Rensning af trappetæppe

 • Hos TRY.dk har vi over 32 års erfaring med, at rense og vaske trappetæpper, så de kommer til at se flotte ud igen
 • Vi sørger for det hele, uden at du skal foretage dig noget
 • Rensningen bliver foretaget i højeste kvalitet, hvilket sikrer dig et optimalt resultat
 • Det bedste af det hele er, at dine trappetrin er tørre på kun 1 time
 • Helt uden gener for beboerne i opgangen – Alt foregår naturligvis  på stedet
 • En trappe til 5. sal tager typisk kun 2-3 timer. Og husk:Dit første trappetrin renser vi gratis

Rensning af trappetæppe forlænger dets levetid

En tæppebeklædt trappe eller løber giver lige det ekstra lækre indtryk for rigtig mange, men det er også blandt nogle af de typer af tæpper, der bliver betrådt allermest det samme sted. Det kan være besværligt at rense ordentligt, og vil med tiden begynde at se lidt kedelig ud, fordi der bliver slæbt en masse snavs ind. Af den årsag anbefaler vi at få en professionel til at løse opgaven. Dermed sikres et tilfredsstillende resultat, der får trappen til at fremstå nærmest som ny igen. 

Her hos TRY.dk har vi mange års erfaring med at få renset trappetæppet, så det kommer til at se nyt og flot ud. Vi har igennem årene haft mange kunder, som alle er blevet meget positivt overrasket over, hvor stor en forskel et nyrenset tæppe kan gøre.

Rensning af tæppe på trapper er også med til at forlænge tæppets levetid, da det er god pleje for tæppet. Derudover tilbyder vi også trapperens som du kan læse mere om her.

 

Indhent Tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk inden for 10 minutter.


  Anbefaling af rens af trappetæppe

  Hos TRY.dk anbefaler vi, at trappetæppet bliver renset en gang om året, altså udover de ugentlige støvsugninger. Det er sundt for tæppet og godt for indeklimaet.

  Samtidigt er vi tæppets ven nr. 1 og din garanti for et tilfredsstillende resultat. Det kan vi med sikkerhed garantere dig for, da vores trustscore på 4.8 ud af 5 på Trustpilot taler for sig selv.

  1000 tak til alle jer der har anbefalet os videre!

  Vi brænder for, at du skal være tilfreds med vores rengøring. På den måde kan vi være sikker på, at du har lyst til at bruge vores service igen og igen, og endda også anbefale os til andre.

  Det går hånd i hånd med vores fokus på kunden og den altid høje kvalitet. Det er to punkter vi aldrig går på kompromis med. Kontakt os på 40 93 95 97 eller udfyld vores kontaktformular, så kommer vi, og hjælper med at få renset dit trappetæppe.

  Hvis du ikke allerede har fået kigget på “de 5 fordele ved TRY.dk” så husk at tjekke siden. Her kommer vi blandt andet ind på emner som den effektive og miljøvenlige rens og vask af alle typer tæpper. 

  Vi er plettens fjende nr. 1

  Miljøvenlig rensning af trappetæppe

  Et tæppe er en magnet med hensyn til snavs og støv, og hvis det ikke holdes nede, kan det have en negativ effekt på indeklimaet. Afgasning af kemikalier fra eksempelvis møbler, maling eller rengøringsmidler kan give allergiske reaktioner og luftvejsirritationer.

  Endelig kan støv opsamle alle de nævnte partikler, svampesporer, bakterier m.m. Dette resulterer i et dårligt indeklima, der kan have en række uheldige sundhedsmæssige følgevirkninger, såsom astma, hovedpine, svimmelhed og meget mere.

  En rensning af trappetæpper får dem altså ikke kun til at se flotte ud, men hjælper også på indeklimaet. Try.dk har stor erfaring med økologiske og miljøvenlige produkter, der ikke skader indeklimaet.

  Vores nøje udvalgte midler indeholder nemlig ingen skadelige kemikalier, men leverer stadig et fantastisk resultat.

