Økologisk vicevært i København

/Økologisk vicevært i København
Økologisk vicevært i København 2017-07-26T12:48:17+00:00

Skal TRY.dk være jeres økologisk vicevært? 

God trappevask, økologisk vicevært eller økologisk ejendomsservice.  Ja den er god nok, indhent tilbud på økologisk ejendomsservice fra din økologiske vicevært eller bare en sund trappevask i ejerforeningen og modtag en økologisk produktserie og vores nye afkalker LIMEY til at sætte på vandhaner.

Vi har faste medarbejdere til div. serviceopgaver. Det betyder at vores medarbejdere efter kort tid kender bygningerne og kan levere den trapperengøring og anden service beboerne har krav på og betaler for. Der er stor forskel på, hvad de forskellige firmaer kan levere indenfor ejendomsservice.

Søger du en økologisk vicevært, så kontant os! – Hvem er vi? TRY.dk tilbyder grøn og økologisk ejendomsservice samt økologisk viceværtservice til bl.a. andels- og ejerboligforeninger fra København til Lyngby. Vi tilbyder en effektiv løsning med sunde velafprøvede midler og metoder, som passer lige ind i jeres behov.

Ejendomsservice er jo et spørgsmål om tillid, så vi er der for jer, når sneen falder eller det er isglat. Vi står også klar med lugning/brænding af ukrudt i sæsonen. Vores faste og lille medarbejderstab gør, at vores priser er yderst fordelagtige.

Hvad kan vi mere? Vi tilbyder alt fra trapperengøring, altså rene trapper hver uge, til rengøring af fælles vaskeri. Vi har haft 23 år til at øve os i, så din økologiske vicevært griber altid opgaverne an med god erfaring. Vi tilpasser aftalen til jeres behov. Og der er ingen binding den første måned, men 10% rabat. Vi er kun interesseret i glade og tilfredse kunder.  Derfor binder vi ikke vores kunder i længere perioder. Det opbygger både tillid og giver en dejlig ro i beslutningsfasen omkring trappevask og anden service i ejerforeningen.

En økologisk vicevært med mange fordele

Vi har et godt fast personale og en grøn politik. Din økologiske vicevært kommer gerne med et uforpligtende tilbud på jeres ejendomsservice.

Hvorfor skal I vælge os som økologisk vicevært?  Den grønne profil og en lille kyndig medarbejderstab, gør os til det perfekte alternativ til de store firmaer der ikke altid kan tage action og har svært ved at levere stabil og solid ejendomsservice, da der er mange forskellige folk tilknyttet ejendommen. Udover disse grundlæggende fordele dette naturligvis giver, så har vi også gode reelle priser på ejendomsservice og bestræber os på altid at levere en fair ejendomsservice og trapperengøring, som bare fungerer, ikke bare nu, men også i næste måned og fremadrettet;)

Hos TRY får du altså en økologisk vicevært med service og tillid i top.

Kontakt Lars Fjord for et solidt tilbud fra “økologisk vicevært” København og Lyngby på 40 93 95 97.