Rens af blå trappe

 

 

Vi renser tæppet på din trappe


  • Hos TRY.dk har vi over 32 års erfaring med, at rense og vaske trappetæpper, så de kommer til at se flotte ud igen

  • Vi sørger for det hele, uden at du skal foretage dig noget
  • Rensningen bliver foretaget i højeste kvalitet, hvilket sikrer dig et optimalt resultat
  • Dine trappetrin er tørre på KUN 1 time
  • Helt uden støjgener for beboerne i opgangen – Al rens foregår med støjsvag maskine på 55 db
  • En trappe til 5. sal tager typisk kun 2-3 timer. Og husk:Dit første trappetrin renser vi for kun kr. 500,-
Indhent Tilbud

Rensning af trappetæppe forlænger dets levetid

En tæppebeklædt trappe eller løber giver lige det ekstra lækre indtryk for rigtig mange, men det er også blandt nogle af de typer af tæpper, der bliver betrådt allermest det samme sted. Det kan være besværligt at rense ordentligt, og vil med tiden begynde at se lidt kedelig ud, fordi der bliver slæbt en masse snavs ind. Af den årsag anbefaler vi at få en professionel til at løse opgaven. Dermed sikres et tilfredsstillende resultat, der får trappen til at fremstå nærmest som ny igen.

Beskidt trappe - TRY renser trappetrin

Her hos TRY har vi mange års erfaring med at rense trappetæpper, så det kommer til at se nærmest nyt og flot ud. Vi har igennem årene haft mange kunder, som alle er blevet meget positivt overrasket over, hvor stor en forskel et nyrenset tæppe kan gøre.

Rens af trappe

Rensning af tæppe på trapper er også med til at forlænge tæppets levetid, da det er god pleje for tæppet. Derudover tilbyder vi også trapperens som du kan læse mere om her.

Anbefaling af rens af trappetæppe

Hos TRY.dk anbefaler vi, at trappetæppet bliver renset en gang om året, altså udover de ugentlige støvsugninger. Det er sundt for tæppet og godt for indeklimaet.

Samtidigt er vi tæppets ven nr. 1 og din garanti for et tilfredsstillende resultat. Det kan vi med sikkerhed garantere dig for, da vores trustscore på 4.8 ud af 5 på Trustpilot taler for sig selv.

1000 tak til alle jer der har anbefalet os videre!

Vi brænder for, at du skal være tilfreds med vores rengøring. På den måde kan vi være sikker på, at du har lyst til at bruge vores service igen og igen, og endda også anbefale os til andre.

Det går hånd i hånd med vores fokus på kunden og den altid høje kvalitet. Det er to punkter vi aldrig går på kompromis med. Kontakt os på 40 93 95 97 eller udfyld vores kontaktformular, så kommer vi, og hjælper med at få renset dit trappetæppe.

Hvis du ikke allerede har fået kigget på “de 5 fordele ved TRY.dk” så husk at tjekke siden. Her kommer vi blandt andet ind på emner som den effektive og miljøvenlige rens og vask af alle typer tæpper.

Rensning af trappetæppe

Miljøvenlig rensning af trappetæppe

Et tæppe er en magnet med hensyn til snavs og støv, og hvis det ikke holdes nede, kan det have en negativ effekt på indeklimaet. Afgasning af kemikalier fra eksempelvis møbler, maling eller rengøringsmidler kan give allergiske reaktioner og luftvejsirritationer.

Endelig kan støv opsamle alle de nævnte partikler, svampesporer, bakterier m.m. Dette resulterer i et dårligt indeklima, der kan have en række uheldige sundhedsmæssige følgevirkninger, såsom astma, hovedpine, svimmelhed og meget mere.

En rensning af trappetæpper får dem altså ikke kun til at se flotte ud, men hjælper også på indeklimaet. Try.dk har stor erfaring med økologiske og miljøvenlige produkter, der ikke skader indeklimaet.

Vores nøje udvalgte midler indeholder nemlig ingen skadelige kemikalier, men leverer stadig et fantastisk resultat.

Vi er ligeledes meget bevidste omkring vandforbrug, og bestræber os på at være så sparsommelige som muligt. Det har den ekstra effekt at tæpperne allerede er tørt efter en time! På den måde generer det mindst muligt, og der er ikke nogen, der er ”spærret inde” på deres etage i uforholdsvis lang tid.

Du kan derfor med tryghed vælge os til din opgave, da vi efterlader et grønt aftryk, hvor vi kan.

