Sund rengøring

/Sund rengøring
Sund rengøring 2017-07-26T12:48:17+00:00

Sund rengøring i Storkøbenhavn – Hvordan?

Har du brug for sund og grundig rengøring i og omkring Storkøbenhavn? Endda med sunde og parfumefri rengøringsmidler? Vi har effektive og fastansatte medarbejdere, der har stor erfaring og engagement indenfor dette område.  Vi tilbyder rengøringsservice med en prøveperiode på en måned, uden opsigelsesfrist. Vores rengøringsservice tilpasses jeres behov. Vi laver gerne specialaftaler på rengøringsopgaver i Storkøbenhavn.

 

Lækre økologiske rengøringsprodukter!

Sundt og rent indeklima – uden parfume?

Sund rengøringsservice betyder bedre og sundere parfumefri rengøring til samme pris. TRY tilbyder effektiv og miljøvenlig rengøring i hele København. Vi tilbyder også rengøring med økologiske produkter. Prøv vores produkter gratis! Vi forærer dig en gratis pakke med 3 produkter + microfiberklude til brug i dit private hjem.  Ja 3 rengøringsmidler – mere er der ikke brug for. Så kan du i ro og mag afprøve disse skønne og effektive midler. Har du allergi vil du sikkert opleve en større positiv forskel på dit indemiljø ved vores rengøring uden parfume, end andre uden allergi.

Vi tilbyder sund rengøring, økologi og sund økonomi

Vi tilbyder alt fra ejendomsservice til tæppevask. Ja vi holder egentlig alt rent i Storkøbenhavn. Vi har et godt fast personale og en sund indstilling. Det betyder at du aldrig opleveren en ny medarbejder som du ikke er blevet præsenteret for forinden. Den slags hæsblæsende ansættelsesforhold og gennemtræk af vores ansatte findes ikke hos os. Vores faste medarbejderstab er jeres garanti for at I ved hvem der har været på jeres adresse og gjort rent – for rengøring er først og fremmest er et tillidsspørgsmål. I får også tilbudt en gratis tæppevask ved opstart af rengøringsaftale på abonnement i Storkøbenhavn.

Vi er effektive og konkurrencedygtige. Udover rengøringsservice uden parfume, kan vi også stå for en totalløsning, hvor vi sørger for at få fyldt op med toiletartikler, kildevand og meget andet. Vi tilbyder en sund, grøn løsning – 100% tilpasset jeres behov.

Hvorfor skal I vælge os? Vi tilbyder ”usynligt rengøringspersonale”. Vi kommer i det tidsrum der passer jer. Langt de fleste foretrækker at rengøringen udføres om aftenen eller om morgenen, hvor der ikke er nogen på kontoret der bliver forstyrret. Vores rengøringsmedarbejdere kører i hele Storkøbenhavn. Vi satser benhårdt på vores kunder i Kbh. Det sikrer jer, at vi er yderst påpasselige med samarbejdet samt konkurrencedygtige på rengøringsservice.  Husk – vi tilbyder som de færreste –  en prøveperiode uden binding på sund rengøring.

Hvor bor vi? Vi bor i Virum. Ønsker I et mindre og stabilt rengøringsfirma som alternativ til de store rengøringsselskaber, til at varetage en super sund rengøring i Storkøbenhavn og omegn, Lyngby, Holte, Vedbæk, Hørsholm, Gentofte, Hellerup, Østerbro, Nørrebro, Vesterbro & Indre København så kontakt os for et uforpligtende tilbud. Vi varetager rengøringservice for flere mindre og mellemstore virksomheder i dette område.

Kontakt os for et tilbud på sund og bedre rengøringsservice på 40 93 95 97 eller try@try.dk !