at luften bliver mere klar og frisk og at indeklimaet forbedres mærkbart. Du kan læse mere om andres oplevelser med sund rensning af gulvtæpper her.

Tæpperens er vores speciale – læs mere om vore fordele her!

Tror du dine egne øjne? Dette billede er ikke blevet redigeret. Efter indsatsen fra vor tæpperenser var vandskaden væk og farven/strukturen tilbage:

Rene tæpper i københavn og omegn

Kan du se forskel på en tæpperenser der kan sit job og en amatør?

Selvom du vælger en grøn løsning, når du skal have besøg af en tæpperenser, behøver det ikke gå ud over økonomien. Denne solide tæpperenser er nemlig konkurrencedygtig på både effektivitet og pris.

Det betyder at du kan få renset dine gulvtæpper for helt ned til 15 kroner pr kvadratmeter.

Mange firmaer i København tager helt op til 80 kroner pr kvadratmeter eller mere, men det gør ikke deres service bedre. Vandrehistorier om, at pletter kan vende tilbage 14 dage efter en tæpperenser har været forbi holder nemlig ikke stik. Vi giver garanti på dette. Og leverer en gratis efterrens i op til 14 dage efter første rens.

Rene tæpper med service i top

Derfor er det langt vigtigere at se på den service firmaerne tilbyder, end udelukkende at se på prisen. Find et firma, hvor de giver garanti på resultatet, hvor de rykker hurtigt ud, kommer tilbage indenfor 1 uge hvis de har overset en plet, og hvor prisen er i orden.

Samtidig kan det være en god idé at få sine tæpper imprægneret, så de bliver mindre modtagelige overfor nye pletter i fremtiden. Også her er det muligt at finde miljøvenlige og prisbillige alternativer på holdbar efterbehandling af indsatsen fra din tæpperenser. En efterbehandling kan også afhjælpe problemer med irriterende statisk elektricitet.

Har du ikke tæpper på samtlige gulve, kan det være en fordel at finde et firma, der kan klare rengøringen af de øvrige gulve ved samme lejlighed. Her står vi klar og tilbyder også møbelrens, rengøring af linoleumsgulve og trægulve, der er ubehandlede eller behandlet med sæbe eller olie.

På den måde kan hele virksomheden blive shinet op på effektiv og miljørigtig vis (og ikke kun dine tæpper). Og uden at budgettet tilter:)

Se fotos fra TRY.dk på Facebook her.

Vurdér vores service