Tæpperens i København

TRY.dk – plettens fjende nr. 1! Du får effektiv, indeklimaforbedrende og hurtigttørrende tæpperens i København og Farum.

Vi kører ud til både erhvervskunder og private. Og det er hos TRY.dk du får en gratis prøve på tæpperens!  Det har vi gjort igennem mere end 30 år siden vi begyndte i 1988. Og det koncept er alle glade for.

Det betyder: Du skal ALDRIG undvære dit tæppe, da al rens af alle slags tæpper foregår hos dig i din virksomhed eller i dit hjem. Tæpperens indenfor alle kategorier. Bl.a.

Vi hjælper dig af med pletter og smuds – så dit tæppe igen fremstår smukt og velduftende – uden det vælter dit budget.

Vi renser dine tæpper

Pris på din tæpperens finder du under de første par billeder. I dette særlige tilbud, som kun TRY.dk leverer, får du en gratis prøve, hvor vi renser 10% af dit tæppe eller 2 M2 HELT uden beregning. Denne prøverens tager KUN 10 min.

Læs de mange glade udtalelser fra kunder på Trustpilot, længere nede på siden!

Tæpperens fra TRY giver flotte tæpper

TRY.dk – Tæpperens i København, Farum og Roskilde. Her ser du resultatet ved rens af tæppefliser fra Egetæpper.

Vil du bestille en gratis prøve på tæpperens eller har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at bruge vores kontaktformular under de første billeder af vores tæpperens.

Du får svar på mail indenfor 10 min.

Tjek også “de 5 fordele” (dem finder du længere nede på denne side) som du KUN får hos TRY.dk’s tæpperenser.

Eller priser? Skriv her og få svar på 10 min. Vil du hellere ringe end læse og skrive om tæpperens, så er du velkommen på 40 93 95 97

TRY tæpperens foregår ALTID hos dig. Så du skal heldigvis IKKE undvære dit tæppe i en uge eller mere. For slet ikke at tale om dem der får returneret et forkert tæppe eller at tæppet er bortkommet. Det sker ikke her.

Og da 80% af vore kunder har faste tæpper (fastliggende eller limede tæpper) er det kun logisk at vi kører hen til kunden. Men altså også når vi renser de mindre tæpper der ligger løst i din bolig eller på kontoret. 

Tæpperens hos dig

Vi kommer til dig med tæpperens fra dag til dag!

Vi renser på hele Sjælland. Så om du bor i København, Farum, Helsingør, Roskilde eller Holbæk er du i lige gode hænder – og vores tæpperenser får hurtigt din bolig eller din virksomheds tæpper til at stråle!

Tørretid efter tæpperens?

Dit nyrensede tæppe er tørt allerede efter 1 time, så der er INGEN risiko for at få en vandskade, grundet optimal vandstyring.Læs fordel nr. 2 længere nede på denne side.

Vi er ikke verdens største tæpperenserfirma. Vi har heller ikke danmarks største eller ældste renseri. Men vi har de mest tilfredse kunder på Trustpilot og Facebook! Samt masser af før og -efterbilleder af resultatet.

Tjek nogle billeder af forskellig tæppetype herunder eller se, hvad vores kunder fortæller om vores KVALITET OG SERVICE.

HUSK “De 5 Fordele” længere nede på denne side. Der får du svaret på alle dine tæppedrømme.

Velkommen til!

Se flere billeder længere nede på siden

Tæpperens fra TRY – PLETTENS FJENDE NR. 1 & INDEKLIMAETS VEN!

Da vi er plettens fjende nr. 1 er det os I skal ringe til, hvis I spilder noget på jeres tæppe. Vi kører med tæpperens imellem København, Farum og Helsingør hver dag.

I får en lynservice med 10 m2 tæpperens som kun tager 20-30 minutter. Den service er til for jer, hvis arbejdsplads eller privatbolig har fået nogle enkelte pletter eller bare en generelt træt tæppe der generer og bare skal renses lynhurtigt. Denne størrelse tæpperens i Storkøbenhavn, kan oftest klares indenfor 24 timer fra din bestilling.

