Rensning af tæpper, uldtæpper, kugletæpper, plastiktæpper og andre gulvtæpper i København

Har du et gulvtæppe, der har fået en eller flere pletter, eller er dit gulvtæppe begyndt at se en smule beskidt og kedeligt ud? Hos Try er det noget, vi kan få bugt med. Vi kan hjælpe dig med at foretage rensning af gulvtæpper, der resulterer i et tæppe, der ofte bliver så godt som nyt. Har du et uldtæppe du ønsker renset, kan vi også klare det med vores populære lanolinrens. Et produkt specielt udviklet til uldtæpper.

Rens af uldtæpper er en endnu mere skånsom proces end rens af tæpper med polyamid, men resultatet kan svinge afhængig af hvor meget uld tæppet består af. Er det 100% uld og har fået syreskader, kan tæppet nok ikke blive nærmest som nyt, men lad vores gratis test være til din fordel, hvis du bor i Storkøbenhavn.

Dette lyse uldtæppe består af 80% uld og 20% polyamid. Derfor er resultatet flot, selvom tæppet er 5 år gammelt😊

 

Grimt uldtæppe

Rens af uldtæppe

Rent uldtæppe

Flot uldtæppe

Vi tilbyder prisgaranti og en gratis prøve

Vi bestræber os på at være dit foretrukne tæpperenserfirma, når du har brug for en rensning af dit gulvtæppe. Vi kan derfor tilbyde dig en gratis prøve, hvor vi kommer og rengør en lille del af dit gulvtæppe for at vise, hvor rent vi kan gøre det. Denne service kan vi tilbyde i en radius af 50 kilometer fra vores kontor i Virum. På den måde kan du få syn for sagen, i forhold til hvilke mirakler vi kan foretage.

Vi har fair priser og kan derfor tilbyde dig prisgaranti, hvis du skulle finde rensning af gulvtæpper billigere et andet sted.

Følgende typer rens af gulvtæpper kan du finde hos TRY:

Rens af polyamidtæpper

Rens af uldtæpper

Rens af tæppefliser

Rens af plastiktæpper

Samt rens af ægte tæpper som du kan læse mere om her!

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på rens af jeres gulvtæppe.

Få svar på 10 min.😊

  Rens af plastiktæppe

  Her renser TRY.dk plasttæpper/plastiktæpper

  Rens af gulvtæpper i hele København – plettens fjende #1

  Effektiv og miljørigtig rensning af gulvtæpper – både uldtæpper og polyamid

  Når du vælger os til at udføre rensning af dit gulvtæppe, kan vi tilbyde dig en effektiv behandling, hvor vi får bugt med diverse pletter og skidt. Vi har mange tilfredse kunder, der er blevet glædeligt overraskede over, hvor rent deres gulvtæppe er blevet, efter vi har foretaget rensningen.

  Effektivitet er bærende årsag til at vælge os til at foretage rensning af dit gulvtæppe. For vi renser direkte i dit hjem. Vi sikrer dig også en tæpperens, der er foretaget med miljørigtige produkter. Det sikrer dig et bedre indeklima, da dit tæppe ikke bliver udsat for skrappe kemikalier.

  Når vi foretager rensning af dit tæppe, vil tæppet være tørt inden for cirka en time. Dette skyldes, at vi ikke bruger særlig store mængder af vand, når vi renser dit gulvtæppe. På den måde kan du også være helt sikker på, at du ikke får en vandskade, når du får udført rensning af dit gulvtæppe.

  Sorgenfri og Virum Rens giver dig rent gulvtæppe.

  Selvom vi kører ud fra Sorgenfri i Virum når vi renser dit gulvtæppe, så kører vi altså på hele Sjælland. Men det er helt korrekt når nogle kalder os for renseriet i Virum og Sorgenfri. For vi kan ofte være på pletten på UNDER 2-3 timer fra bestilling.

  Prøv os her!

  Rensning af gulvtæppe

  Vi hjælper både private og erhverv med at få renset deres gulvtæpper. Vi har mere end 30 års erfaring med at rense forskellige former for tæpper – heriblandt også gulvtæpper. Dit gulvtæppe er derfor i gode hænder, når du overlader rensningen til os.

  Uanset om det måtte være et væg-til-væg-gulvtæppe eller et løst gulvtæppe, du skal have renset, kan vi hjælpe dig med opgaven. Vi kommer direkte hjem til dig og klarer opgaven med det samme. Er det et løst gulvtæppe, skal du derfor ikke undvære det i flere dage eller uger, når det skal renses.

  Se også:

  Vurdering af TRY-Økologisk rengøring