Bedre ejendomsservice – med en duft af citrus eller lavendel

Når du er på udkig efter bedre ejendomsservice København, så er der hos os flere muligheder at vælge imellem. Men de er alle økologiske. Om du vælger en naturlig duft af citrus eller lavendel. Eller løsningen skal være helt uden duft.

Det store udvalg er for så vidt også godt nok, for forskellen er til at få øje på. Hos TRY.dk kalder vi det “en grøn løsning”. En del sundere og bedre ejendomsservice. Her får du økologiske rengøringsmidler til rengøringsopgaven.

Det kan også være trappevask eller rengøring af vaskeri og andre fællesarealer. Du får slået græsset pænt med dobbelt-klip hvor det afklippede græs ikke ligger grimt i store klumper og du får fejet fliserne og p-plads med meget mere. Mulighederne er mange, når du ønsker totalservice fra TRY.dk

Læs mere om vores grønne ejendomsservice

Hvilken værdi giver det grønne din boligforening?

Har du brug for bedre ejendomsservice i og omkring København. Og vil du gerne have vasket trapper, vinduer og klaret alle udendørsområder – så findes der rengøringsvirksomheder, der har en grøn profil og som mener det alvorligt.

Det giver værdi for dig og din ejendom.

Det forudsætter mange års erfaring inden for faget. Resultatet er derfor på højt fagligt niveau.  Og så betyder det brug af produkter, der er 100% nedbrydelige i naturen, og at der bliver ikke brugt kunstige farvestoffer eller konserveringsmidler.

Det betaler sig – og forbedrer indeklimaet

Når der bliver brugt konventionelle midler til rengøringen i trappeopgange, til vinduespudsning eller lignende, vil der være mulighed for at flere rengøringsmidler bliver blandet sammen og det kan give en tung duft i opgangen. Den tunge duft kan give hovedpine og andre gener – fordi det netop er en cocktail af rengøringsmidler.

Vil du gerne forbedre indeklimaet og have en besparelse på den ønskede ejendomsservice i København, så vil det kunne betale sig at vælge en servicepartner med en stærk grøn profil.

Det betaler sig på flere måder, blandt andet fordi:

 Du får en ejendomsservice i København, med færrest mulige rengøringsprodukter, der alle er økologiske og 100% nedbrydelige i naturen

✔ Du har mulighed for at få mere end 20 års erfaring, hvor alle de bedste kompetencer er samlet, og derfor kan give dig den bedste rengøring

 Du får bæredygtig, økologisk rengøring, der samtidig er med til at give en økonomisk besparelse

Du kommer ikke til at fortryde det, når først du har prøvet økologisk rengøring.

Ud med de konventionelle rengøringsmidler

Der er ingen grund til at bruge rengøringsmidler, der er fyldt med parabener, formaldehyd, syntetiske farve og dufte. Eller hvad med fosfater, ammoniak, blegemidler og petrokemiske stoffer. Det er slet ikke nødvendigt – for du kan med naturens egne midler få en lige så effektiv trappevask, der endda dufter bedre.

Vil du ikke selv klare din trappeopvask, så find en samarbejdspartner, der ønsker det samme som dig – grøn rengøring, der giver glæde.

Hvad betyder en grøn ejendomsservice for dig?

Vil du gerne have en trappevask, der er af god kvalitet? Vil du også have sikkerhed for at de enkelte produkter, som bliver brugt er økologiske og 100% nedbrydelige i naturen?

Så vælg TRY.dk hvor der bliver gået til arbejdet med et godt engagement. Vælg ALDRIG et firma der binder dig med lang opsigelse.

Du kan i Københavnsområdet finde over 1000 rengøringsvirksomheder, så der er nok at vælge imellem. Der er dog ikke ret mange, der kan garantere produkter, som er 100% nedbrydelige i naturen. Eller hvor der ikke er brugt syntetiske dufte, farver eller konserveringsmidler. Og hvor hele produktsortimentet er hud- og allergivenligt.

For beboerne i opgangen betyder det naturlige og skønne dufte, når der er blevet foretaget en trappevask. Det betyder at beboerne ikke skal have problemer med de tunge lugtgener en trappevask med konventionelle rengøringsmidler kan give og sidst men ikke mindst kan det også skabe en besparelse på budgettet, der på sigt kan komme beboerne til gode.

Et succesfuldt valg af samarbejdspartner

Når du er på udkig efter miljøvenlig og økologisk trappevask, er der flere ting at være opmærksom på i beslutningsprocessen. Her er listet nogle ting, som kan være med til at give et succesfuldt valg.

 Find ud af hvilke produkter, der bliver brugt – de skal være 100% nedbrydelige i naturen, de skal være uden syntetisk duft, farve eller konserveringsmiddel, og så skal de være hud- og allergivenlige.

 Brænder samarbejdspartneren for en grøn profil igennem hele virksomheden – hvor der tænkes på bæredygtighed og miljøvenlige tiltag.

 En virksomhed med mange års erfaring, specielt inden for miljøvenlig og økologisk rengøring kan give dig en trappevask hvor der dufter rent hver gang.

Interesseret i en grøn og bedre ejendomsservice? Læs mere om vores tilbud her