Rens af grå trappetrin

Trappevask København, Hellerup & Lyngby

Trappevask København – Gode råd til bestyrelsen, når I indhenter tilbud på solid trappevask i København og Kgs. Lyngby.

Tænk at komme hjem til dine trapper der byder dig velkommen med en skøn brise af citrusfrugtolie eller lavendel – nyd duften et øjeblik. Når du ved at det er økologiske rengøringsmidler, der er brugt, så bliver oplevelsen bare endnu bedre.

Det betyder nemlig omtanke for miljøet, bæredygtighed og et stort engagement fra medarbejderne, der har gjort rent – og det er hvad din boligforening/ejerforening får, når du vælger TRY og vores grønne løsning til jeres ejendomsservice i København.

Leder du efter rens af tæpper?

Indhent Tilbud

Hvordan får jeg god trappevask imellem Lyngby og København?

Især i storbyer som København er det vigtigt at ikke alle de kedelige lugte i byen samler sig på trapperne.

Derfor kan TRY’s trappevask København og Lyngby gøre en kæmpe forskel.

Her får du lige et par punkter der kan være gode at tænke over inden I siger ja til en ny trappevasker/ny trappevask!

Spørgsmål

Kan rengøringsfirmaet der har ansvaret for renholdelse af jeres trapper, oplyse hvilket system de benytter og har de strukturen i orden, så de eks. vekselvasker korrekt for at vedligeholde linoleumsbelægning eller anden gulvtype?

Mangel på god vedligeholdelse af linoleum fører til udtørring – og nødvendiggør oftest efterfølgende tidlig udskiftning. Det er desværre noget af det dyreste en boligforening kan komme ud for. I København ses desværre rigtig mange ejendomme med linoleum der ikke er korrekt vedligeholdt. Og linoleum der i langt de fleste tilfælde burde kunne holde 25-40 år, får ofte en levetid på kun 5-10 år! Få rettet op på jeres linoleum inden det er for sent!

Bedre indeklima ved brug af milde produkter!

Er rengøringsproduktet/rengøringsserien med til at forbedre indeklimaet i jeres opgange? Bliver der brugt en giftfri produktlinie for at fremme en god trappevask omkring København?

En sådan form for ejendomsforskønnelse siger mange er et vigtigt punkt der signalerer at denne boligforening er velfungerende. Og det er egentlig med til at holde priserne oppe for alle i ejendommen. Det er de tilbagemeldinger vi får her i København.

Og kender du din trappevasker i København?
Kender du dem der passer ejendommens trapper eller ser I nye folk hver gang?

Faste medarbejdere som er ansvarlige for jeres trappevask, gør at det individuelle behov bliver imødeset, og et indgående kendskab til bygningen giver et godt ensartet resultat. Fast medarbejder på rengøringsposten med trappevask er et vigtigt element – også i området mellem Kgs. Lyngby og København. Mange ønsker en person de kender, da det naturligt giver en behagelig sikkerhed for alle beboere, især de ældre. Er omgangstonen tilmed venlig og imødekommende har servicefirmaet virkelig forstået at udvælge den rette person til at stå for trappevask i ejendommen. Vi værdsætter jo alle et godt humør;)

Fast ugedag med rengøring af trapper?

Bliver jeres trapper rengjort på en fast ugedag?

Smart, da beboerne så kan vælge at tage måtten indenfor, hvis ikke andet er aftalt! Også behageligt med et jævnt resultat. Og hvis trappen bliver vasket tæt på weekenden, er der optimalt rent, når I har fri, og skal have gæster, eller på anden måde ønsker, at der skal være præsentabelt og en duft af god trappevask.

Trappevask med venlig attitude er god stil og “med i prisen” i Lyngby!

Er dit rengøringsfirma samtidig smidigt? Kan de flytte dagen for trappevask, hvis der kommer noget i vejen, håndværkere, vejfest, bestyrelsesmøde o.l.?

Stive regler og lister over hvad der skal tages på hvilken dag er ofte en rigtig dårlig ide. Hvis vi lader smidigheden råde er der en menneskelig og behagelig tilgang til opgaverne. Noget der glæder og beriger hverdagen og samarbejdet begge veje;) Ud med rigide regler. Venlighed og god stil skal da ikke koste ekstra!

Gulvklude eller mopper? Du bestemmer, men TRY fra Lyngby anbefaler mikrofibermopper!

Bliver der brugt gulvklude eller mopper?

Nogle tror fejlagtigt at mopper til trappevask skal svine, lugte og lave sorte kanter på vægge, stødflader og aldrig kommer ind i hjørnerne. Det kan nemt lade sig gøre at udføre god og endda perfekt trappevask med mopper, men det kræver fokus, styring og oplæring. Og naturligvis skal der skiftes rent vand til hver trappe og rene mopper hver uge. Er det for svært? Så skal den medarbejder der ikke er oplært eller vil oplæres, måske slet ikke gøre rent for andre;)

Har du flere gode råd til god trappevask eller til denne liste (eller nogle særlige ønsker i jeres forening), så er vi helt klar til at finde en løsning i samarbejde med jer omkring trappevask i København, Hellerup, Lyngby & Holte.

