Økologisk rengøring i København

/Økologisk rengøring i København
Økologisk rengøring i København 2018-02-15T10:39:00+00:00

Økologisk rengøring fra TRY.dk

Økologisk rengøring

Økologisk rengøring. Hvad er nu det? Jo vi stræber hele tiden efter nye måder at forbedre vores økologiske rengøring i København og omegn og den service vi tilbyder indenfor bæredygtig rengøring. Derfor anvender vi kun sunde og milde rengøringsprodukter. Du kan vælge ml. vores rengøringsserie med citrusduft, lavendelduft eller den HELT duftfri. Siden år 2000 har vi konsekvent satset på økologisk og bæredygtig rengøring i området mellem København og Lyngby. Til stor glæde for både kunder i virksomhederne, de boligforeninger vi hjælper samt vore medarbejdere.

Hvad kan du forvente dig af økologisk og bæredygtig rengøring?

Bestiller du økologisk rengøring fra TRY – så får du produkter der er:

  1. 100% nedbrydelige i naturen

  2. Ikke indeholder syntetisk duft, farve eller konserveringsmiddel

  3. Hud- og allergivenlige

Prøv os i op til 3 måneder uden opsigelsesfrist. Det er den eneste reelle måde I kan få afstemt jeres forventning til en ny rengøringsleverandør på. I denne periode kan I frit vælge imellem rengøring med citrus, lavendel eller 100 % uden duft. Kvaliteten og tilfredsheden med ny rengøring skal være i top i dag, men også på samme høje niveau fremadrettet.

Det kan godt være tempoet er noget højere end ellers i en hovedstad som København, men når vi taler sikkerhed skal vi alle ned i gear. Det kan kun lade sig gøre hvis vi lytter grundigt til jeres behov. God rengøring bør være en service til erhvervslivet der fungerer uden at belaste modtageren. Det SKAL bare køre med en jævn ensartet kvalitet og TRYGHED! Og er der ændringer i rengøringsplanen eller noget der skal rettes, skal det naturligvis ske HURTIGT. Så forvent en solid og tryg rengøring.

Så kontakt TRY.dk og få vores bud på en bedre kontorrengøring i København. Læs mere om flere fordele for jer ved sund kontorrengøring.

Økologisk rengøring – Det giver dig tryghed

TRY tilbyder dig en sund økologisk rengøring og vi har bygget det efter de grønne principper om bæredygtighed. Det betyder at vi kun anvender produkter i vores arbejde, som gavner indeklimaet for de mennesker der arbejder på kontoret. Vi har valgt den økologiske linje fordi det er skånsomt for jer, vores ansatte der har den daglige og direkte kontakt med produkterne og miljøet. Vi vil jo også gerne være her i fremtiden. Sunde og allergifri. Det giver dig tryghed.

TRY.dk er CO2 neutral kontorrengøring

Økologisk rengøring – Klik for certifikat!

Hvor og hvordan skiller vi os ud?

Vi  ved hvad der skal til for et rengøringsfirma (og af et samarbejde om stabil rengøringsservice), for at gøre indeklimaet bedre og kontoret til et rart sted for jer at være. Vi efterlader jeres lokaler i en meget bedre form, end før vi ankom. Også på de områder man ikke lige kan se med det blotte øje. Det giver dig tryghed at vi tænker fremadrettet.

Med økologisk rengøring fra TRY.dk giver du dine ansatte et bedre indeklima og dermed muligheden for at være mere produktive. Hele vores virksomhed er baseret på at være grønne i vores fremtoning og vi tager del i at bære et ansvar over for miljøet og de mennesker vi omgiver os med. Vi er overbevist om at det er muligt at benytte naturlige og sikre produkter, der hverken skader dig eller dine medarbejdere, rengøringspersonalet, indeklimaet eller naturen. Du bliver derfor præsenteret for en serie af allergi-testede produkter og teknikker der erfaringsmæssigt KUN kan forbedre indeklimaet på kontoret. Se økologiske rengøringstips på facebook her!

Efter 30 års erfaring med økologisk rengøring imellem København og Lyngby, kan vi tilbyde vores kunder mange unikke fordele. For jer er fordelene måske først tydelige efter et stykke tid. I kan være helt rolige. Det ved vi! Det er derfor vi har bygget TRY-konceptet op omkring en prøveperiode uden binding af nogen slags.

I kan derfor i en afslappet stemning afprøve jeres nye rengøringsfirma fra Lyngby. Og derefter evaluere vores indsats efter en måned eller to. Alt skal være kørt grundigt på plads inden vi skriver kontrakt med kort gensidig opsigelse. Det gælder nemlig først og fremmest om at være TRYG hos TRY Rengøringsservice.

