Rengøringsfirma i København? Er I så fortsat det lille rengøringsfirma?

Vi ved jo godt at mange har haft ambitioner om at beholde begge ben og de fornuftige holdninger i jordhøjde. Det har vi set mange gange i de 30 år siden vi opstartede TRY.dk i 1988. MEN, vi lover dig at vi aldrig kommer til at lide af volumensyge. Vi vil fortsætte med at være “det lille rengøringsfirma i København”.

Vi kommer ALDRIG til at sende folk ud til din værdifulde erhvervsadresse og omgås dine værdier, som du ikke kender og har godkendt forinden. Dette gennemtræk af rengøringsmedarbejdere ønsker vi IKKE. Og vi synes det er dybt useriøst at flere store firmaer gør sig i den slags manøvrer for at holde prisen nede og overskuddet til aktionærer eller andre oppe.

Vi bliver heller ALDRIG landsdækkende med vores rengøringsfirma. Det ville kræve afdelinger med inspektører i alle landsdele og så ryger vores fokus da for alvor med vores lille rengøringsfirma København.

For kun det lille rengøringsfirma fra København kan sikre dig et stærkt fokus på:

1)Et bedre indeklima hos kunden

2)Sikkerhed for alle parter

3)Direkte kontakt med en lynhurtig kommandovej til dit rengøringsfirma

Det lille rengøringsfirma har kunder i hele Storkøbenhavn og vores centrale placering, betyder at vi derfor hurtigt kan nå ud til alle kunder i en radius på 30 KM. Så har du behov for en god økologisk rengøring i København og omegn, skal du naturligvis kontakte TRY.dk.

Kontakt TRY for en uforpligtende samtale om rengøring

TRY.dk er altid åbne overfor dine spørgsmål og tager gerne en snak om dine behov og hvad vi kan gøre for dig. Så har du spørgsmål, eller ønsket om et uforpligtende tilbud, er du altid mere end velkommen til at kontakte TRY.dk på telefon 40 93 95 97Du kan også anvende kontaktformularen. Rene hilsner fra TRY.dk – dit rengøringsfirma.

Det lille rengøringsfirma fra København og Kongens Lyngby.

Det lille rengøringsfirma, TRY ligger i Kongens Lyngby, 12 km nord for København. Du kan nemt kalde os det lille rengøringsfirma, da vi kun er en lille håndfuld på 5 mand der arbejder i firmaet.

Alligevel har vi masser af erfaring som rengøringsfirma i København. Helt præcist 32 år i branchen, hvilket giver os en stor viden at trække på. Vi har valgt at fokusere på miljøvenlige og økologiske produkter, når vi udfører rengøringsopgaver for vores kunder. Fordele ved det lille rengøringsfirma?

Der er mange fordele ved at benytte TRY’s milde rengøringsmidler og økologiske metoder! Ikke mindst er det godt for medarbejdere, både dem i vores rengøringsfirma og vores kunders samt miljøet. Både det globale, men så sandelig også indemiljøet/indeklimaet på kontoret og  i opgangen i boligforeningen. De unikke fordele ved TRY kan du læse mere om her.

Rengøringsfirma fra TRY tilbyder dig hjælp uden kontrakt den første måned

TRY.dk – Det lille rengøringsfirma kan helt ekstraordinært i forhold til vores konkurrenter, tilbyde en 3 måneders prøvetid uden binding. I al beskedenhed:Vi har stor tiltro til egne kompetencer og ser derfor ingen grund til at tale om kontrakt og anden binding som det første. Det skal komme helt naturligt. Så du må godt kalde det rengøringsservice uden de obligatoriske håndjern, som en kontrakt jo egentlig er.

Lad os vise hvad vi kan hjælpe dig med – så skal du nok blive overbevist. Vores filosofi er at et samarbejde kun skal blive bedre på sigt. Ja vi elsker langvarige relationer. Men oftest er det ikke ligefrem en forbedret service fremadrettet der bliver realiseret i servicebranchen.

Hvad så med rengøringskvaliteten fremadrettet?

Tit er vi ude for spørgsmålet: Hvis TRY’s rengøringsfirma nu får ansvaret hos os; Hvad så med næste måned? Daler kvaliteten så bare langsomt som med de andre rengøringsfirmaer vi igennem tiden har afprøvet?

