Tæpperens

//Tæpperens
Tæpperens2018-12-02T12:08:16+00:00

Tæpperens i København

TRY.dk – plettens fjende nr. 1 – tilbyder dig med 30 års erfaring, en effektiv, indeklimaforbedrende og hurtigttørrende tæpperens i København.

Både erhvervskunder og private er velkomne.  Og det er hos TRY.dk, du får en gratis prøve på tæpperens!

Pris på din tæpperens finder du under de første par billeder. I dette særlige tilbud, som kun TRY.dk leverer, får du en gratis prøve, hvor vi renser 10% af dit tæppe eller 2 M2 HELT uden beregning. Denne prøverens tager KUN 10 min. Vil du bestille en tæpperens eller har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at bruge vores kontaktformular under de første billeder af vores tæpperens. Så får du svar på mail indenfor 10 min.

Husk at tjekke “de 5 fordele” du får ved at benytte TRY tæpperens


Flot tæppe efter tæpperens

TRY tæpperens foregår ALTID hos dig. Så du skal heldigvis IKKE undvære dit tæppe i en uge eller mere. Og da 80% af vore kunder har væg-til-væg-tæpper er det logisk at vi kører til kunden. Også når vi renser de mindre tæpper der ligger løst i dit hjem.

Vi kører på hele Sjælland. Så om du bor i København, Helsingør, Roskilde eller Holbæk er du i lige gode hænder – og vores tæpperens får hurtigt dit hjem eller din virksomheds tæpper til at stråle! Og tæppet er tørt efter 1 time, så INGEN risiko for at få en vandskade. Læs fordel nr. 2 længere nede på denne side.

Vi er ikke verdens største indenfor tæpperens. Vi har heller ikke danmarks største eller ældste renseri. Men vi har resultaterne og de tilfredse kunder. Samt masser af før og -efterbilleder.

Tjek nogle billeder af forskellig tæppetype herunder eller se, hvad vores kunder fortæller om vores KVALITET OG SERVICE.

Og glem ikke at se “De 5 Fordele” længere nede på denne sider, som giver dig svaret på alle dine tæppedrømme.

Velkommen til!

Bestil din gratis prøve her – Har du spørgsmål om tæpperens?

Eller priser? Skriv her og få svar på 10 min.

TRY.dk – Tæpperens i København – Øverst på denne side ser du resultatet ved rens af tæppefliser fra Egetæpper.

Se flere billeder længere nede på siden

Tæpperens fra TRY – PLETTENS FJENDE NR. 1 & INDEKLIMAETS VEN!

Da vi er plettens fjende nr. 1 er det os I skal ringe til, hvis I spilder noget på jeres tæppe. I får en lynservice med 10 m2 tæpperens som kun tager 20 minutter. Det er for jer, hvis arbejdsplads eller privatbolig har fået nogle enkelte pletter, der generer og bare skal renses lynhurtigt. Denne størrelse tæpperens i København, kan stort set altid klares indenfor 24 timer fra din bestilling.

For kun 5 kr. pr. m2 kan vi også desinficere dit tæppe. Det hjælper på både lugt, indeklima og humør. (Mindstepris kr. 300,00)

Derfor er vi plettens fjende nr. 1 (og indeklimaets ven).

Din garanti på vores tæpperens:

  1. Vores 30 års erfaring med tæpperens i København
  2. Du betaler kun hvis du bliver tilfreds med vores gratis prøverens
  3. Vi renser Kelim tæpper og andre løse tæpper til samme lave pris
  4. Prisgaranti – Ring til os hvis andre kan levere samme attraktive tæpperens

Hvor finder du den bedste pris på tæpperens?

Det er nemmest at være åben omkring prisen på tæpperens. Vi skal IKKE lige ud for at se tæppet først. Så vi sparer dig for ventetiden. Og når vi ikke skal køre 2 gange til samme adresse, så er prisen skarp! Og alle er meget glade for gennemsigtige og attraktive priser!

Så hvis du føler dig fristet af tilbud på nettet med store rabatter i retning af “SPAR 50 % lige præcis i dag“, så husk at få set referencer og før og efter billeder. Spørg også hvilket produkt de bruger til din rens. Det kan nemt vise sig at være et lidt for billigt tilbud og dyrt bekendskab, med dårligt indeklima og ødelagt tæppe som resultat.

Vi skal heller ikke ud til din adresse for at hente tæppet, da al vores tæpperens foregår hos dig. Altså ikke kun de tæpper der ligger fast og væg til væg tæpper. Også de løse tæpper renser vi på stedet. Fordelen for dig: Du skal ikke undvære dit tæppe i flere uger, indtil der kommer en forbi med dit tæppe.