For 5 kr. pr. m2 tilbyder vi også en desinfektion, der hurtigt og effekt fjerner alt. Meget populært efter Corona-nedlukningen.

Før og efter behandling af trappetæppe

Trappetrin med pletter - Det klarer TRY.dkRens af trappetrin for oliepletter
Beskidt trappe - Den renser TRY.dkRen trappe - Fra TRY.dk
Beskidt trappeRen trappe

Rensning af trappetæppe pris

Prisliste

1 trappetrin 500,-
10 trappetrin 1.000,-
20 trappetrin 1.800,-
30 trappetrin 2.400,-
40 trappetrin 3.000,-
50 trappetrin 3.500,-
60 trappetrin 3.900,-
70 trappetrin 4.300,-
80 trappetrin 4.700,-
90 trappetrin 5.000,-

Priserne er ekskl. Moms.

Vi har en meget simpel model for priser af trappetæpperens. Som det fremgår, er første trin en billig testrens. Dette tilbyder vi, fordi du så kan se resultatet direkte på din trappe, før du beslutter dig. Denne service har vi haft succes med i mange år, og sikrer tilfredse kunder hver gang. På denne måde er der intet skjult og intet fejet under tæppet.

Betalingsmetode:
Kontant eller MobilePay

Faktura
Skal din virksomhed/kommune bruge nogle dage til godkendelse af faktura, så fremsender vi gerne denne i god tid inden vi renser jeres trappetæppe

Vi kører i hele Storkøbenhavn uden opstartsgebyr, og da vi har kontor i Virum, og dagligt kører i København, Frederiksberg, Holte, Charlottelund m.m., kan vi lynhurtigt være hos dig. Vi besvarer vores mails inden for 10 minutter. Vi kan i mange tilfælde allerede være hos dig efter et par timer. Det er service i topklasse, mener vi selv, og det er blandt andet en af grundene til, at vi har så mange glade kunder.

Hvis en regelmæssig rensning ønskes, kan vi også sagtens klare det, tilmed med mulighed for rabat. Ring eller skriv på 40 93 95 97 eller på try@try.dk for yderligere information.

Vi har prisgaranti, så skulle det ske, at du kan finde en tilsvarende rens af trappetæpper til en billigere pris, så tøv endelig ikke med at kontakte. Vi kan matche prisen.

OBS: Der er tillæg for rens af stødflader.

Bestil en billig trappetæppe testrens

Har dette vakt din interesse, kan du kontakte os via vores kontaktformular her til højre. Vi svarer for det meste efter kun 10 minutter.

Du kan også kontakte os ved at ringe til os på telefonen 40 93 95 97.

Vores hold af professionelle rensere hjælper selvfølgelig også med gode råd om rensning af pletter og fjernelse af lugt. Skulle du have nogle spørgsmål om priser, teknikker, produkter etc., kan du blot kontakte os, vi svarer på det hele.

Det er også her, du kan høre mere om din billige prøverens af et enkelt trappetrin. Det er en service, vi forbeholder kunder i Storkøbenhavn, da vi jo kører og renser trappetrin her dagligt.

Anbefal os til en ny kunde og få en gratis pletfjerner som tak. Det er en af vores egne effektive pletfjernere, hvis nu uheldet skulle ske.

Din garanti på vores rens af tæppebelagt trappe

  • Vores 35 års erfaring med rens af trapper i København
  • Du betaler kun hvis du bliver tilfreds med vores gratis prøverens
  • Prisgaranti – Ring til os hvis andre kan levere samme attraktive rens

3 tips til bedste og billigeste rens af tæppet på trappen

Like os på Facebook

Og fortæl det til din tæpperenser, så får du halv pris på efterbehandling af trappetæppet. Du får eks. imprægnering, lugtsanering og desinficering af dine tæpper til kr. 200 + moms. (Max. 20 m2)

Indgå et fast årligt samarbejde om rens af trapper

Hvis I indgår i et fast årligt samarbejde med vor tæpperenser om at holde tæpperne flotte og i topform i jeres virksomhed, giver vi en løbende rabat på 25%. Dette særlige tilbud gælder i en radius af 80 km fra vores kontor i Virum.

Få renset dit trappetæppe som en fast del af rengøringsservice

Vi kan rense jeres trappetæppe samtidig med vores rengøringsservice er på besøg hos jer i Storkøbenhavn/København. Vi fjerner altså pletter lynhurtigt når skaden er sket, med vores effektive tæpperens.