Vores enkle svar er: Når vi ikke er til de hurtige forhold – så skulle det jo meget gerne gå den anden vej. Den første måned kan vi godt overse en lille ting eller glemme at noget faktisk er implementeret i aftalen. Vi er jo mennesker. Men så skal det også bare gå fremad.

I skal ikke tænke på de ting der er aftalt. Det gælder kvaliteten af det udførte arbejde, udluftning, indkøb og opfyldning af papirvarer og om det nu også er de aftalte medarbejdere der er på opgaven hos jer etc. For det er jo altid NOGLE DU KENDER i dette rengøringsfirma

Og kommandovejen er kort! Du ringer direkte og taler med Lars på 40 93 95 97 ( eller e-mail try(snabela)try.dk og evt. fejl eller misforståelser udbedres indenfor 12 timer. Det er en af fordelene ved det lille rengøringsfirma i Lyngby. Så vi mener at vi gør ALT hvad der er muligt for at både opstart og fremtidig rengøring skal forløbe uden knuder og gnidninger.

Hos TRY har vi en lang række services, som vi kan tilbyde vores kunder. Men det gælder især om at være det bedste rengøringsfirma i København, fordi vi tænker på at forbedre jeres indeklima, da kontoret i byen SKAL være et rart sted at arbejde.

Det betyder at vi har en bred og varieret kundegruppe. Vi kan afhjælpe de fleste behov og har altid fokus på kvalitet og miljøvenlighed som rengøringsfirma. Du kan læse mere om, hvad vi også kan:

Tæpperens                                        Økologisk rengøring

Hvad gør rengøringsfirmaet TRY.dk for sine kunder

Efter 30 år som selvstændig med tæpperens, rengøringsservice, og ejendomsservice, danner der sig et billede af hvad erhvervskunder efterspørger og også i hvilken ny retning denne efterspørgsel bevæger sig.  Vi har naturligvis alle forskellige behov og individuelle ønsker! Alligevel mener jeg at 3 områder stikker ud: Sikkerhed, stabil service og sunde økologiske produkter. Det er vejen for et førsteklasses rengøringsfirma i København

3 områder hvor et rengøringsfirma SKAL kunne gøre en forskel – Vores fokus er:

Sikkerhed

1) Det er klart at sikkerhed er det vigtigste punkt.  Hvem overdrager du dine nøgler og vigtige alarmkoder til? Hos TRY.dk får du den sikkerhed at du bliver præsenteret for medarbejderen og vi garanterer at kun de personer du har godkendt og som det naturligste har ren straffeattest, får adgang til din virksomhed.

Sunde produktvalg

2) Sunde økologiske produkter er vores hjertesag.  Vi gør alt for at benytte de bedste og mildeste rengøringsmidler. Det er sundest for jer ikke at skulle arbejde i et indendørsmiljø der er fyldt med kemiske duftstoffer og anden barsk kemi. Samtidig er det jo også vigtigt for os der står med det i hverdagens  rengøringsfirma. Det kan kun blive en win win.

Rengøringsfirmaet med totalservice

3) Sidste område vi fokuserer meget på er service. Vi finder det ganske enkelt at tilbyde at indkøbe jeres tunge forbrugsvarer til kontoret i København og Storkøbenhavn.  Oftest er det toiletpapir, køkkenruller, håndsæbe, kaffe og lignende som vores kunder er meget glade for at slippe for at holde styr på.  Indkøb, vask af håndklæder, ophængning, opfyldning osv. er noget vi med glæde og uden ekstra beregning påtager os.  Det er en naturlig del af TRY.dk rengøringsfirma.

Disse 3 områder kan I afprøve hos TRY.dk med 25% rabat første måned! Ring 40 93 95 97 for mere information. Vi er dit grønne rengøringsfirma i København. Vores fokus vil altid ligge på sikkerhed, økologiske løsninger og service.

Det lille rengøringsfirma København med nærvær, grønne værdier og tid til at lytte til dine behov.

Det er nogle af kerneværdierne vi arbejder med, og som gør rengøringen til mere end bare rengøring. Det er vi ikke ene om at mere.

På Trustpilot mener vore kunder at vi skal ligge godt. Vi tilbyder alle interesserede en gratis prøve – det er konceptet bag TRY.

TRY støtter gode initiativer

Miljøvenligpakning      csr-maerket logo     

Velkommen til !