OG… fik jeg nævnt at vi også renser tæpper og ægte tæpper for private.

TRY.dk priser på skøn indeklimaforbedrende tæpperens: 

  • 10       M2    kr.      1.000,00 København & Storkbh.

  • 20      M2    kr.      1.200,00  København & Storkbh.

  • 50      M2    kr.      1.600,00  Hele Sjælland 

  • 100    M2    kr.      2.000,00 Hele Sjælland 

  • 200   M2    kr.       3.500,00 Hele Sjælland, Møn og Falster

  • 250   M2    kr.       4.000,00 Hele Sjælland, Møn, Falster & Lolland 

Se flere priser? Klik her!                                                                                                      Betalingsbetingelser: Kontant eller MobilePay!  Priser er ex. moms 

Skal din virksomhed/kommune bruge nogle dage til godkendelse af faktura, så fremsender vi gerne denne i god tid inden jeres tæpperens.

✔ Bemærk at dette er særlige tilbud på tæpperensning i 2018

 Prisgaranti på rensning af tæpper

 Du betaler samme pris for en rens uden for normal arbejdstid

✔  Vi renser Specialtæpper, ægte tæpper og særlige mærker

✔ Vi kører på hele Sjælland – Uden opstartsgebyr

Er du i tvivl om hvor mange af dine M2 der er tæppebelagte, så fortvivl ikke. Vores tæpperenser måler op inden vi går igang og giver dig en fast pris. Men ellers er dette eksempel på en alm. lejlighed i København eller Hillerød efter vores erfaring, ikke helt skævt beregnet:

3-værelses lejlighed med tæpper i alle rum (- badeværelse og køkken), udgør typisk ca. 50 m2 = 1600,00 + moms. Som du fornemmer er der intet fejet ind under de nyrensede tæpper:)

Prøv vores effektive tæpperens eller scroll ned og se flere før/efter billeder!

Prøv os her!

Kan I så også rense trapper med tæppe på?

Ja! Det klarer vi nemt. Her ser du et eksempel på rens af trappetrin/tæppebeklædt trappe på reklamebureau i København.

Tæpperens af trappe for pletter

Pæn trappe efter tæpperens

Tæppe i Storcenter får nyt liv!

Gammelt tæppe fra Storcenter bliver rent igen.

Kun TRY.dk´s tæpperens giver dig disse 5 fordele

Du får al vores viden og erfaring i effektiv, grøn og hurtigttørrende tæpperens på hele Sjælland. Og her giver vores tæpperenser dig 5 vigtige fordele som giver DIG løsningen på dine TÆPPEDRØMME.  Beslutter du dig alligevel for “Gør det selv” tæpperens, ja så kender  du i hvert fald vores fordele.

Får du os til at rense dit tæppe helt i bund og derefter vil anbefale os, så forærer vi dig en PLETRENS som kan fjerne de første pletter som du uvægerligt vil få på et tidspunkt.

Disse fordele gør det klart at TRY.dk tilbyder en MEGET bedre rensemetode. Bedre for dit indeklima, det optiske resultat og bedre for din økonomi;)

Fordel nr. 1 – Fremtidens tæpperens

Hos TRY.dk får du det mest effektive rensningsresultat og endda med miljøvenlige produkter. Kort sagt: Fremtidens tæpperens. Det betyder altså, at du får flotte tæpper – uden at indeklimaet lider overlast. Tværtimod bliver luften på kontoret eller i dit hjem – øjeblikkeligt forbedret.

Det er også hvad vores kunder typisk siger i området mellem København og Virum hvor vi holder til, indtil Køge i syd, Hillerød og Helsingør  i nord. Men vi kører også på Amager, Taastrup og i alle andre byer i Storkøbenhavn. Du kan se deres udtalelser under “referencer”.  Ny teknologi og forbedrede rensemetoder betyder, at pletter fra rødvin, hvidvin, kaffe, the, cacao etc. kan renses med et super effektivt resultat.

Se også vores pletguide omkring andre typer pletter, hvis du mangler et godt og velafprøvet råd .

Fordel nr. 2 – Kan tæpperens give vandskader?

INGEN risiko for vandskader hos TRY! Selve den metode vi benytter bruger meget mindre vand end i “de gode gamle dage” – faktisk kun 1-2 liter på 10 m² renset tæppe. Det giver rene og hurtigt tørre tæpper. Faktisk er tørretiden kun 1 time. Så alle de bekymringer vi tidligere gjorde os, eks. om der nu kunne komme mug og dårligt indeklima ud af det, er fuldstændigt elimineret.

