Rensning af væg til væg tæpper

 • TRY.dk tilbyder professionel rensning af væg til væg tæpper hos dig på din adresse/lokation. Det gælder uanset, om der er tale om dit private hjem eller din arbejdsplads. Du kan få renset op til 100 m2 væg til væg tæpper på 1 time
 • Husk at du i Storkøbenhavn kan få en testrens på 2 m2 HELT gratis
 • Tørretiden er også helt nede på 1 time. Det gør virkelig en forskel visuelt. Men også dit indeklima bliver klart forbedret  
 • Tjek vores anbefalinger på Trustpilot. Vi ligger helt i top
 • Find også din pris på rensning af væg til væg tæpper på denne side

Rensning af væg til væg tæpper med effektiviteten i fokus ​

I over 32 år har vi renset tæpper, så vi ved at du kan finde et hav af svingende priser og kvalitet på rensning af væg til væg tæpper. Det er naturligt at det hos de fleste tæpperensere, der bliver det markant billigere pr. kvadratmeter, jo større areal der skal renses. Dette skyldes transporttid og omkostninger, at bære maskine og materialer hen til kundens tæppe og den tid det tager at sætte udstyret op.

Derfor finder du hos TRY.dk en fast prisliste uden skjulte gebyrer. Og kvaliteten er altid den samme, uden at gå på kompromis med prisen. Det bliver også afspejlet i forhold til de mange tilbagevendende kunder, der år efter år gør brug af vores service. Så kunden er i centrum og fokus er på effektiviteten!  

Som en ekstra bonus kan vi garantere dig, at ved rensning af væg til væg tæpper fra TRY.dk vil tæppet allerede være tørt inden for 1 time. Skal du have professionel rensning af væg til væg tæpper? Så ring til os på 40 93 95 97 og hør nærmere. Du kan også sende din adresse og antal m2 via den grønne kontaktformular, så sender vi dig et uforpligtende tilbud og en nøjagtig pris på din rensning.

Indhent Tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk inden for 10 minutter.


  Rensning af væg til væg tæpper til private og erhvervskunder

  TRY.dk renser tæpper i alle størrelser både for private kunder og erhvervskunder.

  Vi renser dagligt tæpper i hele Storkøbenhavn. Og har du mere end 100 m2 kommer vi, og renser dine tæpper overalt på hele Sjælland. Hoteller og andre kunder på mere end 400 m2 er velkomne i hele landet.

  Få din gennemsigtige pris på rensning af væg til væg gulvtæpper uanset om du bor i Hellerup, Lyngby, Holte, Hillerød, Farum eller Roskilde.

  Tæpperens førbillede 4Tæpperens efterbillede 5

  Pris på rensning af væg til væg tæpper

  Vores prisliste er markedet bedste pris på rensning af væg til væg tæpper inden for hele Storkøbenhavn og udenfor. Har du derfor adresse i Hillerød, Gentofte, Charlottelund, Lyngby, Roskilde eller Køge, så kan du trygt tilkalde os.

  Hos TRY.dk er vi åbne omkring vores priser og ydelser, og har ingen skjulte gebyrer. Prisen på rensning af væg til væg tæpper deles op i størrelser. Derudover kan vi tilbyde nogle ekstra services såsom lynrens for kunder inden for 50 km radius af vores kontor i Virum.

  Prisliste
  5 m2København & Storkøbenhavn800 kr.
  10 m2København og Storkøbenhavn1.000 kr.
  20 m2København og Storkøbenhavn1.200 kr.
  50 m2Storkøbenhavn & Nordsjælland & Roskilde1.600 kr.
  100 m2Hele Sjælland2.400 kr.
  150 m2Hele Sjælland og Møn3.000 kr.
  200 m2Hele Sjælland, Møn, Falster og Lolland3.800 kr.

  Pris på større arealer

  For priser på større arealer, ring 40 93 95 97

  Betalingsbetingelser

  Kontant eller MobilePay! Priser er ex. moms 

  Vi renser naturligvis også væg til væg tæpper i Roskilde, Holbæk, Frederikssund m.m. Priser udenfor Storkøbenhavn starter ved 50 m2 for kr. 1600,- ex. moms.

