Rens af tæpper på trappetrin

Er I fortsat “det lille rengøringsfirma”?
Vi ved jo godt at mange har haft ambitioner om at beholde begge ben og de fornuftige holdninger i jordhøjde. Det har vi set mange gange i de 35 år, siden vi opstartede TRY.dk i 1988.

MEN, vi lover dig at vi aldrig kommer til at lide af volumensyge. Vi vil fortsætte med at være “Det lille rengøringsfirma i København”.

Vi kommer ALDRIG til at sende folk ud til din værdifulde erhvervsadresse og omgås dine værdier, som du ikke kender og har godkendt forinden.
Dette gennemtræk af rengøringsmedarbejdere ønsker vi IKKE.

Og vi synes det er useriøst at flere store firmaer gør sig i den slags manøvrer for at holde prisen nede og overskuddet til aktionærer oppe.

Indhent Tilbud

Vi bliver heller ALDRIG landsdækkende med vores rengøringsfirma. Det ville kræve afdelinger med inspektører i alle landsdele og så ryger vores fokus da for alvor med vores lille rengøringsfirma København.

For kun det lille rengøringsfirma fra København kan sikre dig et stærkt fokus på:

  • Et bedre indeklima hos kunden
  • Sikkerhed for alle parter
  • Direkte kontakt med en lynhurtig kommandovej til dit rengøringsfirma

Det lille rengøringsfirma har kunder i hele Storkøbenhavn og vores centrale placering, betyder at vi derfor hurtigt kan nå ud til alle kunder i en radius på 30 KM. Så har du behov for en god økologisk rengøring i København og omegn, skal du naturligvis kontakte TRY.dk.

Det lille rengøringsfirma fra
København og Kongens Lyngby

Det lille rengøringsfirma, TRY ligger i Kongens Lyngby, 12 km nord for København. Du kan nemt kalde os det lille rengøringsfirma, da vi kun er en lille håndfuld på 5 mand der arbejder i firmaet.

Alligevel har vi masser af erfaring som rengøringsfirma i København.
Helt præcist 32 år i branchen, hvilket giver os en stor viden at trække på.

Vi har valgt at fokusere på miljøvenlige og økologiske produkter, når vi udfører rengøringsopgaver for vores kunder.

Fordele ved det lille rengøringsfirma?
Der er mange fordele ved at benytte TRY’s milde rengøringsmidler og økologiske metoder! Ikke mindst er det godt for medarbejdere, både dem i vores rengøringsfirma og vores kunders samt miljøet.

Både det globale, men så sandelig også indemiljøet/indeklimaet på kontoret og i opgangen i boligforeningen.

De unikke fordele ved TRY kan du læse mere om her.

 

TRY.dk renser alle slags tæpper

Rengøringsfirma fra TRY tilbyder dig hjælp uden kontrakt den første måned

TRY.dk – Det lille rengøringsfirma kan helt ekstraordinært i forhold til vores konkurrenter, tilbyde en 3 måneders prøvetid uden binding.

I al beskedenhed: Vi har stor tiltro til egne kompetencer og ser derfor ingen grund til at tale om kontrakt og anden binding som det første. Det skal komme helt naturligt.

Så du må godt kalde det rengøringsservice uden de obligatoriske håndjern, som en kontrakt jo egentlig er.

Lad os vise hvad vi kan hjælpe dig med – så skal du nok blive overbevist. Vores filosofi er at et samarbejde kun skal blive bedre på sigt.

Ja vi elsker langvarige relationer. Men oftest er det ikke forbedret service på den lange bane, der er normen i servicebranchen.

Hvad så med rengøringskvaliteten fremadrettet?

Tit er vi ude for spørgsmålet:

“Hvis TRY’s rengøringsfirma nu får ansvaret hos os, – hvad så med næste måned? – Daler kvaliteten så bare langsomt som med de andre rengøringsfirmaer vi igennem tiden har afprøvet?”

Vores enkle svar er: Når vi ikke er til de hurtige forhold – så skulle det jo meget gerne gå den anden vej. Den første måned kan vi godt overse en lille ting eller glemme at noget faktisk er implementeret i aftalen. Vi er jo mennesker. Men så skal det også bare gå fremad.

