Trappevask København, Hellerup & Lyngby

Trappevask København – Gode råd til bestyrelsen, når I indhenter tilbud på solid trappevask i København og Kgs. Lyngby. Tænk at komme hjem til dine trapper der byder dig velkommen med en skøn brise af citrusfrugtolie eller lavendel – nyd duften et øjeblik. Når du ved at det er økologiske rengøringsmidler, der er brugt, så bliver oplevelsen bare endnu bedre. Det betyder nemlig omtanke for miljøet, bæredygtighed og et stort engagement fra medarbejderne, der har gjort rent – og det er hvad din boligforening/ejerforening får, når du vælger TRY og vores grønne løsning til jeres ejendomsservice i København.

Hvordan får jeg god trappevask imellem Lyngby og København?

Især i storbyer som København er det vigtigt at ikke alle de kedelige lugte i byen samler sig på trapperne. Derfor kan TRY’s trappevask København og Lyngby gøre en kæmpe forskel.

Her får du lige et par punkter der kan være gode at tænke over inden I siger ja til en ny trappevasker/ny trappevask!


1)
Kan rengøringsfirmaet der har ansvaret for renholdelse af jeres trapper, oplyse hvilket system de benytter og har de strukturen i orden, så de eks. vekselvasker korrekt for at vedligeholde linoleumsbelægning eller anden gulvtype?

Mangel på god vedligeholdelse af linoleum fører til udtørring – og nødvendiggør oftest efterfølgende tidlig udskiftning.  Det er desværre noget af det dyreste en boligforening kan komme ud for. I København ses desværre rigtig mange ejendomme med linoleum der ikke er korrekt vedligeholdt. Og linoleum der i langt de fleste tilfælde burde kunne holde 25-40 år, får ofte en levetid på kun 5-10 år! Få rettet op på jeres linoleum inden det er for sent!

Bedre indeklima ved brug af milde produkter!

2) Er rengøringsproduktet/rengøringsserien med til at forbedre indeklimaet i jeres opgange? Bliver der brugt en giftfri produktlinie for at fremme en god trappevask omkring København? En sådan form for ejendomsforskønnelse siger mange er et vigtigt punkt der signalerer at denne boligforening er velfungerende. Og det er egentlig med til at holde priserne oppe for alle i ejendommen.  Det er de tilbagemeldinger vi får her i København.

Og kender du din trappevasker i København?

3) Kender du dem der passer ejendommens trapper eller ser I nye folk hver gang? Faste medarbejdere som er ansvarlige for jeres trappevask, gør at det individuelle behov bliver imødeset, og et indgående kendskab til bygningen giver et godt ensartet resultat. Fast medarbejder på rengøringsposten med trappevask er et vigtigt element – også i området mellem Kgs. Lyngby og København.

Mange ønsker en person de kender, da det naturligt giver en behagelig sikkerhed for alle beboere, især de ældre. Er omgangstonen tilmed venlig og imødekommende har servicefirmaet virkelig forstået at udvælge den rette person til at stå for trappevask i ejendommen. Vi værdsætter jo alle et godt humør;)

Fast ugedag med rengøring af trapper?

4) Bliver jeres trapper rengjort på en fast ugedag? Smart, da beboerne så kan vælge at tage måtten indenfor, hvis ikke andet er aftalt! Også behageligt med et jævnt resultat. Og hvis trappen bliver vasket tæt på weekenden, er der optimalt rent, når I har fri, og skal have gæster, eller på anden måde ønsker, at der skal være præsentabelt og en duft af god trappevask.

Trappevask med venlig attitude er god stil og “med i prisen” i Lyngby!

5) Er dit rengøringsfirma samtidig smidigt? Kan de flytte dagen for trappevask, hvis der kommer noget i vejen, håndværkere, vejfest, bestyrelsesmøde o.l.? Stive regler og lister over hvad der skal tages på hvilken dag er ofte en rigtig dårlig ide. Hvis vi lader smidigheden råde er der en menneskelig og behagelig tilgang til opgaverne. Noget der glæder og beriger hverdagen og samarbejdet begge veje;) Ud med rigide regler. Venlighed og god stil skal da ikke koste ekstra!

Gulvklude eller mopper? Du bestemmer, men TRY fra Lyngby anbefaler mikrofibermopper!

6) Bliver der brugt gulvklude eller mopper. Nogle tror fejlagtigt at mopper til trappevask skal svine, lugte og lave sorte kanter på vægge, stødflader og aldrig kommer ind i hjørnerne. Det kan nemt lade sig gøre at udføre god og endda perfekt trappevask med mopper, men det kræver fokus, styring og oplæring. Og naturligvis skal der skiftes rent vand til hver trappe og rene mopper hver uge. Er det for svært? Så skal den medarbejder der ikke er oplært eller vil oplæres, måske slet ikke gøre rent for andre;)

Har du flere gode råd til god trappevask eller til denne liste (eller nogle særlige ønsker i jeres forening), så er vi helt klar til at finde en løsning i samarbejde med jer omkring trappevask i København, Hellerup, Lyngby & Holte.

Tilbud på økologisk trappevask indenfor 10 min.? Udfyld denne / ring 40 93 95 97

  Trappevask fra TRY.dk – Nyd duften af et rent miljø

  Der findes kedelig trappevask i København og så findes der trappevask, hvor du med det samme du kommer ind i opgangen bliver fornøjet. Når du kan fornemme at det er naturlige dufte der er brugt, når du kan mærke at der er blevet gået op i arbejdet, og når du kan se at trappevasken er udført med sans for detaljen og blikket for det. De naturlige dufte kan være appelsin eller -grapefrugtolie, som i skøn forening giver en herlig duft. Og så er den der – den dejlige stemning.

  Trappevask med skøn citrusolie

  Naturlig trappevask

  Skøn trappevask med sunde og velduftende produkter – Sådan er TRY ejendomsservice i København.

  Checkliste til dig der søger god trappevask i København & Lyngby.

    Trappevask af din ejendom imellem København & Lyngby? 

  Så kontakt os på telefon: 40 93 95 97 eller brug kontaktboksen nedenfor:

  SE OGSÅ:

  TÆPPERENS
  fra TRY