For kun 5 kr. pr. m2 kan vi også desinficere dit tæppe. Det hjælper på både lugt, indeklima og humør. (Mindstepris kr. 300,00)

Derfor er vi plettens fjende nr. 1 (og indeklimaets ven).

Grimme pletter på lyst tæppe

Dette dejlige gyldne tæppe i designerfirmaet, havde fået grimme pletter!

Rent lyst tæppe

Det gyldne tæppe blev heldigvis smukt igen!

Din garanti på vores tæpperens:

 1. Vores 32 års erfaring med tæpperens i København
 2. Du betaler kun hvis du bliver tilfreds med vores gratis prøverens
 3. Vi renser Kelim tæpper og andre tæpper til samme lave pris
 4. Prisgaranti – Ring til os hvis andre kan levere samme attraktive tæpperens

Hvor finder du den bedste aftale og pris fra en tæpperenser i 2021?

Når vi får lov til at komme igen hos en kunde, ved vi at vi sammen har fundet den bedste aftale og løsning på din opgave. Så den tillid arbejder vi ihærdigt på at opnå.

Det er nemmest at være åben omkring prisen på tæpperens. Vi skal IKKE lige ud for at se tæppet først. Så vi sparer dig for ventetiden. Og når vi ikke skal køre 2 gange til samme adresse, så er prisen skarp! Og alle er naturligvis glade for gennemsigtige og attraktive priser!

Så hvis du føler dig fristet af tilbud på nettet med store rabatter i retning af “SPAR 50 % lige præcis i dag“, så husk at få set referencer og før og efter billeder. Spørg også hvilket produkt de bruger til din rens. Det kan nemt vise sig at være et lidt for billigt tilbud og dyrt bekendskab, med dårligt indeklima og ødelagt tæppe som resultat.

Vi skal heller ikke ud til din adresse for at hente tæppet, da al vores tæpperens foregår hos dig. Altså ikke kun de tæpper der ligger fast. Også alle andre tæpper, der ikke er væg til væg tæpper, renser vi på stedet. Fordelen for dig: Du skal ikke undvære dit tæppe i flere uger, indtil der kommer en forbi med dit tæppe.

OG… fik jeg nævnt at vi også renser tæpper for private når I betaler kontant/MobilePay?

Hvad koster tæpperens? 

 •   5       M2    kr.          800,00 København & Storkøbenhavn

 • 10       M2    kr.      1.000,00 København & Storkøbenhavn

 • 20      M2    kr.      1.200,00  København & Storkøbenhavn

 • 50      M2    kr.      1.600,00  Hele Sjælland 

 • 100    M2    kr.      2.400,00 Hele Sjælland 

 • 150    M2    kr.      3.000,00 Hele Sjælland og Møn 

 • 200   M2    kr.       3.800,00 Hele Sjælland, Møn, Falster & Lolland 

 • For priser på større arealer ring 40 93 95 97

Betalingsbetingelser: Kontant eller MobilePay!  Priser er ex. moms 

Det er din investering for skøn indeklimaforbedrende tæpperens på din adresse

Skal din virksomhed/kommune bruge nogle dage til godkendelse af faktura, så fremsender vi gerne denne i god tid inden jeres tæpperens.

 • Bemærk at dette er særlige tilbud på tæpperensning i 2021
 • Prisgaranti på rensning af tæpper
 • Vi renser Specialtæpper og særlige mærker
 • Vi kører på hele Sjælland – Uden opstartsgebyr

Er du i tvivl om hvor mange af dine M2 der er tæppebelagte, så fortvivl ikke. Vores tæpperenser måler op inden vi går igang og giver dig en fast pris. Men ellers er dette eksempel på en alm. lejlighed imellem København, Hillerød, og Helsingør efter vores erfaring, rimelig sikker.

3-værelses lejlighed med tæpper i alle rum (- badeværelse og køkken), udgør typisk ca. 50 m2 = 1600,00 + moms. Som du fornemmer er der intet fejet ind under de nyrensede tæpper:)

Skal du have tæppet imprægneret og antilugtbehandlet med R10 efter rens, er der et tillæg på kr. 400,- + moms.

Skal du have hjælp til tunge møbler eller lign.? Så skal vi være 2 mand om opgaven og der vil være et tillæg på kr. 500,- + moms.

Prøv vores effektive tæpperens eller scroll ned og se flere før/efter billeder!

Prøv os her!

                           Vi er taknemmelige for de mange glade udtalelser! Bestil os med god ro i maven

Se også:

Vurdering af TRY-Økologisk rengøring
Gammelt og grimt tæppe får tæpperens af TRY

Tæppe i Storcenter med grimme pletter før TRY tæpperens

Gammelt tæppe bliver som nyt med tæpperens

Gammelt tæppe fra Storcenter bliver som nyt efter besøg fra TRY

Kun TRY.dk´s tæpperensning giver dig disse 5 fordele

Du får al vores viden og erfaring i effektiv, grøn og hurtigttørrende tæpperens på hele Sjælland. Og her giver vores tæpperenser dig 5 vigtige fordele som giver DIG løsningen på dine TÆPPEDRØMME.  Beslutter du dig alligevel for “Gør det selv” tæpperens, ja så kender  du i hvert fald vores fordele.

Får du os til at rense dit tæppe helt i bund og derefter vil anbefale os, så forærer vi dig en PLETRENS som kan fjerne de første pletter som du uvægerligt vil få på et tidspunkt.

Disse fordele gør det klart at TRY.dk tilbyder en MEGET bedre rensemetode. Bedre for dit indeklima, det optiske resultat og bedre for din økonomi;)

Fordel nr. 1 – Fremtidens tæpperens forbedrer indeklimaet

Hos TRY.dk får du det mest effektive rensningsresultat og endda med miljøvenlige produkter. Kort sagt: Fremtidens tæpperens. Det betyder altså, at du får flotte tæpper – uden at indeklimaet lider overlast. Tværtimod bliver luften på kontoret eller i dit hjem – øjeblikkeligt forbedret. Vi mener at den allerstørste gevinst ved at få sine tæpper renset er at luften bliver lettere.

Det er dejligt når pletterne forsvinder.  Men hvis tæppet afgiver grimme lugte af barsk kemi efter en rens, så er der jo IKKE vundet noget.

Det er heldigvis også hvad vores kunder fortæller og oplever i området mellem København og Virum hvor vi holder til, indtil Køge i syd, Hillerød og Helsingør  i nord. Men vi kører også på Amager, Taastrup og i alle andre byer i Storkøbenhavn. Du kan se deres udtalelser under på Trustpilot eller under “referencer” her på siden.

Ny teknologi og forbedrede rensemetoder betyder, at pletter fra rødvin, hvidvin, kaffe, the, cacao etc. kan renses med et super effektivt resultat.

Kaffepletter

Flot tæppe igen

Smukt tæppe efter rens

Se også vores pletguide omkring andre typer pletter, hvis du mangler et godt og velafprøvet råd .

Fordel nr. 2 – Kan tæpperens give vandskader?

 1. Det korte svar er:Ja. Desværre er vandstyring ofte undervurderet. Og med gamle metoder er der en STOR risiko.
 2. Den gode nyhed er at med nye metoder er tæpper ofte tørre allerede efter 1 time. Det giver INGEN vandskade og bedre indeklima.
 3. Tæpper skal også renses på en måde så de hurtigt er tørre for at undgå vægeeffekt. Så brug nok vand, men IKKE for meget.

