Rengøringstilbud i 2020 fra TRY.dk – Det bedste i længden!

Få det bedste rengøringstilbud på tæpperens & økologisk rengøring!

Rengøringstilbud

Benyt kontaktboksen og vi vender tilbage med det bedste rengøringstilbud i 2020 indenfor 10 min.


Sådan får du også det bedste rengøringstilbud:

På tirsdage ml. 10-14 er det nemmest at få en hurtig tid til rens. Denne dag har vi nemlig altid 1 ekstra bil på vores indeklimaforbedrende service med tæppeservice.

Husk også at erhvervskunder/boligforeninger i hele Storkøbenhavn, altid kan bede os kigge forbi med vores rengøringstilbud på en bedre standard og et bedre indeklima. Her kan du samtidig få 3 gratis prøvesprays af vores økologiske rengøringsmidler der ikke skader jeres kontormiljø. P.T. ser vores lille pakke sådan ud:

1) Universalrengøringsmiddel klar til brug uden parfume

2) Kalkfjerner baseret på 10% eddike

3) Bakterie-fjerner med lavendel, der forebygger smitte mellem jer på kontoret. Bruges på håndtag, tastaturer, greb og lignende.

Rengøringstilbud med friske øjne på jeres kontor

Der findes i Danmark omkring 8000 rengøringsfirmaer. Bare i Storkøbenhavn findes flere tusind. Vores råd til dig der er i færd med at indhente et nyt tilbud på rengøring: Brug ikke blot tiden på at invitere rengøringsfirmaet til at sende jer et rengøringstilbud. Spørg firmaet om de kan se, hvad der trænger på jeres kontor. Lad rengøringsfirmaet finde de 2-3 største fejl eller områder, hvor der virkelig trænger til HELT FRISKE ØJNE og et helt nyt og holdbart rengøringstilbud.

Nogle af de typiske ting der bliver overset eller “glemt” af rengøringsansatte i dagligdagens hede kamp og når autopiloten er slået til, er ofte:

1) Sorte fingre på hvide døre, især omkring håndtag.  Ucharmerende?

2) Beskidte keyboards/tastaturer, mus og bordet bag div. PC-udstyr.

3) Rengøring bag toiletkummer samt kalk i vasken og på blandingsbatteri!

Kan dit potentielt kommende rengøringsfirma ikke se div. fokusområder med det samme, så brug 10 min. i selskab med en seriøs rengøringspartner! Disse få minutter sikrer jer at I finder et af de bedste rengøringstilbud i København – Nemlig en rengøringsløsning der holder længere end til underskriften på papiret. Sådan får du det bedste rengøringstilbud.

Husk: Når I siger ja til vores rengøringstilbud, er I ikke forpligtet eller bundet af kontrakt de første 3 måneder. I kan til enhver tid afbryde samarbejdet i denne testfase. Også i startfasen er vi markant anderledes end de fleste. Velkommen til TRY.dk – Bedre rengøring på kontoret, i længden.

Du finder mere info om vores økologiske metoder til rengøring her.

Vil du have rene vinduer i din virksomhed, boligforening eller privat, så kontakt vores samarbejdspartner Jydeservice direkte her!

Vi glæder os til at servicere din virksomhed/boligforening med den bedste økologiske rengøringsservice omkring København, Hellerup og Lyngby.

Få det bedste rengøringstilbud her!

Bedste ØKO-hilsner

TRY.dk

Lars Fjord
Virumgade 50 C
2830 Virum
40 93 95 97
CVR 18674556