Ejendomsservice i Lyngby

Tryg og stabil ejendomsservice i København og Lyngby

Vi er et rengøringsfirma med mere end 32 års erfaring med god grøn ejendomsservice i København og Lyngby. Vi tilbyder en stabil løsning med alt fra trappevask i Københavns ejendomme til hækklipning i Lyngby og alt derimellem.

Med en fast ansvarlig person til opgaven hos jer, giver det tryghed og effektivitet. Få første måned uden kontrakt eller binding med 10 % rabat, før I beslutter jer for, om vi har udført vores opgaver bedre end forventet.

Indhent Tilbud

Hos Try.dk gør vi en stor dyd ud af at bygge tillidsfulde relationer op med vores kunder. Vi har siden vores begyndelse haft det koncept at knytte én kontaktperson på til ejendommen. Det gør, at I hurtigt kan komme direkte i kontakt med den ansvarlige enten via mail eller direkte telefonnummer.

Førnævnte sørger for stabilitet, mulighed for hurtig udrykning ved akutte situationer og øger effektiviteten af vores dygtige medarbejdere. Af disse grunde kan vi også tilbyde en hel måned uden kontrakt eller binding.

I denne tid kan I så afgøre, om vi udfører vores opgaver til mindst 100 % tilfredshed, før der bliver underskrevet en kontrakt. I får tilmed 10 % rabat på denne første måned. I har altså intet at miste og alt at vinde ved at benytte dette tilbud.

For at kunne yde denne form for service med fast personale til hver ejendom, holder vi os til vores lokalområde. Vores kontor ligger i Virum, og kan derfra passe ejer- og andelsforeninger i følgende byer:

 • Østerbro
 • Hellerup
 • Lyngby
 • Virum
 • Holte
 • Birkerød
 • Bagsværd
 • Søborg
 • Herlev

På denne måde kan vi give den høje kvalitet, som vi ønsker vores kunder fortjener.

Vi er et dialog baseret rengøringsfirma, og har derfor stor fokus på at lytte til vores kunder og sammen finde den rette løsning til jer. Det mener vi uden tvivl, er den bedste måde at skabe tryghed hos vores kunder.

Dette er også grundstenen til mange af vores årelange samarbejder med en masse ejendomsforeninger.

Kontakt os på +45 40 93 95 97 eller udfyld vores kontaktformular, hvis vi skal stå for jeres ejendomsservice.

Ejendomsservice priser i København

Vores erfaring viser os, at vores kunder kan spare meget ved at samle flere af deres ydelser hos os. Vi tilbyder pakkeløsninger, hvor I frit kan vælge hvilke ydelser, der passer til lige netop jeres ejendom i København og Lyngby.

Vi har kunder, der nemt har sparet op til 25 % på at samle deres ejendomsservices hos os. Det giver også god mening, hvis vi f.eks. allerede rengør fællesvaskeriet, og slår græsplænen, når vi er hos jer, hvorfor så ikke også vaske trappen og feje fællesarealerne? Netop her har vi vores styrke, da vi både har en engageret gartner og håndværkere i vores team.

I bestemmer naturligvis selv, hvor stor jeres servicepakke på ejendommen skal være. Hvis der blot ønskes f.eks. trappevask i Frederiksberg, så er det kun det vi gør. Det er derfor Try.dk er din fleksible samarbejdspartner i Holte, Birkerød, Østerbro, Hellerup, Lyngby, Søborg, Bagsværd og resten af København.

Lad os assistere viceværten med præcis de opgaver, I har brug for.

Ejendomsservice i Lyngby

Grøn og bæredygtig ejendomsservice til hele København Nord og Lyngby

Vi har i mere end 32 år haft fokus på at levere bæredygtige alternativer i modsætning til de konventionelle kemiske rengøringsmidler, der er usunde for naturen. Vi kan derfor også med stolthed sige, at vores ejendomsservice har været helt grønne siden år 2000. Vi benytter os af økologiske rengøringsmidler, men uden at gå på kompromis med effektiviteten. Ved eksempelvis en trappevask får vi altid trappen til at skinne som ny og dufte fantastik. Ligesom vi leverer totalløsninger, ser vi også på helheden i at være bæredygtige, og arbejder blandt andet på at begrænse vandspild.

Hvis der skulle være tvivl om, at vi kan leve op til jeres forventninger, så tilbyder vi en måned med ejendomsservice i København – uden kontrakt. Er du vores kontaktperson får du – gratis – en kasse med økologiske rengøringsprodukter til brug i din private bolig. Kontakt derfor Try.dk på +45 40 93 95 97.

Økologisk rengøring giver et bedre indeklima

Københavns ejendomsservice – ring og få et godt tilbud

Hvis dette lyder som det rigtige rengøringsfirma til jeres boligforening, om det er ejendomsservice i Frederiksberg, Københavns ejendomsservice eller en af de omkringliggende byer, så tøv ikke med at kontakte os på try@try.dk.

Skriv en besked til os, og vi svarer tilbage allerede efter 10 minutter på mail.
I er også velkommen til ring til os og høre mere, om hvad vi kan tilbyde dig, Ring på 40 93 95 97.

Da vi har indgået et strategisk samarbejde med vores vinduespudser igennem flere år om pudsning af vinduer i København, kan I med fordel tage kontakt til Marcus fra JydeService. Han bor også i Virum, og pudser vinduer i hele Storkøbenhavn.