INGEN risiko for vandskader hos TRY! Selve den metode vi benytter bruger meget mindre vand end i “de gode gamle dage” – faktisk kun 1-2 liter på 10 m² renset tæppe. Det giver rene og hurtigt tørre tæpper. Faktisk er tørretiden kun 1 time. Så alle de bekymringer vi tidligere gjorde os, eks. om der nu kunne komme mug og dårligt indeklima ud af det, er fuldstændigt elimineret.

Herunder ser du billeder af en vandskade i Farum, som vi HELDIGVIS godt kunne fjerne med vores gulvtæpperens!

  Tæppe med vandskade i Farum. Før rens

  Tæppe med vandskade er som nyt tæppe

  Tæpperens fra TRY.dk

  Fordel nr. 3 – TRY.dk tæpperens i København giver dig en gratis prøve

  Vi er dit rengøringsfirma med rengøring af tæpper som speciale og vi giver en gratis prøve på tæpperens overalt i Storkøbenhavn. TRY.dk renser altså de første 2 M2 helt gratis. Derefter vurderer DU resultatet og beslutter om vi skal rense hele tæppet;) Vi giver dig denne gratis prøve med et STORT smil, da langt de fleste tæpper bliver renset med et flot resultat.

  98% af vore kommende kunder siger derefter ja til at få renset hele tæppet i forlængelse af denne prøve. Du får hurtigt smukke tæpper og vi skal ikke frem og tilbage 2 gange. Med 30 års erfaring omkring rensning og rengøring af tæpper, møbler, linoleum, sæbe/olie og ubehandlede trægulve, er dit gulv altså i de bedste hænder.

  Vi kunne her fortælle mange detaljer omkring hvorfor vi har den bedste rensemetode til tæpperens. Det er der sikkert nogle der mener at vi allerede har gjort;) Men i sidste ende drejer det sig om vi kan indfri dine forventninger. Og derfor er det KUN dig der afgør om prøve-resultatet er så godt, at vi skal fortsætte med at rense HELE tæppet.

  Oliepletter på tæppe

  Tæppe befriet for oliepletter

  Tæppe uden oliepletter

  Men først en forventningsafstemning omkring tæpperens:

  1)Syntetiske tæpper/Polyamid og Kelim tæpper og tæppefliser er dem der oftest bliver superflotte efter en rens.

  2)Ved rens af uldtæpper, især de helt lyse i heluld kan resultatet ofte svinge. Men bare der er et forhold på 80/20 ( altså 20% polyamid) så hjælper det enormt på resultatet.

  3)Rens af Sisal, især den grove naturfarvede type. Den kan/bør du kun få tørrenset. Og oftest skal du kun gøre det for indeklimaet skyld. IKKE for det visuelle/optiske resultat.

  Viskose, bambus og velour er også tæppetyper der er ofte er problematiske at rense.

  Denne 3. Kategori kan vi desværre ikke (erfaringsmæssigt) rense med et resultat der lever op til forventningerne.

  Derfor tilbyder vi IKKE en gratis prøve på disse typer tæppe eller på 100% uldtæpper. Hvis du bestiller os til tæpperens af disse, er der en grundydelse på kr  500,-

  Det betyder:Vores normale gratis test-rens gælder ikke i denne kategori.

  Syreskade på tæppe

  Her ses en plet måske fra en hundehvalp

  Resultatet af plet med hundetis

  Og her ses resultatet. Det er tydeligt at dette er en syreskade der ikke kan fjernes 100%. Der vil ofte være en skygge af uheldet tilbage.

  TRY.dk tæpperens bliver udført med det nyeste udstyr og med miljøvenlige produkter. Det giver et klart forbedret indeklima. Nye materialer og forbedring af metoden til rensning af tæpperne, betyder samtidig at pletter som rødvin, kaffe etc. kan renses med et super effektivt resultat.

  Fordel nr. 4 – Støjfri tæpperens hos TRY.dk

  Husk at det er hos TRY.dk du altid får støjfri tæpperens. Vore maskiner arbejder ved max. 50 db

  Så undgå larm og unødig støj når dine tæpper bliver vasket. Og når TRY´s tæpperens foregår uden støjgener, giver det dig den store fordel, at du ikke behøver at forlade kontoret under rens af dit tæppe. Ja, du kan endda fortsætte din telefonsamtale imens vi renser. Dette gør, at du nemt kan realisere din drøm om boligforskønnelse, indeklimaforbedring og helt rene tæpper, mens du er på kontoret eller i din bolig.

  Det er altså IKKE et must, at det foregår i en weekend eller i de sene aftentimer.

  Du vil værdsætte støjfri tæpperens fremover (og anden rengøring af tæpper og trægulve), især hvis det er i dagtimerne du ønsker arbejdet udført. Tro mig;)

  Fordel nr. 5 – Efterbehandling/imprægnering af tæppet/ANTI-lugtbehandling/desinficering!

  Sidst, men ikke mindst:Oplever du meget statisk elektricitet fra dit gulv? Det kan være både irriterende og til gene for medarbejdere, kunder, gæster og elektronisk udstyr som computere. Vi har en effektiv kur liggende klar. Løsningen ligger i en særdeles effektfuld antistatbehandling, som vi kan udføre direkte efter vi har renset jeres tæppe.

  Faktisk kan dette middel, der effektivt sætter en stopper for dannelsen af statisk elektricitet, tilsættes den afsluttende imprægnering. Udgiften er derfor kun prisen på imprægneringsvæsken som pt. er kr. 5,00 pr. m2./v. 100 m2. Du vælger, men er der mere end 2 år tilbage i dit tæppe er en imprægnering med antistatbehandling sikkert noget vores tæpperenser vil anbefale dig.

       Antilugt-efterbehandling med R-10 eller bliv 100% fri for parfume og andre duftstoffer!

  Men hvad nu hvis dit tæppe lugter af røg, mug eller husdyr? Så kan vi tilbyde en skøn efterbehandling med “R10 Lugtfjerner” som består af 16 æteriske olier.  Denne lugtfjerner er utrolig effektiv for dit indeklima og efter hvad vi har erfaret igennem 20 år, uproblematisk for dit helbred.  Og vi kan indbygge denne lugtfjerner i den afsluttende imprægnering. ANTI-lugtbehandling med R10 Lugtfjerner er utrolig effektiv og populær. Og det er der især 2 grunde til:

  1)Det er et naturligt produkt der anvendes og IKKE bare en parfume der overdøver de ubehagelige lugte.

  2) Denne lugtfjerner nedbryder andre lugte og fjerner sig selv til sidst. Så du har ca. 2 timer hvor du oplever en duft af lavendel.

          3) Men valget er dit. Og vi har stor respekt for dig der ønsker 100% duft og parfumefri rens og efterbehandling af dit tæppe.

  Man anslår at kun 10% af samtlige løse og fastliggende tæpper i Danmark, bliver renset med faste intervaller. Det synes vi er lidt synd. Især når nu både tæppet og indeklimaet har så godt af, at en grundig tæpperens og antilugtbehandling.

  Når vi ser så mange plettede og kraftigt tilsmudsede tæpper rundt omkring i de københavnske kontorlandskaber, så slår tanken os:Gad vide om nogle stadig tror det kan give vandskader og dårligt indemiljø at få renset tæpper? Få fjernet din tvivl ved en gratis prøve på hurtigttørrende tæpperensning først! Dette tilbud gælder i en radius af 50 KM fra vort kontor i Virum. Det betyder både i Helsingør og København.

  Bliver dit tæppe HELT nyt igen efter rens?

  Vi kan ikke love dig at ALLE pletter forsvinder ved enhver rens. Det vil være en useriøs påstand og blot gøre dig skuffet. Nogle pletter kan indeholde skrappe stoffer der er gået ind i fibrene . Tæppet kan også have taget skade hvis ikke tæppet har været beskyttet med imprægneringsmiddel tidligere. Vi kalder det at pletten er blevet adopteret af tæppet. Andre pletter, fx. klor, toiletrens og dyreurin har måske affarvet tæppet.

