Rengøringstilbud i 2021 fra TRY.dk – Det bedste i længden!

Kære kunder  – Corona-update 1/12 2020

COVID-19 er desværre kommet for at blive. Så vi indfører obligatorisk brug af mundbind😷 ved alle besøg i din virksomhed og i private hjem, da både vores medarbejdere og kunder SKAL kunne føle sig trygge ved vort besøg.

Kære kunder – Corona-update 1/9 2020

Vi holder stadig ÅBENT og leverer fortsat økologisk rengøring og tæpperens i hele Corona-perioden. Så kontakt os trygt!

Har du særlige behov eller er du i en risikogruppe, så skriv at du ønsker at vi skal benytte mundbind, igennem hele vores besøg hos dig.

Hjælp os med at passe på vores medarbejdere ved at holde afstand, så passer vi også på dig imens vi plejer og passer dine tæpper.

——-

Kære kunder – Corona-update 12/3 2020

Vi tager situationen omkring Covid-19 meget alvorligt. Hvis I kender vores rengøringsstandard, så ved I at hos TRY gælder det først og fremmest om at være TRYG. Tryghed og tillid med vores medarbejdere og vores produkter og de valg vi træffer hele vejen rundt.

Vores forretning med at tilbyde tæpperens hos private og firmaer fortsætter igennem de næste 2 ugers karantæne-periode og fremover med nogle få, men ufravigelige krav.

I fælles interesse håber jeg at I naturligvis vil holde min. 2 meters afstand til os når vi ankommer og igennem hele vores besøg. Det er jeg sikker på at vi alle kan klare.

Vi sørger for at bruge håndsprit som det sidste inden vi banker på. Og ved sidste besøg hos tidligere kunde, har vi både vasket og afsprittet hænder.

Betaling vil fortsat være MobilePay eller kontant. Når I vælger kontant betaling, vil vi bede jer lægge det præcise beløb i en kuvert eller lign.

Faktura lander I jeres mail 5 min. efter vi har færdiggjort arbejdet.

Tak for det gode samarbejde og fordi I hjælper os med at efterleve en god hygiejnestandard ved besøget i jeres virksomhed eller private hjem.

Vi krammer og giver hånd igen, når vi er ude på den anden side af Corona-land 🤔😷😊

De bedste hilsner

Lars Fjord

TRY.dk

Få det bedste rengøringstilbud på tæpperens & økologisk kontorrengøring!

Rengøringstilbud

Benyt kontaktboksen og vi vender tilbage med det bedste rengøringstilbud i 2020 indenfor 10 min.


  Sådan får du også det bedste rengøringstilbud:

  På tirsdage ml. 10-14 er det nemmest at få en hurtig tid til rens. Denne dag har vi nemlig altid 1 ekstra bil på vores indeklimaforbedrende service med tæppeservice.

  Husk også at erhvervskunder/boligforeninger i hele Storkøbenhavn, altid kan bede os kigge forbi med vores rengøringstilbud på en bedre rengøringsstandard og et langt bedre indeklima. Her kan du samtidig få 3 gratis prøvesprays af vores økologiske rengøringsmidler der ikke skader jeres kontormiljø. P.T. ser vores lille pakke sådan ud:

  1) Universalrengøringsmiddel klar til brug uden parfume

  2) Kalkfjerner baseret på 10% eddike

  3) Bakterie-fjerner med lavendel, der forebygger smitte mellem jer på kontoret. Bruges på håndtag, tastaturer, greb og lignende.

  I 2020 er denne grønne bakteriefjerner dog byttet ud med en egentlig bakteriedræber, en spray til kontaktflader der ikke skal tørres af. Denne løsning fjerner 100% bakterier på borde, greb mm 

  Rengøringstilbud med friske øjne på jeres kontor

  Der findes i Danmark omkring 8000 rengøringsfirmaer. Bare i Storkøbenhavn findes flere tusind. Vores råd til dig der er i færd med at indhente et nyt tilbud på rengøring: Brug ikke blot tiden på at invitere rengøringsfirmaet til at sende jer et rengøringstilbud. Spørg firmaet om de kan se, hvad der trænger på jeres kontor. Lad rengøringsfirmaet finde de 2-3 største fejl eller områder, hvor der virkelig trænger til HELT FRISKE ØJNE og et helt nyt og holdbart rengøringstilbud. Ja ved sådan en proaktiv invitationsrunde, får du ikke bare det bedste tilbud på rengøring, men finder også det helt rigtige match.

  Nogle af de typiske ting der bliver overset eller “glemt” af rengøringsansatte i dagligdagens hede kamp og når autopiloten er slået til, er ofte:

  1) Sorte fingre på hvide døre, især omkring håndtag.  Ucharmerende?

  2) Beskidte keyboards/tastaturer, mus og bordet bag div. PC-udstyr.

  3) Rengøring bag toiletkummer samt kalk i vasken og på blandingsbatteri!

  Kan dit potentielt kommende rengøringsfirma ikke se div. fokusområder med det samme, så brug 10 min. i selskab med en seriøs rengøringspartner! Disse få minutter sikrer jer at I finder et af de bedste rengøringstilbud i København – Nemlig en rengøringsløsning der holder længere end til underskriften på papiret.

  Husk: Når I siger ja til vores rengøringstilbud, er I ikke forpligtet eller bundet af kontrakt de første 3 måneder. I kan til enhver tid afbryde samarbejdet i denne testfase. Også i startfasen er vi markant anderledes end de fleste. Velkommen til TRY.dk – Bedre rengøring på kontoret, i længden.

  Du finder mere info om vores økologiske metoder til rengøring her.

  Vil du have rene vinduer i din virksomhed, boligforening eller privat, så kontakt vores samarbejdspartner Jydeservice direkte her!

  Vi glæder os til at servicere din virksomhed/boligforening med den bedste økologiske rengøringsservice omkring København, Hellerup og Lyngby.

  Få det bedste rengøringstilbud her!

  Bedste ØKO-hilsner

  TRY.dk

  Lars Fjord
  Virumgade 50 C
  2830 Virum
  40 93 95 97
  CVR 18674556