Få et tilbud

Her er en række eksempler på opgaver, vi kan udføre i forbindelse med ejendomsservice:

 • Trapperengøring
 • Skaktrensning med enzymer
 • Snerydning/glatførebekæmpelse
 • Vinterservice/vintervedligehold
 • Saltning/grusning/sneservice
 • Ukrudtsbekæmpelse/med varmt vand
 • Beskæring & træfældning
 • Græsslåning/græsklip med BIO-klipper
 • Hækklipning/hækkeklipning
 • Rensning af tagrender på stige
 • Affaldshåndtering & Skaktning
 • Bortkørsel af storskrald med trailer
 • ELO/VKO-rapportering
 • Kedelrensning
 • Plantning af mindre træer/buske
 • Vinduespolering
 • Kontrol af belysning/løbende udskiftning af EL-pærer
 • Udskiftning af navneskilte
 • Fejning med maskine/løvsugning af bede
 • Pasning af grønne områder
 • Rydning af kældre og lofter
 • Løbende Ad-Hoc opgaver for ejer- og andelsforeninger
 • Rensning af tæppebelagte trapper
 • Skuring af gulve
 • Og meget meget mere…

Vi støtter gode initiativer

Vi har valgt den økologiske linje fordi det er skånsomt for jer, vores ansatte der har den daglige og direkte kontakt med produkterne og miljøet. Vi vil jo også gerne være her i fremtiden. ​

CSR-Renseopgaver

Spar miljøet når du får renset tæpper

Ved tæpperens bruger vi kun sunde produkter

TRY - CO2 neutral tæpperens

Tæpperens på hele Sjælland

Ring gerne til os og hør nærmere. TRY.dk har kontor i Kongens Lyngby. Men al rens foregår on location, hos kunden. Også de løse tæpper.

Vi stræber efter at svare alle mails og SMS-beskeder indenfor 2 timer alle dage indtil kl. 22.00

Her kører vi!

Ring til os

TRY tæpperens ligger øverst på TrustpilotTrustpilot

Jeg har netop fået renset…

Jeg har netop fået renset mit 100 % uldtæppe af Lars. Alle pletter er forsvundet, og jeg er super glad for at have fået et næsten nyt tæppe igen. Fin og hurtig kommunikation. Jeg vil uden tvivl gøre brug af Try.dk en anden gang.

Gitte
via Trustpilot

Hurtig, effektiv og meget serviceminded!

Jeg kan varmt anbefale TRY Tæpperens! Vores ægte tæppe har fået sin flotte farve igen (på kun 15 minutter) og Lars var utrolig flink og meget serviceminded. Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg ringer til Lars, hvis vores tæppe skal renses. Han har mine varmeste anbefalinger.

Daniella
via Trustpilot

Stor anbefaling herfra

Mine tæpper – også det på trappen er som nye?? Sikke et fantastisk arbejde. Lars & Mark var så venlige, smilende og meget serviceminded. Kan varmt anbefales, jeg ved i hvert fald godt, hvem jeg skal ringe til, næste gang mine tæpper skal renses!!

Cassandra
via Trustpilot

Google

Altid flotte tæpper

Fantastisk god service! Altid flotte tæpper efter rens

Nicklas
via Google

Effektivt og fornemt

Effektivt og fornemt. Et godt tilbud. Rent og dufter…!

Tor
via Google

Fantastisk Service

Fantastisk service – dejlige mennesker – kvalitetsrensning af tæpper – kan ikke give roser nok. Efter et uheld med rødvin på vort lyse tæppe – var gode råd …. nej,, det var ikke dyrt og tæppet ser ud som nyt – freden i hjemmet genoprettet. Det er absolut ikke sidste gang, vi gør brug af TRY.dk og kan absolut anbefale dem

Birthe
via Google

Facebook

Super god og professionel

Super god og professionel oplevelse med flotte rene tæpper som resultat!

Kit
via Facebook

Vi har igen fået renset tæpper af TRY.dk

Det er ikke første gang og det bliver heller ikke sidste gang. Super effektivt og hurtig rensning af tæpper, på under halvanden time 60 m2, med et super flot resultat. Derudover rigtige flinke og rare folk, som tager dejligt hensyn til vores møbler m.m. Kan varmt anbefales.

Kjeld
via Facebook

Kan varmt anbefale TRY

Kan varmt anbefale TRY… Mine tæpper var møgbeskidte efter at sønnen havde boet i soveværelset. Luven har løftet sig og pletter er væk… Som et nyt tæppe der har flere år på bagen endnu.

Marianne
via Facebook

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – ofte indenfor 10-30 minutter.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kontakt os og lad os sammen finde den bedste løsning for dig

Hvis du ønsker en effektiv og professionel tæpperensning, uanset om det drejer sig om rens af gulvtæppe, rens af uldtæppe, rens af ægte tæpper, så kontakt TRY.dk. Vi har erfaringen og ekspertisen til at udføre alle typer tæpperens lige fra Ege, Garant, Fletco, Ilva, Paustian, Tæppeland, Maktabi og fra udenlandske tæppeleverandører. Vi finder altid den bedste løsning for dig hos Try.dk.

Hvis du indgår i et fast årligt samarbejde med vor tæpperenser om at holde tæpperne flotte og i topform i jeres virksomhed, giver vi en løbende rabat på 10%. Dette særlige tilbud gælder i en radius af 80 km fra vores kontor i Virum. Du kan ringe til os på +45 40 93 95 97, eller skrive til os på mail, try@try.dk. Vi svarer som regel inden for 10 minutter.