  Så det er ikke i alle tilfælde at du vil få et nyt tæppe ud af en rens. MEN vi lover dig friske lokaler uden indeklimaproblemer, hovedpine, allergiske reaktioner og mange ærgerlige kvaler bagefter. Her er billede fra tæppevask af et privat hjem i Farum. Og dette resultat fra Farum er hvad du typisk gennemsnitligt kan forvente dig af vores rens.

  Vi er skarpe på prisen med tæpperens i Helsingør, Hillerød, Farum og København

  Da vi bor i Storkøbenhavn er vi især prisstærke indenfor en radius på 50 km! Det gælder altså både i Helsingør, Roskilde, Hillerød og Farum og alt der imellem. Så når du sammenligner hvilket tilbud du skal benytte dig af fra de forskellige tæpperensere, så spørg på forhånd om pris på det antal kvadratmeter du skal have renset. Du vil hurtigt opdage at priser på fx. 100 m2 kan svinge helt vildt, fra mellem kr. 2.000,- til kr. 6.000,- ex. moms. Og betaler du kr. 6000,00, er det lige før du skulle overveje at få HELT nye tæpper på dit gulv, istedet for en rensning.

  Og når vi skriver København, så fortvivl ikke hvis du er blandt de 20% som er vores kunder udenfor Storkøbenhavn. TRY.dk´ tæpperensning giver samme fordele og pris til alle på Sjælland, hvis bare tæppet er mindst 50 m2.

  TRY tæpperensning klarer alle opgaver med rene tæpper og giver en gratis prøve på de første 2 M2.

  Vores egen uvidenskabelige undersøgelse af markedet, fortæller os at de hyppigste grunde til at nogen undlader at få renset tæpper er:

  1) Det gør sikkert ikke den store forskel

  2) Det er besværligt, da vi nok skal flytte alt væk fra tæppet

  3) Det er nok alt for dyrt i forhold til at købe et nyt

  Bliv afklaret på 10 minutter. Få dig en gratis prøve på vores tæpperens. Så kan du sammen med vores tæpperensning se resultatet og få svar på alle dine spørgsmål – og så kan du hurtigt komme videre.

  Kelimtæppe med oliepletter før tæpperens

  Kelimtæppe som nyt efter TRY tæpperensning

  Få tæpperens i en fart fra Farum, København, Køge, Roskilde og faktisk på hele Sjælland – skriv til os om tæpperensning nederst på denne side eller ring/SMS 40 93 95 97

  Her til sidst får du lige et par tips til den bedste og billigste tæpperens, så du undgår DIY “gør det selv tæpperens”:

  1) Hvis du liker TRY på FACEBOOK HER – og fortæller din tæpperenser det får du halv pris på efterbehandling af tæppet. Du får eks. imprægnering, lugtsanering og desinficering af dine tæpper til kr. 200 + moms. (Max. 20 m2)

  2) Husk at vi kan rense jeres tæpper samtidig med vores rengøringsservice i København. Vi fjerner altså pletter lynhurtigt når skaden er sket, med vores effektive tæpperens. Om tæppet er fra Ege, Garant, Fletco, Ilva, Paustian, Tæppeland, Maktabi eller fra udenlandske tæppeleverandører, så finder vi den bedste løsning for dig hos TRY.dk tæpperens.

  Hvis I indgår i et fast årligt samarbejde med vor tæpperenser om at holde tæpperne flotte og i topform i jeres virksomhed, giver vi en løbende rabat på 25%. Dette særlige tilbud gælder i en radius af 80 km fra vores kontor i Virum.

                                               Effektiv og trofast kontorrengøring får du hos TRY

                                                                                    Mere Tryghed – Bedre Indeklima – Flere Fordele

  Husk: Gratis prøve på tæpperens (i Storkøbenhavn) i 2020 

  Se her: Kort video om tæpperens i København i 2020!