Man anslår at kun 10% af samtlige løse og fastliggende tæpper i Danmark, bliver renset med faste intervaller. Det synes vi er lidt synd. Især når nu både tæppet og indeklimaet har så godt af, at en grundig tæpperens og antilugtbehandling.

Når vi ser så mange plettede og kraftigt tilsmudsede tæpper rundt omkring i de københavnske kontorlandskaber, så slår tanken os:Gad vide om nogle stadig tror det kan give vandskader og dårligt indemiljø at få renset tæpper? Få fjernet din tvivl ved en gratis prøve på hurtigttørrende tæpperensning først! Dette tilbud gælder i en radius af 50 KM fra vort kontor i Virum.

Herunder ser du billede af en vandskade som vi HELDIGVIS godt kunne fjerne med vores gulvtæpperens!

Tæppe med vandskade. Før rens

Tæppe med vandskade er som nyt tæppe

Tæpperens fra TRY.dk

Fordel nr. 3 – TRY.dk tæpperens i København giver dig en gratis prøve

Vi er dit rengøringsfirma med rene tæpper som speciale og vi giver en gratis prøve på tæpperens overalt i Storkøbenhavn. TRY.dk renser altså de første 2 M2 helt gratis. Derefter vurderer DU resultatet og beslutter om vi skal rense hele tæppet;) Vi giver dig denne gratis prøve med et STORT smil, da langt de fleste tæpper bliver renset med et flot resultat.

98% af vore kommende kunder siger derefter ja til at få renset hele tæppet i forlængelse af denne prøve. Du får hurtigt rene tæpper og vi skal ikke frem og tilbage 2 gange. Med 30 års erfaring omkring rensning og rengøring af tæpper, møbler, linoleum, sæbe/olie og ubehandlede trægulve, er dit gulv altså i de bedste hænder.

Vi kunne her fortælle mange detaljer omkring hvorfor vi har den bedste rensemetode til tæpperens. Det er der sikkert nogle der mener at vi allerede har gjort;) Men i sidste ende drejer det sig om vi kan indfri dine forventninger. Og derfor er det KUN dig der afgør om prøve-resultatet er så godt, at vi skal fortsætte med at rense HELE tæppet.

Men først lige en forventningsafstemning omkring tæpperens:

1)Syntetiske tæpper/Kunsttæpper/Kelim/Ægte tæpper/Tæppefliser er dem der oftest bliver superflotte efter en rens.

2)Ved rens af uldtæpper, især de helt lyse i heluld kan resultatet svinge.

3)Rens af Sisal, især den grove naturfarvede type. Den kan/bør du kun få tørrenset. Og oftest skal du kun gøre det for indeklimaet skyld. IKKE for det visuelle/optiske resultat. Det er ærlig besked.

Jeres tæpperensning bliver udført med det nyeste udstyr og med miljøvenlige produkter. Det giver et klart forbedret indeklima. Nye materialer og forbedring af metoden til rensning af tæpperne, betyder samtidig at pletter som rødvin, kaffe etc. kan renses med et super effektivt resultat.

Fordel nr. 4 – Støjfri tæpperens hos TRY.dk

Husk at det er hos TRY.dk du altid får støjfri tæpperens. Vore maskiner arbejder ved max. 50 db

Så undgå larm og unødig støj når dine tæpper bliver vasket. Og når TRY´s tæpperens foregår uden støjgener, giver det dig den store fordel, at du ikke behøver at forlade kontoret under rens af dit tæppe. Ja, du kan endda fortsætte din telefonsamtale imens vi renser. Dette gør, at du nemt kan realisere din drøm om boligforskønnelse, indeklimaforbedring og helt rene tæpper, mens du er på kontoret eller i din bolig.

Det er altså IKKE et must, at det foregår i en weekend eller i de sene aftentimer. Og du vil værdsætte støjfri tæpperensninger fremover (og anden rengøring af tæpper og trægulve), hvis det er i dagtimerne du ønsker arbejdet udført. Tro mig;)

Fordel nr. 5 – Efterbehandling/imprægnering af tæppet/ANTI-lugtbehandling/desinficering!

Sidst, men ikke mindst:Oplever du meget statisk elektricitet fra dit gulv? Det kan være både irriterende og til gene for medarbejdere, kunder, gæster og elektronisk udstyr som computere. Vi har en effektiv kur liggende klar. Løsningen ligger i en særdeles effektfuld antistatbehandling, som vi kan udføre direkte efter vi har renset jeres tæppe.