Trappevask fra TRY.dk – Nyd duften af et rent miljø

Der findes kedelig trappevask i København og så findes der trappevask, hvor du med det samme du kommer ind i opgangen bliver fornøjet. Når du kan fornemme at det er naturlige dufte der er brugt, når du kan mærke at der er blevet gået op i arbejdet, og når du kan se at trappevasken er udført med sans for detaljen og blikket for det. De naturlige dufte kan være appelsin eller -grapefrugtolie, som i skøn forening giver en herlig duft. Og så er den der – den dejlige stemning.

Dine særlige fordele hos TRY.dk:

  • Altid faste medarbejdere du kender og har tillid til
  • Forbedret indeklima med økologiske produkter
  • Gratis levering af alle jeres tunge forbrugsvarer
  • Ingen binding for Jer – Altid min. 3 måneders prøvetid
  • Desinficering af alle kontaktflader – Covid-19 forebyggelse

Vi støtter gode initiativer

Vi har valgt den økologiske linje fordi det er skånsomt for jer, vores ansatte der har den daglige og direkte kontakt med produkterne og miljøet. Vi vil jo også gerne være her i fremtiden. ​

CSR-Rens

Spar miljøet når du får renset tæpper

TRY bruger kun sunde produkter

TRY - CO2 neutral tæpperens

Tæpperensning i hele Danmark

Ring gerne til os og hør nærmere. TRY.dk har kontor i Kongens Lyngby. Men al rens foregår on location, hos kunden. Også de løse tæpper.

Vi stræber efter at svare alle mails og SMS-beskeder indenfor 1 time alle dage indtil kl. 22.00

Se her hvor vi kører med tæpperensning hver dag og hver uge.

Fyn og Jylland kører vi 1 gang om måneden.

Ring til os

Her kører TRY med tæpperens

TRY tæpperens ligger øverst på TrustpilotTrustpilot

Jeg har netop fået renset…

Jeg har netop fået renset mit 100 % uldtæppe af Lars. Alle pletter er forsvundet, og jeg er super glad for at have fået et næsten nyt tæppe igen. Fin og hurtig kommunikation. Jeg vil uden tvivl gøre brug af Try.dk en anden gang.

Gitte
via Trustpilot

Hurtig, effektiv og meget serviceminded!

Jeg kan varmt anbefale TRY Tæpperens! Vores ægte tæppe har fået sin flotte farve igen (på kun 15 minutter) og Lars var utrolig flink og meget serviceminded. Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg ringer til Lars, hvis vores tæppe skal renses. Han har mine varmeste anbefalinger.

Daniella
via Trustpilot

Stor anbefaling herfra

Mine tæpper – også det på trappen er som nye?? Sikke et fantastisk arbejde. Lars & Mark var så venlige, smilende og meget serviceminded. Kan varmt anbefales, jeg ved i hvert fald godt, hvem jeg skal ringe til, næste gang mine tæpper skal renses!!

Cassandra
via Trustpilot

Google

Facebook

Super god og professionel

Super god og professionel oplevelse med flotte rene tæpper som resultat!

Kit
via Facebook

Vi har igen fået renset tæpper af TRY.dk

Det er ikke første gang og det bliver heller ikke sidste gang. Super effektivt og hurtig rensning af tæpper, på under halvanden time 60 m2, med et super flot resultat. Derudover rigtige flinke og rare folk, som tager dejligt hensyn til vores møbler m.m. Kan varmt anbefales.

Kjeld
via Facebook

Kan varmt anbefale TRY

Kan varmt anbefale TRY… Mine tæpper var møgbeskidte efter at sønnen havde boet i soveværelset. Luven har løftet sig og pletter er væk… Som et nyt tæppe der har flere år på bagen endnu.

Marianne
via Facebook

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – oftest indenfor 10-20 minutter.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kontakt os og lad os sammen finde den bedste løsning for dig

Hvis du ønsker en effektiv og professionel tæpperensning, uanset om det drejer sig om rens af gulvtæppe, rens af uldtæppe, rens af løse tæpper, så kontakt TRY.dk. Vi har erfaringen og ekspertisen til at udføre alle typer tæpperens lige fra Ege, Garant, Fletco, Ilva, Paustian, Tæppeland, Maktabi og fra udenlandske tæppeleverandører. Vi finder altid den bedste løsning for dig hos TRY.dk

Hvis du indgår i et fast årligt samarbejde med vor tæpperenser om at holde tæpperne flotte og i topform i jeres virksomhed, giver vi en løbende rabat på 20%. Dette særlige tilbud gælder i en radius af 80 km fra vores kontor i Virum. Du kan ringe til os på +45 40 93 95 97, eller skrive til os på mail, try@try.dk. Vi svarer som regel inden for 10 minutter.