  Vi er ligeledes meget bevidste omkring vandforbrug, og bestræber os på at være så sparsommelige som muligt. Det har den ekstra effekt at tæpperne allerede er tørt efter en time! På den måde generer det mindst muligt, og der er ikke nogen, der er ”spærret inde” på deres etage i uforholdsvis lang tid.

  Du kan derfor med tryghed vælge os til din opgave, da vi efterlader et grønt aftryk, hvor vi kan.

  For 5 kr. pr. m2 tilbyder vi også en desinfektion, der hurtigt og effekt fjerner alt. Meget populært efter Corona-nedlukningen.

  Rensning af trappetæppe pris

  Vi har en meget simpel model for priser af trappetæpperens. Som det fremgår, er første trin gratis. Dette er, fordi så du kan se resultatet direkte på netop din trappe, før du beslutter dig. Det er en service, vi har gjort brug af i mange år, og sikrer tilfredse kunder hver gang. På denne måde er der intet skjult og intet fejet under tæppet.

  Betalingsmetoderne:

  Kontant eller MobilePay

  Faktura

  Skal din virksomhed/kommune bruge nogle dage til godkendelse af faktura, så fremsender vi gerne denne i god tid inden vi renser jeres trappetæppe

  Vi kører i hele Storkøbenhavn uden opstartsgebyr, og da vi har kontor i Virum, og dagligt kører i København, Frederiksberg, Holte, Charlottelund m.m., kan vi lynhurtigt være hos dig. Vi besvarer vores mails inden for 10 minutter. Vi kan i mange tilfælde allerede være hos dig efter et par timer. Det er service i topklasse, mener vi selv, og det er blandt andet en af grundene til, at vi har så mange glade kunder.

  Hvis en regelmæssig rensning ønskes, kan vi også sagtens klare det, tilmed med mulighed for rabat. Ring eller skriv på 40 93 95 97 eller på try@try.dk for yderligere information.

  Vi har prisgaranti, så skulle det ske, at du kan finde en tilsvarende rens af trappetæpper til en billigere pris, så tøv endelig ikke med at kontakte. Vi kan matche prisen.

  OBS: Der er tillæg for rens af stødflader.

  Din garanti på vores tæpperens

  Bestil gratis trappetæppe rens

  Har dette vakt din interesse, kan du kontakte os via vores kontaktformular her til højre. Vi svarer for det meste efter kun 10 minutter.

  Du kan også kontakte os ved at ringe til os på telefonen 40 93 95 97.

  Vores hold af professionelle rensere hjælper selvfølgelig også med gode råd om rensning af pletter og fjernelse af lugt. Skulle du have nogle spørgsmål om priser, teknikker, produkter etc., kan du blot kontakte os, vi svarer på det hele.

  Det er også her, du kan høre mere om din gratis prøverens af et trappetrin. Det er en service, vi forbeholder kunder i Storkøbenhavn, da vi jo kører og renser trappetrin her dagligt.

  Anbefal os til en ny kunde og få en gratis pletfjerner som tak. Det er en af vores egne effektive pletfjernere, hvis nu uheldet skulle ske.

   3 tips til bedste og billigeste tæpperens

   Her til sidst får du lige et par tips til den bedste og billigste tæpperens, så du undgår DIY “gør det selv tæpperens”:

   Like os på
   Facebook

   Og fortæl det til din tæpperenser, så får du halv pris på efterbehandling af tæppet. Du får eks. imprægnering, lugtsanering og desinficering af dine tæpper til kr. 200 + moms. (Max. 20 m2)

   Indgå et fast årligt samarbejde

   Hvis I indgår i et fast årligt samarbejde med vor tæpperenser om at holde tæpperne flotte og i topform i jeres virksomhed, giver vi en løbende rabat på 25%. Dette særlige tilbud gælder i en radius af 80 km fra vores kontor i Virum.

   Rens som en del af rengøringsservice

   Vi kan rense jeres tæpper samtidig med vores rengøringsservice i København. Vi fjerner altså pletter lynhurtigt når skaden er sket, med vores effektive tæpperens.