7 unikke fordele ved at vælge rengøringsfirmaet TRY

Hos TRY betyder de bedste kunderelationer ALT.  Derfor tilbyder vi dig en lang række fordele, du ikke finder andre steder. Det tager kun 1 måned at vise, hvad vores koncept igennem 30 år tilbyder. Og det er HELT uden binding og kontrakt i perioden.

For din tryghed har vi udviklet og forfinet en række tiltag, som giver dig nogle unikke fordele i Storkøbenhavn. Du vil derfor opleve følgende gennemprøvede og tillidsskabende standard:

 1.  Økologi: Vi bruger effektive økologiske rengøringsmidler

 2. Tillid & sikkerhed: I kender dem der gør rent hos jer

 3. Indkøbsordning: I kan få det tunge forbrug leveret til døren u/b

 4.  Højt serviceniveau: Omhyggelig rengøring og dedikeret service

 5. Gratis tæpperens: Ved opstart af daglig rengøringsservice

 6. Ingen binding: Prøv op til 3 måneders rengøringsservice uden kontrakt

 7. Skaf os en ny kunde: Få 25 % rabat på næste faktura

Træf et sikkert valg af rengøringsfirma i Storkøbenhavn

Af sikkerhedsgrunde er det naturligvis super vigtigt at valg af rengøringsservice ikke forbliver en tilfældighed. Samtidig er det også optimalt hvis dit rengøringsselskab stræber efter at forbedre indeklimaet i virksomheden. Giv os 10 minutter hvor vi sammen kan få afdækket jeres behov og hvor vi kan fortælle om de særlige fordele ved TRY.dk – Så bliver der gjort rent i tryghed.

Forestil dig, at du:

 • Altid kender den eller de medarbejdere, der udfører rengørings- og serviceopgaverne i virksomheden!
 • Du oplever aldrig en dårlig lugt om morgenen når du møder, for rengøringen har allerede været der og luftet grundigt ud.
 • Ikke engang tøjet på rengøringsfolkene lugter af tobaksrøg.
 • Der anes højest en svag naturlig plantebaseret duft i lokalerne.
 • Samtidig har dit firma fået leveret alt det tunge forbrug – ikke bare direkte til døren – men helt ind på plads på depotet og der er endda fyldt op med sæbe og toiletpapir, viskestykker og håndklæder.

Måske lyder det som en drøm.  Men har du indgået en aftale med rengøringsfirmaet TRY.dk om økologisk rengøringsservice, er dine fordele unikke.

Hvornår går drømmen i opfyldelse?

Drømmen går i opfyldelse inden for en måned. Derefter skal alle aftaler køre gnidningsfrit. Og vi har kun denne standard. Så ønsker du en billig og skrabet discountløsning til din kommende rengøringsservice i Storkøbenhavn, så kan vi IKKE tilbyde det. Det er et bevidst fravalg fra vores side, da det ikke fungerer for hverken os eller vore kunder i længden.

Hvis du mener, at ovenstående unikke fordele lyder som de rene påstande, så kan vi kun give dig helt ret. Bliv overbevist. Prøv TRY.dk rengøring en måned med 10 % velkomstrabat. Vi foreslår først en kontrakt, når du er 100 % tilfreds.  Dyrk de unikke fordele fra TRY grøn rengøring herunder, og prøv, om TRY.dk rengøring er noget for jer.

Rengøringsfirmaet har fokus på miljø og klima

Fordele TRY.dk er sprunget med som deltager i det dansk klimainitiativ: CO2 neutralt website! Vi håber at I vil være med til at sprede det skønne budskab. Baggrunden for initiativet er, at internettet og deraf brug af PC/Tablets/Smartphones i dag er årsag til mere CO2-udledning end luftfarten, grundet det store strømforbrug. Vi ønsker at gøre vores bedste ved nøje at overveje hvilke løsninger indenfor computerteknologi vi vil anvende og hvilke indkøb vi gør os.

Rengøringsfirmaet med CO2 neutralt website

Helt undgå at forurene er jo umuligt. Men med dette tiltag er TRY Kontorrengøring i front sammen med virksomheder som, Novo, Danfoss, LM Windpower, Elspare-fonden, TRYG og mange flere. Initiativet går ud på, at virksomheder – store som små og fra alle brancher – går sammen om at neutralisere den CO2, deres hjemmeside udleder. Ordningen administreres af IngenCO2.dk, der holder til i Århus. De skaber CO2 neutraliseringerne ved at opføre nye vedvarende energikilder, vindmøller og lign. Ved at deltage i CO2 reducerende projekter samt ved reduktion af udledningsrettigheder i EU. Dette gøres hos Energistyrelsen. Deloitte er heldigvis uvildig auditor på CO2-neutraliseringerne.

Vi vil være bevidst om klimaet

Samtidig er TRY.dk også medlem af klimabevidst.dk hvor man forpligter sig til at gennegå egen virksomhed på alle mulige måder for at hente besparelser for klima og pengepung. Det kan være at skifte til energisparepærer, genbruge papir, kontrollere temperaturen på kontor og lager.  I det hele taget at få implementeret en egenkontrol, så energi og økonomi ikke tager unødigt skade.

Vi ser det ikke som en kedelig spændetrøje at blive bedre til sunde og ikkeforurenende løsninger, men nærmere som en dejlig blid sikkerhedssele der beskytter os alle. Ja faktisk kan det gå hen og blive en sport for hele firmaet at tænke sig lidt om i det daglige. Slet ikke så tosset at bruge lidt tid på omsorg og betænksomhed for hinanden og vores fælles STORE opgave:Vores omgivelser. Alt skal IKKE gøres op i kolde kontanter og hvor hurtigt og let vi kan komme over tingene. Det er faktisk også hyggeligt og skaber en god stemning i firmaet af tryghed og fællesskab. Så ja tak til et CO2 neutralt website også!

Mere Tryghed – Bedre Indeklima – Flere Fordele

Ring til os her for at komme i gang med rengøringen!