Faktisk kan dette middel, der effektivt sætter en stopper for dannelsen af statisk elektricitet, tilsættes den afsluttende imprægnering. Udgiften er derfor kun prisen på imprægneringsvæsken som pt. er kr. 5,00 pr. m2./v. 100 m2. Du vælger, men er der mere end 2 år tilbage i dit tæppe er en imprægnering med antistatbehandling sikkert noget vores tæpperenser vil anbefale dig.

Men hvad nu hvis dit tæppe lugter af røg, mug eller husdyr? Så kan vi tilbyde en skøn efterbehandling med “R10 Lugtfjerner” som består af 16 æteriske olier.  Denne lugtfjerner er utrolig effektiv for dit indeklima og efter hvad vi har erfaret igennem 20 år, uproblematisk for dit helbred.  Og vi kan indbygge denne lugtfjerner i den afsluttende imprægnering. ANTI-lugtbehandling med R10 Lugtfjerner er utrolig effektiv og populær. Og det er der især 2 grunde til:

1)Det er et helt naturligt produkt der anvendes og IKKE bare en parfume der overdøver de ubehagelige lugte.

2) Denne lugtfjerner nedbryder andre lugte og fjerner sig selv til sidst. Så du har ca. 2 timer hvor du oplever en duft af lavendel.

Hvordan får jeg billig tæpperens?

Da vi bor i Storkøbenhavn er vi især prisstærke indenfor en radius på 100 km! Det gælder altså både i Vordingborg og Hillerød og alt der imellem. Så når du sammenligner hvilket tilbud du skal benytte dig af fra de forskellige tæpperensere, så spørg på forhånd om pris på det antal kvadratmeter du skal have renset. Du vil hurtigt opdage at priser på fx. 100 m2 kan svinge helt vildt, fra mellem kr. 2.000,- til kr. 6.000,- ex. moms. Og betaler du kr. 6000,00, er det lige før du skulle overveje at få HELT nye tæpper på dit gulv, istedet for en rensning.

Og når vi skriver København, så fortvivl ikke hvis du er blandt de 20% som er vores kunder udenfor Storkøbenhavn. TRY.dk´ tæpperensning giver samme fordele og pris til alle på Sjælland, hvis bare tæppet er mindst 50 m2.

TRY tæpperensning klarer alle opgaver med rene tæpper og giver en gratis prøve på de første 2 M2.

Vores egen uvidenskabelige undersøgelse af markedet, fortæller os at de hyppigste grunde til at nogen undlader at få renset tæpper er:

1) Det gør sikkert ikke den store forskel

2) Det er besværligt, da vi nok skal flytte alt væk fra tæppet

3) Det er nok alt for dyrt i forhold til at købe et nyt

Bliv afklaret på 10 minutter. Få dig en gratis prøve på vores tæpperens. Så kan du sammen med vores tæpperensning se resultatet og få svar på alle dine spørgsmål – og så kan du hurtigt komme videre.

Kelimtæppe med oliepletter før tæpperens

Kelimtæppe som nyt efter TRY tæpperens

Få tæpperens i en fart fra København til Køge og faktisk på hele Sjælland – skriv til os om tæpperensning nederst på denne side eller ring/SMS 40 93 95 97

Her til sidst får du lige et par tips til den bedste og billigste tæpperens, så du undgår DIY “gør det selv tæpperens”:

1) Hvis du liker TRY på FACEBOOK HER – og fortæller din tæpperenser det får du halv pris på efterbehandling af tæppet. Du får eks. imprægnering, lugtsanering og desinficering af dine tæpper til kr. 200 + moms. (Max. 20 m2)

2) Husk at vi kan rense jeres tæpper samtidig med vores rengøringsservice i København. Vi fjerner altså pletter lynhurtigt når skaden er sket, med vores effektive tæpperens. Om tæppet er fra Ege, Garant, Fletco, Ilva, Paustian, Tæppeland eller fra udenlandske tæppeleverandører, så finder vi den bedste løsning for dig hos TRY.dk tæpperens.

Hvis I indgår i et fast årligt samarbejde med vor tæpperenser om at holde tæpperne flotte og i topform i jeres virksomhed, giver vi en løbende rabat på 25%. Dette særlige tilbud gælder i en radius af 80 km fra vores kontor i Virum.

Se flere før / efter billeder der taler for sig selv og hør hvad vores kunder siger

Husk: Gratis prøve på tæpperens (i Storkøbenhavn) i 2018 – Se om de rene tæpper fra TRY.dk lever op til dine forventninger

Tæpperens
4.6 (91.6%) 162 votes

Se også: