Priser på rens af tæppe

///Priser på rens af tæppe
Priser på rens af tæppe 2017-11-14T19:21:32+00:00

Rens af tæppe i Lyngby, Farum, Hellerup Hillerød, Holbæk & Roskilde!

Rensning af gulvtæppe i Storkøbenhavn? Du finder meget svingende pris og kvalitet rundt omkring. Derfor får du her en prisliste med markedets bedste pris på rene tæpper fra TRY.dk.

Det er egentligt naturligt at det hos de fleste tæpperensere bliver markant billigere pr. kvadratmeter, jo større areal der skal renses. Dette skyldes transporttid og omkostninger, at bære maskine og materialer hen til kundens tæppe og den tid det tager at sætte maskinen til.

Brug nogle sekunder til at opleve hvad vort system kan hjælpe dig med:

Rens af tæppe i København & Storkøbenhavn

Vi renser dagligt tæpper i Storkøbenhavn. Og har du mere end 100 m2 kommer vi og renser dine tæpper overalt på hele Sjælland. Hoteller og andre stor-kunder på mere end 400 M2 er velkomne i hele landet. Få din pris på rens af væg-til-væg gulvtæpper i Hellerup, Lyngby, Holte, Hillerød, Holbæk, Farum og Roskilde for 2017 her!

Og hører du til de 20% af vore kunder der bor længere end 50 km fra København, så fortvivl ikke. Måske kan vi ikke være hos dig indenfor et døgn, men ring på 40 93 95 97 og hør nærmere. Eller endnu bedre:Send din adr. på SMS (40 93 95 97), så får du nøjagtig besked.

Priser på rens af tæppe i området omkring Lyngby, Holte, Hellerup, Hillerød, Farum, Holbæk & Roskilde:


20   m2 kr.      1.200,00  København & Storkøbenhavn

50   m2 kr.      1.600,00  København & Storkøbenhavn

100 m2 kr.     2.000,00  Hele Sjælland

200 m2 kr.     3.800,00  Hele Sjælland og øerne

300 m2 kr.     5.400,00  Hele Sjælland, øerne og fyn

400 m2 kr.     6.900,00  Hele DK

500 m2 kr.     8.400,00  Hele DK

1.000 m2 kr.16.000,00 Hele DK

2.000 m2 kr.30.000,00 Hele DK

 

Priser er ex. moms – Betalingsbetingelser:Kontant eller Mobilepay!

Gratis prøverens af dit gulvtæppe! – Gælder i HELE Storkøbenhavn.

Som de eneste, leverer vi en gratis prøverens af dit gulvtæppe. Vi renser 10% eller max. 5M2 helt gratis og med et smil. Du kan herefter se resultatet med det samme – og er du tilfreds – så renser vi resten på stedet. Vi skal IKKE ud og se tæppet først, så du sparer ventetiden og vi holder omkostninger og dermed DIN pris nede.
Du slipper for flere besøg og får rene tæpper med det samme. 98% af vores kunder er så tilfredse med prøverensen at de takker ja til at få renset hele tæppet med det samme.

Vi løser opgaver både for private kunder såvel som erhvervskunder

Vores priser udenfor Storkøbenhavn starter ved 100M2 til kr. 2000,- + moms.
Din garanti på vores tæpperengøring:

 • Vi har 29 års erfaring med rengøring af tæpper
 • Betal kun hvis du bliver tilfreds med vores gratis prøverens
 • Prisgaranti – vi garanterer at vi holder prisen og at vi kan matche alle andre på markedet.
 • Du betaler samme pris for en rens uden for normal arbejdstid. Og uden opstartsgebyr på hele Sjælland
 • Vores tæpperenser måler op inden han går i gang og giver dig en fast pris med det samme
 • Vi benytter naturligvis kun miljøvenlige produkter – godt for både miljø, dit indeklima og helbred.

Som ny kunde er du måske overrasket over at vi er så åbne omkring pris på opgaven. Men vi synes nu det er mest reelt på denne måde. Det sikrer en ensartet pris på rens af tæpper til alle kunder. Fordelen for dig er altså en åben og ærlig pris på rens, vask og rengøring af dine tæpper.

Eksempel på før/efter rens af tæppe i Herlev

Rene tæpper

Rensning af gulvtæppe

Rent tæppe

Rens af gulvtæppe

 

Rensning af gulvtæppe med hurtig eksekvering i Farum, Hillerød, Lyngby & Roskilde

I de fleste tilfælde kan vi være på pletten indenfor 24 timer. Nogle gange er der fordele ved, at pletter ikke når at tørre ind før de bliver fjernet. Her kommer lige et par gode råd:

1) Hos os får I altid en test-prøverens først. Så er du nemlig sikker på at kvaliteten er helt OK og ikke står med uindfriede forventninger efter rens. Vi giver dig helt gratis rene tæpper på de første 2-5 kvadratmeter. Det giver et ganske rimeligt billede af hvad du kan forvente dig. Så køber du ikke katten i sækken. Hverken i Hillerød, Lyngby, Roskilde eller hvor du nu bor på Sjælland.

2) Det er vigtigt at du sikrer dig at produktet der anvendes til din tæpperengøring er noget du kan tåle.  Spørg os om produktet indeholder parfume eller skrappe stoffer. Det bedste er hvis man som vi, kan fremvise det giftfrie produkt som vi benytter. Det er rimeligt nemt at læse på pakken hvad det indeholder. En ting er jo at denne rense-opgave fjerner pletterne og div. plamager af skidt så det visuelle resultat er rene tæpper. Men hvis ikke indeklimaet er blevet forbedret, hvad har du så egentlig opnået?

Ulækkert tæppe

Før rens af gulvtæppe Farum

Lækkert tæppe

Efter rens af tæppe i Farum

Vi lover dig friske lokaler uden indeklimaproblemer, hovedpine, allergiske reaktioner og mange ærgelige kvaler bagefter. Her er billeder fra tæppevask af et privat hjem i Roskilde.

Se resultatet af vores tidligere opgaver med rensning af gulvtæppe på vores Facebookside. Prisen for at få renset din 3 personers sofa er: Kr. 3000,- + moms!

TRY.dk søger sælger af rene tæpper

Vi søger sælgere af rene tæpper til firmaer og hoteller på hele sjælland. Fra Hillerød og til Roskilde.  Du velkommen til at kontakte os.

Før rensning af gulvtæppe

Rens i Tivoli

Efter Rensning af gulvtæppe

Mere rens af gulvtæppe

Selv gamle slidte tæpper som dette i Tivoli København, kan ved en omhyggelig gang rens, få fjernet stearin, tyggegummi og gamle pletter. Så kan tæppet holde et par år endnu. Vi sørger altid for et professionelt og tilfredsstillende resultat!

Flere billeder af tæpper der bliver sunde og rene igen finder du her. Så kan du se hvad du realistisk kan forvente dig af en omgang gulvtæpperens fra TRY.dk – God fornøjelse;)

 • Tæpperens i københavn og omegn - få rene tæpper i en fart
 • tæpperens københavn
 • try tilbyder effektiv tæpperens
 • rensning af tæpper til gode priser
 • Før og efter billede - tæpper taler for sig selv!
 • flot tæpperensningsresultat i korridor
 • tæpperensning ved kontorpladser
 • try er spcialister i tæpperens
 • selv slemme pletter klares uden problemer

 

Priser på rens af tæppe
4.7 (94.81%) 27 votes

SE OGSÅ