I skal ikke tænke på de ting der er aftalt. Det gælder kvaliteten af det udførte arbejde, udluftning, indkøb og opfyldning af papirvarer og om det nu også er de aftalte medarbejdere der er på opgaven hos jer etc. For det er jo altid nogen du kender i dette rengøringsfirma

Og kommandovejen er kort! Du ringer direkte og taler med Lars på 40 93 95 97 eller e-mail try@try.dk og evt. fejl eller misforståelser udbedres indenfor 12 timer. Det er en af fordelene ved det lille rengøringsfirma i Lyngby.

Så vi mener at vi gør ALT hvad der er muligt for at både opstart og fremtidig rengøring skal forløbe uden knuder og gnidninger.

Hos TRY har vi en lang række services, som vi kan tilbyde vores kunder. Men det gælder især om at være det bedste rengøringsfirma i København, fordi vi tænker på at forbedre jeres indeklima, da kontoret i byen SKAL være et rart sted at arbejde.

Det betyder at vi har en bred og varieret kundegruppe. Vi kan afhjælpe de fleste behov og har altid fokus på kvalitet og miljøvenlighed som rengøringsfirma.

TRY.dk sørger for at dine tæpper er i topform

Hvilke slags tæpper kan vi tæpperense?

Har du et gulvtæppe, der har fået en eller flere pletter, eller er dit gulvtæppe begyndt at se en smule beskidt og kedeligt ud? Hos Try er det noget, vi kan få bugt med.

Læs mere
Økologisk rengøring giver et bedre indeklima

Økologisk rengøring

Vi tilbyder økologisk kontorrengøring, med fokus på langtidsholdbare løsninger og nære relationer, samt at optimere dit indeklima. Dette har vi erfaring med siden år 1988.

Læs mere

Efter 30 år som selvstændig med tæpperens, rengøringsservice, og ejendoms-service, danner der sig et billede af hvad erhvervskunder efterspørger og også i hvilken ny retning denne efterspørgsel bevæger sig. Vi har naturligvis alle forskellige behov og individuelle ønsker! Alligevel mener jeg at 3 områder stikker ud: Sikkerhed, stabil service og sunde økologiske produkter.
Det er vejen for et førsteklasses rengøringsfirma i København.

  • Sikkerhed

Det er klart at sikkerhed er det vigtigste punkt. Hvem overdrager du dine nøgler og vigtige alarmkoder til? Hos TRY.dk får du den sikkerhed at du bliver præsenteret for medarbejderen og vi garanterer at kun de personer du har godkendt og som det naturligste har ren straffeattest, får adgang til din virksomhed.

  • Sunde produktvalg

Sunde økologiske produkter er vores hjertesag. Vi gør alt for at benytte de bedste og mildeste rengøringsmidler. Det er sundest for jer ikke at skulle arbejde i et indendørsmiljø der er fyldt med kemiske duftstoffer og anden barsk kemi. Samtidig er det jo også vigtigt for os der står med det i hverdagens rengøringsfirma. Det kan kun blive en win win.

  • Rengøringsfirmaet med totalservice

Sidste område vi fokuserer meget på er service. Vi finder det ganske enkelt at tilbyde at indkøbe jeres tunge forbrugsvarer til kontoret i København og Storkøbenhavn. Oftest er det toiletpapir, køkkenruller, håndsæbe, kaffe og lignende som vores kunder er meget glade for at slippe for at holde styr på. Indkøb, vask af håndklæder, ophængning, opfyldning osv. er noget vi med glæde og uden ekstra beregning påtager os. Det er en naturlig del af TRY.dk rengøringsfirma.
Disse 3 områder kan I afprøve hos TRY.dk med 25% rabat første måned! Ring 40 93 95 97 for mere information.

Vi er dit grønne rengøringsfirma i København. Vores fokus vil altid ligge på sikkerhed, økologiske løsninger og service.

