Indhent Tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  FAQ om TRY.dk og bedre rengøring

  Her på “FAQ” kan du finde svar på de mest almindelige spørgsmål. Har du andre spørgsmål som du ikke finder på denne side om rengøring, ejendomsservice eller tæpperens, er du mere end velkommen til at kontakte os.

  Vi er glade for dette spørgsmål. Vore kunder skal føle sig i særdeles trygge rammer. Forventningerne til os som leverandør af rengøringsydelser af høj kvalitet skal indfries på 3 vigtige områder:

  1) I kender vores lille håndfuld medarbejdere.

  2) I ser at vores sunde sortiment af rengøringsprodukter, forbedrer jeres kontormiljø på både den synlige del samt på indeklimaet.

  3) Hvis I oplever kvalitetsafvigelser, bliver disse rettet indenfor 24 timer. Det betyder at der gribes fat omkring utilfredsstillende arbejdsopgaver øjeblikkeligt eller INDEN et døgn efter jeres mail/opkald. Vi vil kun have tilfredse kunder. Se på Trustpilot om det passer! Om vi så skal knokle, så skal løsningen findes HURTIGT!

  Vi mener et samarbejde omkring, rengøring eller ejendomsservice skal sættes på en prøve. Prøveperioden er 1-3 måneder. I denne periode er I fri for opsigelse. Vi bliver ofte kontaktet af firmaer/boligforeninger der er utilfredse med deres rengøringsfirma og som ikke kan slippe fri af en kontrakt på mellem 3-6 måneder for rengøring eller ejendomsservice. Derfor indledes et samarbejde med TRY.dk altid som kontraktfri rengøringsservice! TRY.dk – Prøv os;)

  Vi er så sikre på at vores tæppevask er den bedste på markedet, at vi gerne kigger forbi og renser et mindre tæppeareal (2 m2/10% af tæppet) hos jer helt gratis! Dette tilbud er forbeholdt erhvervskunder, men er du privatkunde i København/Storkøbenhavn, så tilbyder vi dig samme garanti alligevel!

  Ordningen koster det 3-dobbelte af en almindelig rens, det vil sige kr. 75,00/m2 og I kan få fjernet pletter og renset gangbaner op til 6 gange årligt – uden ekstra betaling. Er I med i denne ordning sender I blot en mail/ringer min. 48 timer før ønsket rens.

  Tak fordi du spurgte. Svaret er nej! Men vi synes I skal afgøre det ved en gratis prøve på rens (2-5 M2). Det tager 10 min. Og nej pletterne kommer ikke igen som en dyr konkurrent påstod overfor en kunde, som heldigvis ikke lod sig afskrække! Skulle det alligevel ske at vi har overset noget giver vi 8 dages garanti og kigger forbi igen, uden beregning:)

  Ja! Og da vi er i diverse engros-centre hver uge alligevel, indkøber vi gerne jeres tunge forbrug – uden ekstra betaling. Dvs. I får jeres varer til nettopris og undgår at løbe tør. Og beder I os om at holde øje med jeres “buffer” af varer, så kalder vi det for TØRLØBERSERVICE!

  ELLERS:Bare send os en mail, så er varerne hos jer næste gang vi alligevel skal udføre rengøring hos Jer. Vi vil rigtigt gerne gøre det let og nemt for vores faste kunder. Så du oplever faktisk at dine varer er hoppet helt på plads af sig selv;) Her følger nogle få priseksempler på de mest populære varer som vores kunder får leveret af os:

  1. Luksus toiletpapir (Lambi eller Lotus Royal) kr. 3,00
  2. Luksus Køkkenrulle (samme mærker) kr. 6,00
  3. Neutral opvaskemiddel kr. 15,00
  4. Neutral flydende håndsæbe kr. 15,00
  5. Vask, levering og ophængning af håndklæder og viskestykker kr. 10,00
  6. Håndsprit der kan stå på toiletter og ved buffetborde kr. 60,00
  7. Berøringsfri håndsprit-beholder med sprit lille kr. 250,00 stor kr. 350,00
  8. Energisparepærer fra kr. 40,00 Halogenpærer fra kr. 20,00 –
  9.  Tabs, afspændingsmiddel, sorte sække og lign. ligeledes til indkøbspris – Priser ex. moms

  Ja! Vi har over 20 års erfaring i at passe kontorbeplantning hos vore kunder i samarbejde med vor gartner. En buket blomster eller frugtkurv til receptionen er flere af vore kunder også super glade for. Hvis vi leverer tirsdag, siger vor erfaring os at den holder resten af ugen. Andre ønsker kan helt sikkert også opfyldes! Læs mere om vores kontorrengøring her.

  Den første måned eller to foreslår vi slet ingen binding eller opsigelse. Sagt lidt lige ud, så ønsker vi kun tilfredse kunder. Når I stadig er tilfredse efter nogle måneder, bliver vi altid enige om en enkelt måneds opsigelse. Er det ikke en fair rengøringsaftale?

  Har du andre spørgsmål som vi kunne benytte her i FAQ, så vil vi være meget taknemmelige for at høre fra dig. Kun ved at lytte til (for os) nye ønsker, kan vi indfri forventningerne til potentielle nye kunder i butikken TRY.dk – 1000 tak!