Tæpperenser – det kan du bare kalde os!

/, Tæpperensning/Tæpperenser – det kan du bare kalde os!

Tæpperenser – det kan du bare kalde os!

En tæpperenser behøver ikke være en maskine

Men vi bruger én, og kalder os selv for en “tæpperenser” 🙂

Med et gulvtæppe vil der altid være en risiko for, at man kommer til at ødelægge det på den ene eller anden måde – det kan være, at man kommer til at tabe noget, eller også er det blot hverdagens slid, der sætter sit præg på det.

Hos try.dk har vi specialiseret os i at bl.a. at rense tæpper og på en særdeles effektiv måde. Vi har mere end 30 års erfaring inden for dette område og du kan bare kalde os en tæpperenser. Vi hjælper virksomheder og private kunder, og ydermere har du hos os mulighed for at få en gratis prøve, så du hurtigt vil kunne se, hvor stor en forskel vores service egentlig gør!

Gulvtæpperens på hele Sjælland – få renset dit gulvtæppe effektivt

Her hos try.dk vil vi kunne være behjælpelig på hele Sjælland, og med vores gulvtæpperens vil vi hurtigt kunne få dine tæpper til at se ud som nye igen – hvad end det er i en virksomhed eller hjemme hos dig selv i privaten. Man kan som sagt altid komme ud for at spilde noget på et gulvtæppe, men her hos try.dk vil vi altid kunne hjælpe dig, ligegyldigt hvor stor en skade, der er tale om – vi vil nemlig både kunne desinficere, som både hjælper ift. indeklima og luft, og herudover vil vi også kunne foretage en lynservice, såfremt dit gulvtæppe blot trænger til en hurtig rensning af nogle enkelte pletter. 

 

Try.dk – plettens fjende nr. 1

Med en gulvtæpperens hos try.dk garanterer vi høj kvalitet og en god service i hele Sjælland, i og med at vi har mange års erfaring, og herudover tilbyder vi prisgaranti. Du betaler desuden kun, såfremt du er tilfreds med den gratis prøverens. Se dig omkring her på siden og få et overblik over vores forskellige servicer – du kan også altid vælge at tage kontakt til os via vores hjemmeside eller på telefon 40 93 95 97, såfremt du har nogle spørgsmål.

Tæpperenser – det kan du bare kalde os!
4.3 (86.67%) 3 votes

By | 2017-11-01T14:32:54+00:00 november 1st, 2017|Tæpperens, Tæpperensning|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment