Ejendomsservice i København

//Ejendomsservice i København
Ejendomsservice i København 2017-11-14T19:27:53+00:00

Ejendomsservice til København & Lyngby

Ejendomsservice København hos TRY.dk er GRØN ejendomsservice. Måske tænker du: Er den ikke altid grøn? Især om sommeren med græsslåning, hækklipning, pasning af alle de grønne udearealer og lignende? Jo, men også på en anden måde. For TRY.dk har taget de økologiske principper og grønne rengøringsmetoder fra vores rengøringsafdeling, med over i vores service til ejendomme og boligforeninger mellem Holte og København, så vores ejendomsservice København nu også er HELT grøn.

Det kræver lige et par friske ejendomsservice folk

Ser jeres bede sådan ud?

Ejendomsservice København

Efter 2 timer med TRY.dk ejendomsservice

Vi bruger nemlig de samme økologiske rengøringsmidler til vores afdeling med service til boligforeninger imellem Holte og København K og har endnu ikke stået i en situation, hvor de skønne rengøringsprodukter ikke har kunnet klare opgaven mindst lige så godt som de gamle konventionelle midler. Og trappevask og anden ejendomsservice kan klares med den skønneste duft fra citrus eller lavendelolie.

Bestil grøn & dialogbaseret ejendomsservice København hos TRY.dk i dag!

 

Bestil her

 

ejendomsservice-fejning-vinterservice ejendomsservice-bortkørsel-af-storskrald ejendomsservice-græsslåning-hækkeklipning

 

Ejendomsservice København

Du vil opnå driftsmæssige besparelser med TRY.dk service til din ejendom. Især når jeres ejendomsopgaver samles og ledes med erfaring i at servicere beboerne og med faglig knowhow. Igennem 24 år har vi samlet og integrereret flere og flere serviceydelser, så vore kunder i og omkring København, kan få den servicepakke der er løsningen for netop deres boligforening. Siden år 2000 har vores boligservice til ejendomme været økologisk, så alle de rengøringsprodukter der bliver benyttet på de ejendomme vi hjælper er ØKO-certificerede.

Vores koncept går ud på at tilbyde jer en måned med BEDRE ejendomsservice København – uden kontrakt. Efter denne korte periode skulle I gerne kunne mærke en markant forbedring i de serviceopgaver I har tildelt os. Er du vores kontaktperson får du – gratis – en kasse med ØKO-rengøringsprodukter til brug i din private bolig.

Så egentlig kan man sige: Du har intet at miste. En økologisk ejendomsservice til jer, MEN på prøve for begge parter – hvor I ikke bliver bundet af kontrakt og opsigelse. Kontakt derfor TRY.dk på 40 93 95 97

Prøv denne skønne løsning med 10 % rabat den første måned. Og vi skriver først kontrakt når I er 100% tilfredse.

Spar 25 % ved at samle ejendomsservice København, Hellerup, Holte & Lyngby

Professionel service fra TRY giver også besparelser, især hvis ejendommens opgaver samles hos TRY.dk fra Lyngby.  I 28 år har vi arbejdet frem imod at kunne tilbyde samlede serviceydelser, så vore kunder kan tilbydes en pakkeløsning med de serviceopgaver ejer- og andelsboligforeningen har behov for. Undersøgelser viser, at der endda er en synergieffekt ved at få et firma til at tilbyde hele pakken af opgaver, og ikke kun f.eks. trappevask. Dette kræver naturligvis Knowhow, men bestemt også tillid til dem der skal klare logistikken og føre dem ud i livet.

Besparelsen kan nemt blive omkring 25% hos TRY ved denne form for totalservice. For hvorfor ikke rengøre fællesvaskeri og slå græsplænen når vi alligevel er hos jer og vasker trappen og fejer fællesarealerne? Netop her har vi vores styrke, da vi både har en engageret gartner og håndværkere i vores team. I bestemmer naturligvis selv hvor stor jeres pakke med service på jeres ejendom skal være. Det er derfor TRY.dk er din fleksible og smidige samarbejdspartner i Holte, Birkerød og resten af København.

Den kontrakt vi efter prøveperioden skriver i samarbejde med kunden, bygger mere på fortsat tillid, åbenhed og dialog. Dette giver med vores erfaring et langt bedre grundlag for et godt og gnidningsfrit samarbejde, fremfor kontrol, detaljerede kontrakter med finurlige detaljer som nemt fører til mistillid.

Vi bor i Virum, men dækker området fra København K til Birkerød. Begge yderpunkter har en køreafstand på ca. 12 minutter og alt indenfor denne radius er MEGET interessant for både jer og os. Det vil sige vi tilbyder service på jeres trapper og grønne udendørsarealer på både Østerbro, Hellerup, Virum, Holte, Birkerød, Bagsværd og omkring dette område.

Forskellige behov for ejendomsservice – Men altid stabil service til boligforeninger

Der er naturligvis forskel på, hvordan boligforeninger ønsker at deres ejendom skal serviceres. Alligevel hører vi meget ofte ejer- og andelsboligforeninger efterlyse faste medarbejdere, stabil service og hurtig udrykning når det haster. At de samme personer har ansvarsopgaven hos jer, giver et dejligt ensartet og stabilt resultat. Dette ønske har vi øvet os på i 22 år og derfor arbejder vi kun lokalt i Storkøbenhavn, så vi hurtigt kan ta´ action med ejendomsservice når det gælder.

Det er vigtigt for Jer, at vi sammen får afdækket jeres behov for service og lander på det rigtige niveau. I skal ikke betale for noget, der måske kunne udføres af beboerne selv. Vejen til god, stabil og økonomisk ansvarlig service til boligforeninger i og omkring Hovedstaden, er altså kort hos os. I kan trygt overlade ejendommens service til os, for vi lytter. TRY tilbyder en stabil service og har dygtige medarbejdere.

Tryghed ved fast kontaktperson og dialogbaseret service i København

Yderligere får du hos os en fast kontaktperson du kan ringe eller E-maile til, som samler trådene og har et nært kendskab til netop din boligforening. Dette er nemt hos os da alle specifikke medarbejdere kan nås direkte på mobiltelefon. Vejen til god og sikker ejendomsservice, trappevask og grøn haveservice er kort. Ejendommens service kan I derfor trygt overlade til TRY i Virum – Vi kalder det for enkel og dialogbaseret service!

Lær dine fordele at kende her!

Ring 40 93 95 97 for et tilbud på ejendomsservice København

Eller skriv for nærmere info her

 

TRY.dk ejendomsservice København har stor erfaring i service med tryghed for boligforeninger i Storkøbenhavn. Her er en række eksempler på de opgaver vi kan udføre i forbindelse med ejendomsservice:

Da vi har indgået et strategisk samarbejde med vores vinduespudser igennem flere år om pudsning i København, kan du med stor fordel tage kontakt med Marcus fra Jyde Service.  Han bor i Søborg og pudser vinduer i hele Storkøbenhavn.  Vinduespudsning København

✔ Trappevask & trapperengøring
 Skaktrensning med enzymer
 Snerydning/glatførebekæmpelse
 Vinterservice/vintervedligehold
 Saltning/grusning/sneservice 
 Ukrudtsbekæmpelse/brænding af ukrudt
 Beskæring & træfældning
 Græsslåning/græsklip med BIO-klipper
 Hækklipning/hækkeklipning
 Rensning af tagrender på stige
 Affaldshåndtering & Skaktning
 Bortkørsel af storskrald med trailer
 ELO-rapportering
 Keddelrensning
 Plantning af mindre træer/buske
 Vinduespolering
 Kontrol af belysning/løbende udskiftning af EL-pærer
 Udskiftning af navneskilte
 Fejning med maskine/løvsugning af bede
 Pasning af grønne områder
 Rydning af kældre og lofter
 Løbende Ad-Hoc opgaver for ejer- og andelsforeninger
 Rensning af tæppebelagte trapper
 Opskuring af gulve
 Og meget meget mere…

 

Ejendomsservice i København
5 (100%) 49 votes

SE OGSÅ: