Tæpperens i København og på hele Sjælland 

Du har fundet frem til TRY.dk der tilbyder dig en effektiv, indeklimaforbedrende og hurtigttørrende tæpperens.  Både erhvervskunder og private er velkomne. Og det er her du får en gratis prøve!

Pris på din tæpperens finder du under de første par billeder. I dette særlige tilbud som kun TRY.dk leverer, får du en gratis prøve hvor vi renser 10% af dit tæppe eller max. 5 M2 HELT uden beregning. Denne prøverens tager KUN 10 min. Har du spørgsmål er du mere end velkommen til at ringe til os 24/7 på telefon 40 93 95 97. Vi kører på hele Sjælland.  Så om du bor i København, Helsingør eller Vordingborg er du i lige gode hænder – og vores tæpperens får hurtigt dit hjem eller din virksomheds tæpper til at stråle!  Tjek vores billeder herunder eller se hvad vores kunder fortæller om vores KVALITET OG SERVICE:

Hvordan anmelder vores brugere os på TRUSTPILOT? KLIK HER! 

Tæpperens med TRY.dk – her ser du resultatet ved rens af tæppefliser fra Egetæpper.

Try-Tæpperens-Før-Billede
Try-Tæpperens-Efter-Billede

Priserne begynder i København allerede ved 10 M2 til kr. 1.000,00 ex. moms – TRY… PLETTENS FJENDE – INDEKLIMAETS VEN!

Denne lynservice med 10 m2 tæpperens tager 30 minutter og er specielt målrettet jer hvis arbejdsplads eller privatbolig har fået nogle enkelte pletter, der generer og bare skal renses lynhurtigt. Denne størrelse tæpperens i København, kan stort set altid klares indenfor 24 timer fra din bestilling.

Din garanti på vores tæpperens:

  1. Vores 30 års erfaring med tæpperens i København
  2. Du betaler kun hvis du bliver tilfreds med vores gratis prøverens
  3. Prisgaranti – Ring til os hvis andre kan levere samme attraktive tæpperensning

Her finder du den bedste pris på tæpperens:

Det er nemmest at være åben omkring prisen på tæpperens.  Vi skal IKKE lige ud for at se tæppet først. Så vi sparer dig for ventetiden. Og når vi ikke skal køre 2 gange til samme adresse, så er prisen skarp!  Og alle er meget glade for gennemsigtige og attraktive priser!

Og nå ja… fik jeg nævnt at vi også renser tæpper for private.

TRY.dk priser på tæpperensning er: 


20      M2    kr.      1.200,00 (København & Storkbh.)
50      M2    kr.      1.600,00 (Hele Sjælland)
100    M2    kr.      2.000,00 (Hele Sjælland)
200    M2    kr.      3.500,00 (Hele Sjælland)
500    M2    kr.      8.000,00 (Hele DK)
1.000 M2    kr.    15.000,00 (Hele DK)

Betalingsbetingelser: Kontant eller MobilePay! Priser er ex. moms 

Skal din virksomhed/kommune bruge nogle dage til godkendelse af faktura, så fremsender vi gerne denne i god tid inden jeres forestående tæpperens.

✔ Bemærk at dette er særlige tilbud på tæpperensning i 2017

 Prisgaranti på rensning af tæpper

 Du betaler samme pris for en rens uden for normal arbejdstid

✔  Vi renser Specialtæpper, ægte tæpper og særlige mærker

✔ Vi kører på hele Sjælland – Uden opstartsgebyr

Er du i tvivl om hvor mange af dine M2 der er tæppebelagte, så fortvivl ikke. Vores tæpperenser måler op inden vi går igang og giver dig en fast pris. Men ellers er dette eksempel på en alm. lejlighed i København eller Hillerød efter vores erfaring, ikke helt skævt beregnet:

3-værelses lejlighed med tæpper i alle rum (- badeværelse og køkken), udgør typisk ca. 50 m2 = 1600,00 + moms. Som du fornemmer er der intet fejet ind under de nyrensede tæpper:)

Prøv vores effektive tæpperens eller scroll ned og se flere før/efter billeder!

Prøv os her!

 Tilfredse kunder udtaler sig om vores hjælp med forbedret indeklima og rene tæpper HER!

Kan I så også rense trapper med tæppe på?

Ja! Det klarer vi nemt. Her ser du et eksempel på rens af trappetrin/tæppebeklædt trappe på reklamebureau i København.

Tæpperens-Før-1

Tæpperens-Efter

Kun TRY.dk´s tæpperens giver dig disse 5 fordele

Du får al vores viden og erfaring i effektiv, grøn og hurtigttørrende tæpperensning på hele Sjælland. Og her giver vores tæpperenser dig 5 vigtige fordele.

