Tæpperens i København og omegn – Få en prøve først

Vi tilbyder effektiv og miljøvenlig tæpperens til både erhverv og private – til gennemsigtige priser. Vi klarer alle opgaver indenfor tæpperens og giver gerne en gratis prøve på de første 5m2. Vi har 24 års erfaring med tæpperens, så hos os er du i gode hænder – og vi får hurtigt dit hjems eller din virksomheds tæpper til at se ud som nye!

Prøv vores effektive tæpperens allerede i dag!

Prøv os her!

Tæpperens med TRY – Før / efter-billeder med blandt andet rens af Egetæpper.

Try-Tæpperens-Før-Billede
Try-Tæpperens-Efter-Billede
Tæpperens-Før-2
Tæpperens-Efter-2

Tæpperens er vores speciale – Her finder du den bedste pris på tæpperens!

Vi synes det er nemmest at være åben omkring prisen på tæpperens.  Så hvis andre tæpperensere fortæller dig, at de lige skal ud for at se tæppet først, så sparer vi dig for ventetiden. Og alle potentielle kunder er glade for både åbne og attraktive priser!

Og ja, vi renser også for private. TRY.dk priser på tæpperensning er:

 20 m²    kr. 1.200,00

 50 m²    kr. 1.500,00

 100 m² kr. 2.000,00

 200 m² kr. 3.500,00

 500 m²  kr. 8.000,00

 1000 m2 kr. 15.000,00

 Prisgaranti på rensning af tæpper. Du betaler IKKE kørselstillæg for kørsel uden for Storkøbenhavn!

 Du betaler IKKE ekstra for en rens uden for normal arbejdstid. INTET opstartsgebyr på hele Sjælland!

 Priserne er ex. moms. Bemærk at dette er særlige tilbud fra din tæpperenser i 2015!

  Du betaler IKKE ekstra for rens af specialtæpper, ægte tæpper eller særlige mærker, såsom Egetæpper.

Er du i tvivl om hvor mange af dine M2 der er tæppebelagte, så fortvivl ikke. Vi måler op inden vi renser og giver dig en fast pris. Men ellers er dette eksempel på en alm. lejlighed i København, efter vores erfaring, ikke helt skævt beregnet:

3-værelses lejlighed med tæpper i alle rum (- badeværelse og køkken), udgør typisk 60-70 m2 =1600,00 + moms.

Som du fornemmer er der intet fejet ind under de nyrensede gulvtæpper. Tilfredse kunder udtaler sig om vores hjælp med indeklimarengøring og tæpperens HER!

Tæpperens-Før-1
Tæpperens-Efter-1

TRY er specialister i tæpperens

 Vi har specialiseret os i effektiv og miljøvenlig tæpperensning, og vælger du os til opgaven vil du få følgende fordele:

Fordel nr. 1 – ‘Fremtidens tæpperens’

Du får med TRY branchens mest effektive rensningsresultat og det endda med miljøvenlige produkter. Kort sagt: Fremtidens tæpperens. Det betyder altså, at du får flotte tæpper – uden at indeklimaet lider overlast. Tværtimod bliver luften på kontoret/i dit hjem – øjeblikkeligt forbedret.

Det er også hvad vores kunder typisk siger i området mellem København og Virum hvor vi holder til, indtil Køge i syd, Roskilde og Hillerød i nord. Du kan se deres udtalelser under “referencer”.  Ny teknologi og forbedrede rensemetoder betyder, at pletter fra rødvin, hvidvin, kaffe, the, cacao etc. kan renses med et super effektivt resultat.

Se også vores pletguide omkring andre typer pletter, hvis du mangler et godt og velafprøvet råd .

Fordel nr. 2 – Ingen vandskader

INGEN risiko for vandskader! Vores system bruger meget mindre vand end i “gamle dage” – faktisk kun 1-2 liter på 10 m² renset tæppe – det giver rene og hurtigt tørre tæpper. Faktisk er tørretiden kun 1 time. Så alle de bekymringer vi tidligere gjorde os – kunne der nu komme mug og dårligt indeklima ud af det – er fuldstændigt elimineret.

Man anslår at kun 10% af samtlige fastliggende væg-til-væg tæpper i Danmark, bliver renset med faste intervaller. Det synes vi er lidt synd. Især når nu både tæppet og indeklimaet har så godt af en rensning. Når vi ser plettede og kraftigt tilsmudsede tæpper rundt omkring i de københavnske kontorlandskaber, så slår tanken os:Gad vide om nogle stadig tror det giver vandskader og dårligt indemiljø at få renset tæpper? Få fjernet din tvivl ved en gratis prøve først!

Hvis I indgår i et fast årligt samarbejde om at holde flotte tæpper i virksomheden, giver vi en løbende rabat på 25%. Dette særlige tilbud gælder i en radius af 50 km fra vores kontor i Virum.

Fordel nr. 3 – Vores tæpperens i København giver antistatbehandling

Oplever du meget statisk elektricitet fra dit gulv? Det kan være både irriterende og til gene for medarbejdere, kunder, gæster og elektronisk udstyr som computere. Vi har en effektiv kur liggende klar. Løsningen ligger i en særdeles effektfuld antistatbehandling, som vi kan udføre direkte efter vi har renset jeres tæppe.

Faktisk kan dette middel, der effektivt sætter en stopper for dannelsen af statisk elektricitet, tilsættes den afsluttende imprægnering. Udgiften er derfor kun prisen på imprægneringsvæsken som pt. er kr. 5,00 pr. m2. Du vælger, men er der mere end 2 år tilbage i dit tæppe er en imprægnering med antistatbehandling sikkert noget vores tæpperenser vil anbefale dig.

Fordel nr. 4 – Ingen støj med TRY’s tæpperensning

Du slipper for unødig støj. TRY´s tæpperensning foregår uden støj, hvilket giver dig den store fordel, at du ikke behøver at forlade kontoret under rens af dit tæppe. Ja, du kan endda fortsætte din telefonsamtale imens vi renser. Dette gør, at du nemt kan realisere din drøm om rene tæpper, mens du er på kontoret eller i huset.

Det er IKKE et must, at det foregår i en weekend eller i de sene aftentimer. Vores maskine arbejder på under 60 db. Du vil værdsætte støjfri tæpperensning, hvis det er i dagtimerne du ønsker arbejdet udført.

Fordel nr. 5 – Gratis rens af tæppe – se billeder fra Facebook

Sidst men ikke mindst: Som det eneste rengøringsfirma med rene tæpper som speciale, giver vi en gratis prøve på rens af dine tæpper. Din tæpperenser klarer de første 5 m2 helt gratis.Med 24 års erfaring omkring rensning af tæpper, møbler, linoleum, sæbe/olie og ubehandlede trægulve, er dit gulv altså i de bedste hænder.

TRY tæpperensning bliver udført med det nyeste udstyr og med miljøvenlige produkter. Det giver et klart forbedret indeklima. Nye materialer og forbedring af selve metoden til rensning af tæpperne, betyder samtidig at pletter som rødvin, kaffe etc. kan renses med et super effektivt resultat. Husk vores system er støjfrit, så jeres ønske om rene tæpper kan imødekommes mens I er på kontoret, hvis det passer jer bedst.

Tæpperens-Før-3
Tæpperens-Efter-3

Få rene tæpper i en fart – skriv til os her:

Navn *

E-mail *

Din besked *

Kontrol kode *
captcha

Prøv TRY.dk og få gratis imprægnering ved første behandling. Husk at vi kan rense jeres tæpper samtidig med vores kontorrengøring. Vi fjerner altså pletter lynhurtigt når skaden er sket, med vores effektive tæpperens. Om tæppet er fra Ege, Garant, Fletco eller udenlandske tæppeleverandører, så finder vi den bedste løsning for dig hos TRY.dk tæpperens. Men tag ikke bare vores ord for det:

Se flere før / efter billeder der taler for sig selv og hør hvad vores kunder siger

Husk: Gratis prøve på vores løsning i 2015 – Se om vi lever op til dine forventninger