Rens af væg til væg tæpper i Lyngby, Hellerup, Gentofte, Charlottenlund og hele Storkøbenhavn

Rensning af væg til væg tæpper i Storkøbenhavn? Du finder meget svingende pris og kvalitet rundt omkring. Derfor får du her en prisliste med markedets bedste pris på rens af væg-til-væg tæpper i området Hillerød, Gentofte, Charlottenlund og Lyngby hvor vi holder til.

Det er naturligt at det hos de fleste tæpperensere, der bliver det markant billigere pr. kvadratmeter, jo større areal der skal renses. Dette skyldes transporttid og omkostninger, at bære maskine og materialer hen til kundens tæppe og den tid det tager at sætte maskinen til.

Vi renser ALTID tæppet hos dig (on location). Du skal derfor ikke undvære dit tæppe i flere uger. Og tæppet er tørt allerede efter 1 time.

Og hører du til de 20% af vore kunder der bor længere end 50 km fra København, så fortvivl ikke. Måske kan vi ikke være hos dig indenfor et døgn, men ring på 40 93 95 97 og hør nærmere. Eller endnu bedre:Send din adr. og antal m2 via den grønne kontaktformular her på siden, så får du en nøjagtig pris.

rens af væg til væg tæpper

Vi renser alle slags væg til væg tæpper i Storkøbenhavn

Efter rens af væg til væg tæppe

Så flot blev resultatet af TRY-rensning!

Priser på rensning af tæppe i Holte, Hellerup, Hillerød & Lyngby i 2020:

 • 5   m2 kr.            800,00  Kbh. & Storkøbenhavn

 • 10    m2 kr.      1.000,00  Kbh. & Storkøbenhavn

 • 20   m2 kr.       1.200,00  Kbh. & Storkøbenhavn

 • 50   m2 kr.       1.600,00  Kbh. & Storkøbenhavn & Nordsjælland & Roskilde

 • 100 m2 kr.      2.400,00  Hele Sjælland

 • 150 m2 kr.      3.000,00  Hele Sjælland

 • 200 m2 kr.      3.800,00  Hele Sjælland og øerne

 • Ring for større arealer 40 93 95 97

Priser er ex. moms – Betaling:Kontant eller MobilePay!

Vi renser naturligvis også væg til væg tæpper i Roskilde, Holbæk, Frederikssund m.m. Priser udenfor Storkøbenhavn starter ved 50 m2 for kr. 1600,- ex. moms.

Hvem renser også de løse tæpper?

Også udenfor Storkøbenhavn fx. i Rungsted, Hillerød, Farum?

Det gør TRY.dk! Vi løser opgaver både for private kunder og erhvervskunder. Se her for rens af mindre løse og semiægte tæpper

Vi renser dagligt tæpper i hele Storkøbenhavn. Og har du mere end 100 m2 kommer vi og renser dine tæpper overalt på hele Sjælland. Hoteller og andre stor-kunder på mere end 400 M2 er velkomne i hele landet. Få din pris på rensning af væg-til-væg gulvtæpper og løse tæpper i Hellerup, Lyngby, Holte, Hillerød, Farum og Roskilde for 2020 hos TRY.dk

Gratis prøverens af dit gulvtæppe – Gælder i HELE Storkøbenhavn.

Som de eneste, leverer vi en gratis prøverens af dit gulvtæppe. Vi renser 2 m2 eller MAX 10% af dit tæppe, helt gratis og med et smil. Du kan herefter se resultatet med det samme – og er du tilfreds – så renser vi resten på stedet. Vi skal IKKE ud og se tæppet først, så du sparer ventetiden og vi holder omkostninger og dermed DIN pris nede.
Du slipper for flere besøg og får rene tæpper med det samme. 98% af vores kunder er så tilfredse med denne prøverens at de ønsker at få renset hele tæppet med det samme.