Disse fordele gør det klart at TRY.dk tilbyder en meget bedre rensemetode. Bedre for dit indeklima, det optiske resultat og bedre for din økonomi;)

Fordel nr. 1 – Fremtidens tæpperens

Hos TRY.dk får du det mest effektive rensningsresultat og endda med miljøvenlige produkter. Kort sagt: Fremtidens tæpperens. Det betyder altså, at du får flotte tæpper – uden at indeklimaet lider overlast. Tværtimod bliver luften på kontoret eller i dit hjem – øjeblikkeligt forbedret.

Det er også hvad vores kunder typisk siger i området mellem København og Virum hvor vi holder til, indtil Køge i syd, Hillerød og Helsingør  i nord. Men vi kører også på Amager, Taastrup og i alle andre byer i Storkøbenhavn. Du kan se deres udtalelser under “referencer”.  Ny teknologi og forbedrede rensemetoder betyder, at pletter fra rødvin, hvidvin, kaffe, the, cacao etc. kan renses med et super effektivt resultat.

Se også vores pletguide omkring andre typer pletter, hvis du mangler et godt og velafprøvet råd .

Fordel nr. 2 – Ingen vandskader

INGEN risiko for vandskader! Vores tæpperens (selve metoden) bruger meget mindre vand end i “de gode gamle dage” – faktisk kun 1-2 liter på 10 m² renset tæppe – det giver rene og hurtigt tørre tæpper. Faktisk er tørretiden kun 1 time. Så alle de bekymringer vi tidligere gjorde os, eks. om der nu kunne komme mug og dårligt indeklima ud af det, er fuldstændigt elimineret.

Man anslår at kun 10% af samtlige fastliggende væg-til-væg tæpper i Danmark, bliver renset med faste intervaller. Det synes vi er lidt synd. Især når nu både tæppet og indeklimaet har så godt af, at vores tæpperens.

Når vi ser så mange plettede og kraftigt tilsmudsede tæpper rundt omkring i de københavnske kontorlandskaber, så slår tanken os:Gad vide om nogle stadig tror det kan give vandskader og dårligt indemiljø at få renset tæpper? Få fjernet din tvivl ved en gratis prøve på hurtigttørrende tæpperensning først! Dette tilbud gælder på hele Sjælland.

Hvis I indgår i et fast årligt samarbejde med vor tæpperenser om at holde tæpperne flotte og i topform i jeres virksomhed, giver vi en løbende rabat på 25%. Dette særlige tilbud gælder i en radius af 80 km fra vores kontor i Virum.

Herunder ser du billede af en vandskade som vi HELDIGVIS godt kunne fjerne!

Tæpperens-Efter-2

Tæpperens fra TRY.dk

Tæpperens-Før-2

Fordel nr. 3 – TRY.dk tæpperensning giver dig en gratis prøve

Vi er dit rengøringsfirma med rene tæpper som speciale og vi giver en gratis prøve på tæpperens overalt i Storkøbenhavn. TRY.dk klarer altså de første 2-5 m2 helt gratis. Derefter vurderer DU resultatet og beslutter om vi skal rense hele tæppet;) Vi giver dig denne gratis prøve med et STORT smil, da langt de fleste tæpper bliver renset med et flot resultat. 95-98% af vore kommende kunder siger derefter ja til at få renset hele tæppet i forlængelse af denne prøve. Du får hurtigt rene tæpper og vi skal ikke frem og tilbage 2 gange. Med 30 års erfaring omkring rensning og rengøring af tæpper, møbler, linoleum, sæbe/olie og ubehandlede trægulve, er dit gulv altså i de bedste hænder.

Vi kunne her fortælle mange detaljer omkring hvorfor vi har den bedste rensemetode til tæpperens. Det er der sikkert nogle der mener at vi allerede har gjort;) Men i sidste ende drejer det sig om vi kan indfri dine forventninger. Og derfor er det KUN dig der afgør om prøve-resultatet er så godt, at vi skal fortsætte med at rense HELE tæppet.

Men først lige en forventningsafstemning:

1)Kunsttæpper/Kelim/Ægte tæpper/Tæppefliser er dem der oftest bliver superflotte efter en rens.

2)Ved rens af uldtæpper, især de helt lyse kan resultatet svinge.

3)Rens af Sisal, især den grove naturfarvede type. Den kan/bør du kun få tørrenset. Og oftest skal du kun gøre det for indeklimaet skyld. IKKE for det visuelle/optiske resultat. Det er ærlig besked.

Jeres tæpperensning bliver udført med det nyeste udstyr og med miljøvenlige produkter. Det giver et klart forbedret indeklima. Nye materialer og forbedring af metoden til rensning af tæpperne, betyder samtidig at pletter som rødvin, kaffe etc. kan renses med et super effektivt resultat. 

