Unikke fordele fra TRY

7 unikke fordele ved at vælge rengøringsfirmaet TRY

Hos TRY betyder de bedste kunderelationer ALT

Derfor tilbyder vi dig en lang række fordele, du ikke finder alle steder. Det tager kun 1 måned at vise, hvad vores koncept igennem 30 år tilbyder.

Og det er HELT uden binding og kontrakt i perioden.

For din tryghed har vi udviklet og forfinet en række tiltag, som giver dig nogle unikke fordele i Storkøbenhavn. Du vil derfor opleve en gennemprøvet og tillidsskabende standard:

Indhent Tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Det lille rengøringsfirma

  Vi bliver heller ALDRIG landsdækkende med vores rengøringsfirma. Det ville kræve afdelinger med inspektører i alle landsdele og så ryger vores fokus da for alvor med vores lille rengøringsfirma København. For kun det lille rengøringsfirma fra København kan sikre dig et stærkt fokus på:

  Det lille rengøringsfirma har kunder i hele Storkøbenhavn og vores centrale placering, betyder at vi derfor hurtigt kan nå ud til alle kunder i en radius på 30 KM. Så har du behov for en god økologisk rengøring i København og omegn, skal du naturligvis kontakte TRY.dk.

  Kontakt TRY for en uforpligtende
  samtale om rengøring

  TRY.dk er altid åbne overfor dine spørgsmål og tager gerne en snak om dine behov og hvad vi kan gøre for dig.

  Så har du spørgsmål, eller ønsket om et uforpligtende tilbud, er du altid mere end velkommen til at kontakte TRY.dk. Udfyld kontakt formularen til højre, og vi vil vende tilbage hurtigst muligt!

   Træf et sikkert valg af
   rengøringsfirma i Storkøbenhavn

   Af sikkerhedsgrunde er det naturligvis super vigtigt at valg af rengøringsservice ikke forbliver en tilfældighed.

   Samtidig er det også optimalt hvis dit rengøringsselskab stræber efter at forbedre indeklimaet i virksomheden.

   Giv os 10 minutter hvor vi sammen kan få afdækket jeres behov og hvor vi kan fortælle om de særlige fordele ved TRY.dk – Så bliver der gjort rent i tryghed.

   Måske lyder det som en drøm.  Men indgår du en aftale med rengøringsfirmaet TRY.dk om økologisk rengøringsservice, er dine fordele unikke.

   Forestil dig, at du:

   Hvornår går drømmerengøring fra TRY i opfyldelse?

   Drømmen om rengøring uden udfordringer, går i opfyldelse inden for en måned. Derefter skal alle aftaler køre gnidningsfrit. Det er MÅLET! Og vi har kun denne standard.

   Så ønsker du en billig og skrabet discountløsning til din kommende rengøringsservice i Storkøbenhavn, så kan vi IKKE tilbyde det. Det er et bevidst fravalg fra vores side, da det ikke fungerer for hverken os eller vore kunder i længden.

   Hvis du mener, at ovenstående unikke fordele lyder som de rene påstande, så kan vi kun give dig helt ret. Bliv overbevist ved at prøve TRY.i en måned.

   Prøv TRY.dk rengøring en måned med 10 % velkomstrabat. Vi foreslår først en kontrakt, når du er 100 % tilfreds

   Dyk ned i de unikke fordele fra TRY grøn rengøring herunder, og prøv om TRY.dk rengøring er noget for jer.

   Indhent et tilbud


    TRY.dk - det lille rengøringsfirma i København

    Rengøringsfirmaet med CO2 neutralt website

    Helt undgå at forurene er jo umuligt. Men med dette tiltag er TRY.dk i front sammen med virksomheder som,

    • Novo,
    • Danfoss,
    • LM Windpower,
    • Elspare-fonden,
    • TRYG
    • og mange flere.

    Initiativet går ud på, at virksomheder – store som små og fra alle brancher – går sammen om at neutralisere den CO2, deres hjemmeside udleder.

    Ordningen administreres af IngenCO2.dk, der holder til i Århus. De skaber CO2 neutraliseringerne ved at opføre nye vedvarende energikilder, vindmøller og lign.

    Ved at deltage i CO2 reducerende projekter samt ved reduktion af udledningsrettigheder i EU. Dette gøres hos Energistyrelsen. Deloitte er heldigvis uvildig auditor på CO2-neutraliseringerne.

    Vi vil være bevidst om klimaet

    Samtidig er TRY.dk også medlem af klimabevidst.dk hvor man forpligter sig til at gennegå egen virksomhed på alle mulige måder for at hente besparelser for klima og pengepung.

    Det kan være at skifte til energisparepærer, genbruge papir, kontrollere temperaturen på kontor og lager.  

    I det hele taget at få implementeret en egenkontrol, så energi og økonomi ikke tager unødigt skade.

    Vi ser det ikke som en kedelig spændetrøje at blive bedre til sunde og ikke-forurenende løsninger, men nærmere som en dejlig blid sikkerhedssele der beskytter os alle.

    Ja faktisk kan det gå hen og blive en sport for hele firmaet at tænke sig lidt om i det daglige.

    Slet ikke så tosset at bruge lidt tid på omsorg og betænksomhed for hinanden og vores fælles STORE opgave: Vores omgivelser.

    Alt skal IKKE gøres op i kolde kontanter og hvor hurtigt og let vi kan komme over tingene.

    Det er faktisk også hyggeligt og skaber en god stemning i firmaet af tryghed og fællesskab. Så ja tak til et CO2 neutralt website også!