Vores priser udenfor Storkøbenhavn starter på kr. 1600,- + moms.
Din garanti på vores tæpperengøring:

 • Vi har 30 års erfaring med rengøring og rens af tæpper
 • Betal kun hvis du bliver tilfreds med vores gratis prøverens
 • Prisgaranti – vi garanterer at vi holder prisen og at vi kan matche alle andre på markedet.
 • Du betaler samme pris for en rens uden for normal arbejdstid. Og uden opstartsgebyr på hele Sjælland
 • Vores tæpperenser måler op inden han går i gang og giver dig en fast pris med det samme
 • Vi benytter naturligvis kun miljøvenlige produkter – godt for både miljø, dit indeklima og helbred.

Som ny kunde er du måske overrasket over at vi er så åbne omkring din pris på opgaven. Men vi synes nu det er mest reelt på denne måde. Det sikrer en ensartet pris på rens af tæpper til alle kunder. Fordelen for dig er altså en åben og ærlig pris på rens, vask og rengøring af dine tæpper.

Rens af fastliggende tæpper i Herlev

Rensning af væg til væg tæpper

Rens af tæppe i Herlev

Rent væg til væg tæppe

Her får du resultatet af rens af gulvtæppe

Rensning af væg til væg tæpper med hurtig eksekvering i Farum, Hillerød, Lyngby & Roskilde

I de fleste tilfælde kan vi være på pletten indenfor 24 timer. Nogle gange er der fordele ved, at pletter ikke når at tørre ind før de bliver fjernet. Her kommer lige et par gode råd:

1) Hos os får I altid en test-prøverens først. Så er du nemlig sikker på at kvaliteten er helt OK og ikke står med uindfriede forventninger efter rens. Vi giver dig helt gratis et smukt tæppe på de første 2 kvadratmeter. Det giver et ganske rimeligt billede af hvad du kan forvente dig. Så køber du ikke katten i sækken i Hillerød, Lyngby, Roskilde, Farum eller hvor du bor på Sjælland.

2) Det er vigtigt at du sikrer dig at produktet der anvendes til din tæpperengøring er noget du kan tåle.  Spørg os om produktet indeholder parfume eller skrappe stoffer. Det bedste er hvis man som vi gør, fremviser det giftfrie produkt som benyttes. Det er rimeligt nemt at læse på pakken hvad det indeholder. En ting er jo at denne rense-opgave fjerner pletterne og div. plamager af skidt så det visuelle resultat er flotte tæpper. Men hvis ikke indeklimaet er blevet forbedret, hvad har du så egentlig opnået?

Grimt uldtæppe

Før rens af gulvtæppe Farum

Lækkert uldtæppe

Efter rens af tæppe i Farum

Se resultatet af vores tidligere opgaver med rens af væg til væg tæpper på vores Facebookside. Her finder du mange eksempler på kunder der har fået smukke tæpper igen. Både fra Lyngby, Farum, Gentofte, Hellerup, Frederiksberg. Ja vi kører i hele Storkøbenhavn dagligt.

Før rensning af slidt gulvtæppe

Rens af slidt væg til væg tæppe i Tivoli

Efter Rensning af gammelt væg til væg tæppe

Rens af væg til væg gulvtæppe

Selv gamle slidte tæpper som dette i Tivoli Kbh, kan ved en omhyggelig gang rens, få fjernet stearin, tyggegummi og gamle pletter. Så kan tæppet holde et par år endnu. Vi sørger altid for et professionelt og tilfredsstillende resultat!

Hvordan renser man tæpper helt gratis selv?

 1. Støvsug tæppet (Og bank det hvis det er et løst tæppe)
 2. Lav en blanding af mild sulfo og vand og kom det i en tom sprayflaske
 3. Spray nu tæppet på ca. 1 m2 af gangen – giv pletter ekstra med sæbeblandingen
 4. Efter 5 minutter masseres tæppet med gamle gulvklude eller viskestykker.
 5. Hvis pletterne ikke er forsvundet helt, kan man gentage behandlingen og bruge en pletfjerner

SE OGSÅ