Bestil en økologisk (bæredygtig) rengøring her!

 

Bestil her

Vi har sagt farvel til usunde kemikalier og byttet med miljøvenlig økologisk rengøring

Sig farvel til Parabener, Formaldehyder, Petrokemiske stoffer, Fosfater, Ammoniak, blegemidler  og andre hormonforstyrrende stoffer. Vores rengøringsmidler er gode, milde og miljøvenlige. En stor fordel når du benytter vores rengøringsservice, er at du ikke møder en syntetisk fremstillet duft, men i stedet en plante-baseret og biologisk nedbrydelig duft, når du møder ind om morgenen.

Nogle vil nok sige:Ja ja, den er god med dig. Økologisk rengøring det kan alle jo påstå at de udfører. Og igennem årene har vi også måtte erkende at fænomenet “greenwashing” er taget til. Virksomheder der IKKE reelt har en GRØN og ØKOLOGISK tilgang. Og måske er det i virkeligheden et bedre ord. Rengøringsservice med en økologisk og bæredygtig tilgang. Men ligegyldigt hvilket ord vi benytter, så drejer det sig om bedre indeklima, bedre og bæredygtigt miljø for os alle.

Den vigtigste årsag til dette klare valg er at det er sundere.  Og egentlig synes de fleste nok at det er en rar tanke at der ikke er brugt andet end helt rene økologiske produkter udvundet af rene plantedele. For kun på denne måde undgår du de tvivlsomme kemiske duftstoffer og andet skidt i dit indeklima på kontoret.

TRY har stort fokus på miljøvenlig og økologisk rengøring, når vi udfører vores arbejde hos dig. Vi benytter økologiske produkter som vi har testet på egne hænder og særligt udvalgt til dig, på baggrund af deres kvalitet. Prøv og mærk forskellen allerede fra første dag – også i dit private hjem.

Hvorfor ikke bare SVANEMÆRKEDE produkter?

Af netop denne grund benytter vi oftest ikke miljømærkerne Blomsten og Svanen.  “Svane-miljømærkningen” er desværre ikke et ret ambitiøst projekt. Hvis vi tager et enkelt eksempel siges der i deres eget materiale: ”Reduceret brug af farlige kemiske stoffer i svanemærkede produkter”.

Den europæiske Blomst (Ecolabel) blev oprettet for at få eurovirksomheder til at producere miljøvenlige produkter. Desværre er kravene for at måtte reklamere med disse mærker, alt for slappe. Både Blomsten og Svanen kan benytte farlig kemi som fosfat, petrokemi, optisk lysner og syntetisk duft og farvestoffer. Den unødvendige kemi udgør en risiko for dit helbred (dårligere indeklima og risiko for udvikling af allergi) og vores helbred (når vi dagligt indånder og det er i kontakt med vores hud), samt vores fælles miljø.

Så der er mange gode grunde til at vi IKKE er hoppet med på bølgen om svanemærket rengøring – det er bare IKKE godt nok.

At tænke alternativt og helt ud af den sædvanlige kemiboks, mener vi er vejen frem. TRY.dk er firstmover på dette område. For os er økologisk rengøring ikke en døgnflue. Vi mener det når vi taler om helt REN og SUND rengøring og rene tæpper der gør indeklimaet bedre.  Vi VIL altså gøre alt for at benytte sikre og rene produkter. Det gælder naturligvis også “in house” i egen virksomhed. Ingen brug af klor, kun energisparepærer, effektive mikrofiberklude og eddikebaserede kalkfjernere. Vi er altid klar på at besvare flere spørgsmål om økologisk rengøring eller give dig et uforpligtende tilbud på vores økologisk rengøring i København.

Prøv TRY’s økologisk rengøring i en måned uden binding

Prøv TRY.dk i en måned uden håndjern af nogen slags og du vil blive overbevist. Du har intet at miste. Modtag samtidig en prøvepakke med rengøringsprodukter gratis til test i din private bolig.

Økologisk rengøring betyder et bedre arbejdsmiljø for jeres medarbejdere og respekt for vores økosystem, uden at gå på kompromis med en rengøringsservice i absolut særklasse. Så imellem København og Lyngby er TRY.dk en stærk rengøringspartner.

Velkommen til!

Økologisk rengøring

TRY.dk
Lars Fjord
Mobil 40 93 95 97
 
Økologisk rengøring i København
4.6 (92.17%) 69 votes

SE OGSÅ: