Miljøvenlig Rengøring betyder et frisk indemiljø og glade medarbejdere

Miljøvenlig rengøring i København? Kunne lokalerne i din virksomhed eller dit kontor godt bruge et grundig rengøringseftersyn? Eller trænger ejendommens fællesarealer til en opfriskning. Så er hjælpen nær. I en stresset hverdag er tiden knap og man har ikke altid timer og overskud til at holde tæpperne, kontoret eller ejendommen ren. Derfor er det en god idé at overlade arbejdet til professionelle, for at sikre et rent og godt indemiljø for dig selv og dine medmennesker.

God luft indenfor der hvor du færdes i hverdagen, er vigtigt. Flere og flere danskere får allergi som følge af meget støv eller et dårligt klima i hjemmet eller på arbejdspladsen. Disse alvorlige gener kan dog mindskes ved at gøre rent flere gange om ugen, lufte ud dagligt, og benytte produkter som ikke indeholder parfumer, parabener eller andre skadelige tilsætningsstoffer, så ekstra belastning af uønskede stoffer undgås.

Bedre klima på kontoret

Hvordan sikres et godt indemiljø?

TRY er et miljøvenligt rengøringsfirma med mange års erfaring, som udfører rengøringsservice i København. Der udføres flere former for rengøring til kontorer i København og der lægges stor vægt på god kvalitet i arbejdet samt omtanke for miljøet, klimaet og omverdenen. TRY udfører grøn rengøring, hvor der er fokus på at sikre et godt indendørsklima på arbejdspladsen.

Er tæpperne i dit hjem blevet beskidte og trænger de også til en grundig rengøring?

Daglig udluftning er naturligvis vigtigt. Men en del af det der ødelægger den gode luft indendørs, kommer fra tæpper, polstrede møbler og evt. gardiner.

Derfor er kompetent rengøring også at kaste et kritisk blik på tæpper og anden snavssamler. Vi vil med glæde kigge på de områder som rengøringsfirmaet ikke rengør i det daglige, nemlig rensning af tæpper,

Vi vil gerne sikre jer et langvarigt resultat, som er udført med økologiske produkter, og hvor der desuden gives en gratis prøve på rens af tæpperne.  Endvidere tilbyder TRY rengøring af erhvervslokaler efter grøn og miljøvenlig princip. Det betyder at der udelukkende bliver brugt økologiske og allergitestede produkter, som skåner miljøet og bevarer et sundt indeklima for medarbejderne.

Sunde rengøringsmidler giver godt indemiljø

Hvad enten du har én eller flere rengøringsopgaver her i 2018, er det en god idé at benytte sig af et seriøst grønt rengøringsfirma, for at være sikker på, at der bliver gjort rent med jævne mellemrum og på faste tidspunkter, og for at opretholde kvalitetsniveauet. Ofte er det billigere og mest praktisk, at samle alle sine rengørings- og vedligeholdelsesopgaver hos det samme rengøringsfirma. På den måde er man også sikker på at kvaliteten af alle rengøringsopgaverne er den samme, personalet kender virksomhedens ønsker og bl.a. behov for grundig sæsonrengøring, og ofte er der mange penge at spare, når man overlader alle ønsker til det samme firma med rengøring.