  Gratis prøverens af dit væg til væg gulvtæppe
  – Gælder i hele Storkøbenhavn

  Som de eneste, leverer vi en gratis prøve på rensning af dit væg til væg tæppe. Vi renser 2m2 eller max 10 % af dit tæppe, helt gratis og med et smil. Du kan herefter se og opleve resultatet med det samme, hvor du derefter kan beslutte dig, om du ønsker den fulde service. Takker du ja til servicen, renser vi resten af tæppet på stedet. 

  Det er kun til stor fordel for dig, da vi ikke skal ud og se tæppet først. På den måde sparer du blandt andet for ventetiden, og vi holder omkostninger og dermed din pris nede.

  Helt konkret slipper du for flere besøg, og får rene tæpper med det samme. 98% af alle vores kunder er så tilfredse med denne prøverens, at de ønsker at få renset hele tæppet med det samme.

  Vores priser udenfor Storkøbenhavn starter på kr. 1600,- + moms.

  Som ny kunde er du måske overrasket over, at vi er så åbne omkring din pris på opgaven. Men vi synes nu, det er mest reelt på denne måde. Det sikrer en ensartet pris på rensning af væg til væg tæpper til alle kunder.

  Fordelen for dig er altså en åben og ærlig pris på rens, vask og rengøring af dine tæpper.

  Din garanti på vores tæpperens

  Rensning af væg til væg tæpper med hurtig eksekvering i Farum, Hillerød, Lyngby & Roskilde

  I de fleste tilfælde kan vi være på pletten inden for 24 timer. Nogle gange er der fordele ved, at pletter ikke når at tørre ind før de bliver fjernet. Her kommer lige et par gode råd:

  1)  Hos os får I altid en test-prøverens først. På den måde er du sikker på, at kvaliteten er af den øverste skuffe, og at du ikke står med uindfriede forventninger efter rens. Vi giver dig helt gratis et smukt tæppe på de første 2 kvadratmeter.

  Det er med til at give et ganske rimeligt billede af, hvad du kan forvente dig. Så køber du ikke katten i sækken i Hillerød, Lyngby, Roskilde, Farum eller hvor du bor på Sjælland.

  2)  Det er vigtigt, at du sikrer dig, at produktet der anvendes til din tæpperengøring er noget, du kan tåle. Spørg os om produktet indeholder parfume eller skrappe stoffer. Det bedste er, hvis man som vi gør, fremviser det giftfrie produkt, som der bliver benyttet.

  Det er rimeligt nemt at læse på pakken, hvad det indeholder. En ting er jo at denne renseopgave fjerner pletterne og div. plamager af skidt, så det visuelle resultat er flotte tæpper. Men hvis ikke indeklimaet er blevet forbedret, hvad har du så egentlig opnået?

  Tæpperens før billede 3Tæpperens 3

  Hvordan renser man tæpper helt gratis selv?

  Det er din investering for skøn indeklimaforbedrende
  tæpperens på din adresse

  3 tips til bedste og billigeste tæpperens

  Her til sidst får du lige et par tips til den bedste og billigste tæpperens, så du undgår DIY “gør det selv tæpperens”:

  Like os på
  Facebook

  Og fortæl det til din tæpperenser, så får du halv pris på efterbehandling af tæppet. Du får eks. imprægnering, lugtsanering og desinficering af dine tæpper til kr. 200 + moms. (Max. 20 m2)

  Indgå et fast årligt samarbejde

  Hvis I indgår i et fast årligt samarbejde med vor tæpperenser om at holde tæpperne flotte og i topform i jeres virksomhed, giver vi en løbende rabat på 25%. Dette særlige tilbud gælder i en radius af 80 km fra vores kontor i Virum.

  Rens som en del af rengøringsservice

  Vi kan rense jeres tæpper samtidig med vores rengøringsservice i København. Vi fjerner altså pletter lynhurtigt når skaden er sket, med vores effektive tæpperens.