Fordel nr. 4 – Støjfri tæpperens hos TRY.dk

Husk at det er hos TRY.dk du altid får støjfri tæpperens. Vore maskiner arbejder ved max. 52 db  

Vores tæpperensning larmer ikke, så du slipper for unødig støj. Og når TRY´s tæpperensning foregår uden støjgener, giver det dig den store fordel, at du ikke behøver at forlade kontoret under rens af dit tæppe. Ja, du kan endda fortsætte din telefonsamtale imens vi renser. Dette gør, at du nemt kan realisere din drøm om boligforskønnelse, indeklimaforbedring og helt rene tæpper, mens du er på kontoret eller i din bolig.

Det er altså IKKE et must, at det foregår i en weekend eller i de sene aftentimer. Og du vil værdsætte støjfri tæpperensning og anden rengøring af tæpper og trægulve, hvis det er i dagtimerne du ønsker arbejdet udført. Tro mig;)

Fordel nr. 5 – Efterbehandling/imprægnering af tæppet 

Sidst, men ikke mindst:Oplever du meget statisk elektricitet fra dit gulv? Det kan være både irriterende og til gene for medarbejdere, kunder, gæster og elektronisk udstyr som computere. Vi har en effektiv kur liggende klar. Løsningen ligger i en særdeles effektfuld antistatbehandling, som vi kan udføre direkte efter vi har renset jeres tæppe.

Faktisk kan dette middel, der effektivt sætter en stopper for dannelsen af statisk elektricitet, tilsættes den afsluttende imprægnering. Udgiften er derfor kun prisen på imprægneringsvæsken som pt. er kr. 5,00 pr. m2./v. 100 m2. Du vælger, men er der mere end 2 år tilbage i dit tæppe er en imprægnering med antistatbehandling sikkert noget vores tæpperenser vil anbefale dig.

Har dit tæppe en dårlig lugt af mug eller husdyr, så kan vi tilbyde en efterbehandling med “R10 Lugtfjerner” som består af 16 æteriske olier ELLER en eddikebaseret lugtfjerner. Disse lugtfjernere er utrolig effektive og ufarlige for dit helbred og indeklima og kan indbygges i den afsluttende imprægnering.

Da vi bor i Storkøbenhavn er vi især prisstærke indenfor en radius på 100 km! Det gælder altså både i Vordingborg og Hillerød og alt der imellem. Også Hellerup, Holte og Farum. Så når du sammenligner hvilket tilbud du skal benytte dig af fra de forskellige tæpperensere, så spørg på forhånd om pris på det antal kvadratmeter du skal have renset. Du vil hurtigt opdage at priser på fx. 100 m2 kan svinge helt vildt, fra mellem kr. 2.000,- til kr. 6.000,- ex. moms. Og betaler du kr. 6000,00, er det ligefør du skulle overveje at få HELT nye tæpper på dit gulv, istedet for en rensning.

Og når vi skriver København, så fortvivl ikke hvis du er blandt de 20% som er vores kunder udenfor Storkøbenhavn. TRY.dk´ tæpperensning giver samme fordele og pris til alle på Sjælland, hvis bare tæppet er mindst 50 m2.

TRY tæpperens klarer alle opgaver med rene tæpper og giver en gratis prøve på de første 5m2.

Vores egen uvidenskabelige undersøgelse af markedet, fortæller os at de hyppigste grunde til at nogen undlader at få renset tæpper er:

1) Det gør sikkert ikke den store forskel

2) Det er besværligt, da vi nok skal flytte alt væk fra tæppet

3) Det er nok alt for dyrt i forhold til at købe et nyt

Bliv afklaret på 10 minutter. Få dig en gratis prøverens. Så kan du sammen med vores tæpperensning se resultatet og få svar på alle dine spørgsmål – og så kan du hurtigt komme videre.

Tæpperens-Før-3
Tæpperens-Efter-3

Få rene tæpper i en fart i København og på hele Sjælland – skriv til os om tæpperensning her:

Navn *

E-mail *

Din besked *

Kontrol kode *
captcha

Her til sidst får du lige et par tips til en bedre og billigere tæpperens:

1) Hvis du liker TRY på FACEBOOK HER – og fortæller din tæpperenser det får du halv pris på efterbehandlig af tæppet. Du får eks. imprægnering og lugtsanering til kr. 200 + moms. (Max. 20 m2)

2) Husk at vi kan rense jeres tæpper samtidig med vores rengøringsservice i København. Vi fjerner altså pletter lynhurtigt når skaden er sket, med vores effektive tæpperens. Om tæppet er fra Ege, Garant, Fletco, Ilva, Paustian, Tæppeland eller fra udenlandske tæppeleverandører, så finder vi den bedste løsning for dig hos TRY.dk tæpperens. 

Se flere før / efter billeder der taler for sig selv og hør hvad vores kunder siger

 

Husk: Gratis prøve på vores løsning (på Sjælland) i 2017 – Se om de rene tæpper fra TRY.dk lever op til dine forventninger

Tæpperens
5 (100%) 2 votes