Trapperengøring fra København til Lyngby!

Trapperengøring med milde rengøringsmidler kan virkelig levere rene trapper og trappeopgange uden at det går ud over naturen. Og så er resultatet oven i købet både skinnende rent og velduftende på den naturlige måde.

Rengøring af trapper og service på ejendommen er meget mere end almindelig rengøring. Det kan blandt andet omfatte trappevask, måtteservice og endda opgaver som klipning af græs og hæk og hjælp til stoppede afløb. Prisen er selvfølgelig afgørende for de fleste og kvaliteten har man heller ikke lyst til at give køb på.

Men som en ekstra bonus kan man nu vælge miljørigtige alternativer. I dag er de grønne rengøringsmidler nøjagtig lige så effektive, som de konventionelle, så selv den mest snavsede trappeopgang kan blive funklende ren med hjælp fra et moderne rengøringsfirma og deres effektive trapperengøring uden kemisk parfume. Det betyder, at man kan få den rengøringsservice, man har brug for til den rigtige pris uden det går ud over hverken miljøet, indeklimaet eller den nøjagtige pleje som er et must for den enkelte trappebelægning. Sten, terasso eller linoleum.

Har du tæpper i din opgang, så se endelig denne skønne løsning med trapperens af opgange.

Den grønne tilgang giver bedre indeklima i opgangene og god samvittighed, men man skal også have fokus på erfaringen. Især i København findes der rigtig mange trappeopgange med linoleumsbelægning. MEN…her skal rengøringsfirmaet vide, hvad de gør. Vekselvasker man ikke sådanne trappeopgange korrekt, vil linoleumet nemlig tørre ud og tage skade. Korrekt trapperengøring med indbygget plejeordning er den bedste løsning. Vi har kunderne omkring København og i Lyngby der kan bekræfte at vores løsning på ejendommen holder år efter år.

Hvor kan ejerforeningen spare mange penge?

Udskiftning af linoleum i en trappeopgang er nemlig noget af det dyreste en boligforening kan komme ud for. Derfor skal man være opmærksom med at finde et rengøringsservice firma, der tager vedligeholdelsen af Jeres linoleum alvorligt. Typisk er der penge at spare, hvis man vælger en leverandør til alle de ydelser, man har brug for. Det gør også den administrative del lettere at overskue for den enkelte andelsbolig- eller ejerforening. Det ved vi, for vi hører tit en formand spørge:Er det nu egentlig jer der også sørger for…at skifte pærer i kælderen?

I visse tilfælde kan man ligefrem spare mellem 20 og 30 procent af udgifterne til service i ejendommen, ved at give hele opgaven til et enkelt firma – og så er det endda MEGET nemmere at bevare det grønne fokus hele vejen rundt. Derfor kan det være en god idé, at finde et firma med den rette attitude, der både har rengøringsmedarbejdere, håndværkere og gartnere i deres team, så man kan få løst alle typer opgaver uden besvær. Ja det skal være LET og helst en ubekymret opgave at sidde i bestyrelsen. Samtidig er det vigtigt, at firmaet kan rykke hurtigt ud, når der er brug for det. Nogle opgaver kan ikke vente, og her er fleksibilitet et nøgleord.

Samme fleksibilitet skal også komme ejer- og andelsboligforeninger til gode, når deres servicepakke skal sammensættes.  I stedet for firmaer med faste pakkeløsninger og kontrakter med lange opsigelsesvarsler, er et firma der tilbyder fleksible løsninger og korte bindingsperioder altid at foretrække. Det er billigere både på kort og lang sigt, og korte opsigelsesvarsler motiverer virksomheden til fortsat at levere en tilfredsstillende ydelse.

Artiklen om trapperengøring i København og Lyngby skrevet af Lars Fjord