Vi støtter gode initiativer

Vi har valgt den økologiske linje fordi det er skånsomt for jer, vores ansatte der har den daglige og direkte kontakt med produkterne og miljøet. Vi vil jo også gerne være her i fremtiden. ​

CSR-Renseopgaver

Spar miljøet når du får renset tæpper

Ved tæpperens bruger vi kun sunde produkter

TRY - CO2 neutral tæpperens

Tæpperens på hele Sjælland

Ring gerne til os og hør nærmere. TRY.dk har kontor i Kongens Lyngby. Men al rens foregår on location, hos kunden. Også de løse tæpper.

Vi stræber efter at svare alle mails og SMS-beskeder indenfor 2 timer alle dage indtil kl. 22.00

Her kører vi!

Ring til os

Her kører TRY med tæpperens

TRY tæpperens ligger øverst på TrustpilotTrustpilot

Jeg har netop fået renset…

Jeg har netop fået renset mit 100 % uldtæppe af Lars. Alle pletter er forsvundet, og jeg er super glad for at have fået et næsten nyt tæppe igen. Fin og hurtig kommunikation. Jeg vil uden tvivl gøre brug af Try.dk en anden gang.

Gitte
via Trustpilot

Hurtig, effektiv og meget serviceminded!

Jeg kan varmt anbefale TRY Tæpperens! Vores ægte tæppe har fået sin flotte farve igen (på kun 15 minutter) og Lars var utrolig flink og meget serviceminded. Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg ringer til Lars, hvis vores tæppe skal renses. Han har mine varmeste anbefalinger.

Daniella
via Trustpilot

Stor anbefaling herfra

Mine tæpper – også det på trappen er som nye?? Sikke et fantastisk arbejde. Lars & Mark var så venlige, smilende og meget serviceminded. Kan varmt anbefales, jeg ved i hvert fald godt, hvem jeg skal ringe til, næste gang mine tæpper skal renses!!

Cassandra
via Trustpilot

Google

Altid flotte tæpper

Fantastisk god service! Altid flotte tæpper efter rens

Nicklas
via Google

Effektivt og fornemt

Effektivt og fornemt. Et godt tilbud. Rent og dufter…!

Tor
via Google

Fantastisk Service

Fantastisk service – dejlige mennesker – kvalitetsrensning af tæpper – kan ikke give roser nok. Efter et uheld med rødvin på vort lyse tæppe – var gode råd …. nej,, det var ikke dyrt og tæppet ser ud som nyt – freden i hjemmet genoprettet. Det er absolut ikke sidste gang, vi gør brug af TRY.dk og kan absolut anbefale dem

Birthe
via Google

Facebook

Super god og professionel

Super god og professionel oplevelse med flotte rene tæpper som resultat!

Kit
via Facebook

Vi har igen fået renset tæpper af TRY.dk

Det er ikke første gang og det bliver heller ikke sidste gang. Super effektivt og hurtig rensning af tæpper, på under halvanden time 60 m2, med et super flot resultat. Derudover rigtige flinke og rare folk, som tager dejligt hensyn til vores møbler m.m. Kan varmt anbefales.

Kjeld
via Facebook

Kan varmt anbefale TRY

Kan varmt anbefale TRY… Mine tæpper var møgbeskidte efter at sønnen havde boet i soveværelset. Luven har løftet sig og pletter er væk… Som et nyt tæppe der har flere år på bagen endnu.

Marianne
via Facebook

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – ofte indenfor 10-30 minutter.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kontakt os og lad os sammen finde den bedste løsning for dig

Hvis du ønsker en effektiv og professionel tæpperensning, uanset om det drejer sig om rens af gulvtæppe, rens af uldtæppe, rens af løse tæpper, så kontakt TRY.dk. Vi har erfaringen og ekspertisen til at udføre alle typer tæpperens lige fra Ege, Garant, Fletco, Ilva, Paustian, Tæppeland, Maktabi og fra udenlandske tæppeleverandører. Vi finder altid den bedste løsning for dig hos TRY.dk

Hvis du indgår i et fast årligt samarbejde med vor tæpperenser om at holde tæpperne flotte og i topform i jeres virksomhed, giver vi en løbende rabat på 10%. Dette særlige tilbud gælder i en radius af 80 km fra vores kontor i Virum. Du kan ringe til os på +45 40 93 95 97, eller skrive til os på mail, try@try.dk. Vi svarer som regel inden for 10 minutter.