Orange Arne Jacobsen svane i Nordsjælland bliver flot igen

Vi støtter gode initiativer

Vi har valgt den økologiske linje fordi det er skånsomt for jer, vores ansatte der har den daglige og direkte kontakt med produkterne og miljøet. Vi vil jo også gerne være her i fremtiden. ​

CSR-Renseopgaver

Spar miljøet når du får renset tæpper

Ved tæpperens bruger vi kun sunde produkter

TRY - CO2 neutral tæpperens

Tæpperens på hele Sjælland

Ring gerne til os og hør nærmere. TRY.dk har kontor i Kongens Lyngby. Men al rens foregår on location, hos kunden. Også de løse tæpper.

Vi stræber efter at svare alle mails og SMS-beskeder indenfor 2 timer alle dage indtil kl. 22.00

Her kører vi!

Ring til os

Her kører TRY med tæpperens

TRY tæpperens ligger øverst på TrustpilotTrustpilot

Jeg har netop fået renset…

Jeg har netop fået renset mit 100 % uldtæppe af Lars. Alle pletter er forsvundet, og jeg er super glad for at have fået et næsten nyt tæppe igen. Fin og hurtig kommunikation. Jeg vil uden tvivl gøre brug af Try.dk en anden gang.

Gitte
via Trustpilot

Hurtig, effektiv og meget serviceminded!

Jeg kan varmt anbefale TRY Tæpperens! Vores ægte tæppe har fået sin flotte farve igen (på kun 15 minutter) og Lars var utrolig flink og meget serviceminded. Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg ringer til Lars, hvis vores tæppe skal renses. Han har mine varmeste anbefalinger.

Daniella
via Trustpilot

Stor anbefaling herfra

Mine tæpper – også det på trappen er som nye?? Sikke et fantastisk arbejde. Lars & Mark var så venlige, smilende og meget serviceminded. Kan varmt anbefales, jeg ved i hvert fald godt, hvem jeg skal ringe til, næste gang mine tæpper skal renses!!

Cassandra
via Trustpilot

Google

Altid flotte tæpper

Fantastisk god service! Altid flotte tæpper efter rens

Nicklas
via Google

Effektivt og fornemt

Effektivt og fornemt. Et godt tilbud. Rent og dufter…!

Tor
via Google

Fantastisk Service

Fantastisk service – dejlige mennesker – kvalitetsrensning af tæpper – kan ikke give roser nok. Efter et uheld med rødvin på vort lyse tæppe – var gode råd …. nej,, det var ikke dyrt og tæppet ser ud som nyt – freden i hjemmet genoprettet. Det er absolut ikke sidste gang, vi gør brug af TRY.dk og kan absolut anbefale dem

Birthe
via Google

Facebook

Super god og professionel

Super god og professionel oplevelse med flotte rene tæpper som resultat!

Kit
via Facebook

Vi har igen fået renset tæpper af TRY.dk

Det er ikke første gang og det bliver heller ikke sidste gang. Super effektivt og hurtig rensning af tæpper, på under halvanden time 60 m2, med et super flot resultat. Derudover rigtige flinke og rare folk, som tager dejligt hensyn til vores møbler m.m. Kan varmt anbefales.

Kjeld
via Facebook

Kan varmt anbefale TRY

Kan varmt anbefale TRY… Mine tæpper var møgbeskidte efter at sønnen havde boet i soveværelset. Luven har løftet sig og pletter er væk… Som et nyt tæppe der har flere år på bagen endnu.

Marianne
via Facebook

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – ofte indenfor 10-30 minutter.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kontakt os og lad os sammen finde den bedste løsning for dig

Hvis du ønsker en effektiv og professionel tæpperensning, uanset om det drejer sig om rens af gulvtæppe, rens af uldtæppe, rens af løse tæpper, så kontakt TRY.dk. Vi har erfaringen og ekspertisen til at udføre alle typer tæpperens lige fra Ege, Garant, Fletco, Ilva, Paustian, Tæppeland, Maktabi og fra udenlandske tæppeleverandører. Vi finder altid den bedste løsning for dig hos TRY.dk

Hvis du indgår i et fast årligt samarbejde med vor tæpperenser om at holde tæpperne flotte og i topform i jeres virksomhed, giver vi en løbende rabat på 10%. Dette særlige tilbud gælder i en radius af 80 km fra vores kontor i Virum. Du kan ringe til os på +45 40 93 95 97, eller skrive til os på mail, try@try.dk. Vi svarer som regel inden for 10 minutter.