Kontorrengøring i København

Kontorrengøring i København

Vælg Storkøbenhavns måske bedste rengøringsfirma til kontorrengøring i København. Det fortæller kundernes vurdering på Trustpilot.

Du får 34 års erfaring med kontorrengøring

Kontorrengøring uden kontrakt

Faste medarbejdere som du kender

Du har kun en kontaktperson hos TRY.dk

 

 • Vores kunder har typisk behov for kontorrengøring på et areal omkring 100-1000 m2
 • Mød de mange glade kunder, som det tydeligt fremgår af de flotte 5 stjernede anmeldelser på Trustpilot, Google & Facebook
 • Se også REFERENCER PÅ KONTORRENGØRING
 • Gratis indkøbsordning – Så I ikke løber tør for papirvarer/håndsæbe/håndsprit m.m.
Indhent Tilbud

Kontorrengøring med fokus på sundt indeklima

Kontorrengøring er ikke bare kontorrengøring. Der er et hav af faktorer, der spiller ind i hele processen. Hos TRY.dk har vi valgt, at have som fokuspunkt at optimere indeklimaet, hvor vi udfører kontorrengøring. Det gør vi blandt andet ved at benytte milde og parfumefri rengøringsprodukter, der IKKE går på kompromis med effektiviteten. Det er et standpunkt, vi har haft helt tilbage fra 1988, da vi gjorde rent for vores første kunde. Konceptet har vi bevaret og videreudviklet, hvorfor vi i dag kan kombinere en miljøbevidst tankegang med grundig rengøringshjælp, der resulterer i et sundt og markant forbedret indeklima.

Vi har de faste kunder i fokus og især i lokalområderne Lyngby, Holte, Herlev, Gentofte, Hellerup, Nordhavn, Østerbro og naturligvis i Indre By (København) og Frederiksberg, er vi et værdifuldt bekendtskab for de virksomheder der har de samme værdier. Når du vælger TRY.dk som din samarbejdspartner, er det en garanti for, at du får bedre indeklima igennem hele samarbejdet med kontorrengøring.

Besøg endelig vores side for de mest almindelige spørgsmål vi kommer ud for HER!

Vi kører dagligt i hele Storkøbenhavn, da vi har vores kontor i Virum. Vi kan derfor hurtigt rykke ud med kort varsel til vores lokalområder. Er der derfor tale om en hasteopgave, eller ønsker du blot et rengøringsfirma i lokalområdet, så vil vi hos TRY.dk meget gerne tage en uforpligtende snak om god lokal kontorrengøring i København.

Endvidere tilbyder vi intelligent- og behovsbaseret kontorrengøring i København til kunder med store arealer, selv hvis der blot er tale om let tilsmudsning. Her har vi god erfaring og en fornuftig indeklimavenlig løsning klar.

Skal vi samarbejde? Så kontakt os på 40 93 95 97 eller udfyld vores kontaktformular. Vi vender tilbage hurtigt muligt med et uforpligtende tilbud ud fra dine behov og ønsker.

For at kunne yde den mest optimale rengøringsservice for vores erhvervskunder kræver det, at vi også selv er et sundt firma. Det har vi bevist ved fortsat at skabe tilfredse kunder i 4 årtier. Den kedelige sandhed ved denne rengøringsbranche ifølge SKAT er, at omkring 80 % af alle nyoprettet rengøringsfirmaer lukker inden for det første år. Der er altså en reel risiko for at komme galt afsted, også som kunde, hvis man hyrer et ustabilt firma.

Det er denne tillid, vi har arbejdet hårdt for at opnå, og ligger til grund for vores succes i dag.

Gratis prøve på kontorrengøring – din tryghed

Filosofien bag TRY.dk er at give vores kunder mere end de forventer. Det gør vi blandt andet ved altid at tilbyde en kommende kunde en gratis prøve. Deraf stammer navnet TRY. Egentlig er det vores måde at markedsføre/brande os på. Vi ønsker at kunden efter vores besøg, SKAL være tilfreds, og have lyst til at anbefale os til andre efterfølgende. Hvis I skaffer os en ny kunde, får I 25 % rabat på den næste faktura. Vi arbejder altid på at gøre et så godt indtryk, at vi får tilbagevendende kunder, hvilket vi heldigvis har en del af.

Ifølge Trustpilot ligger vi i toppen ud af mere end 80 rengøringsfirmaer imellem Lyngby og København i 2020. Også på Facebook har vi mange top-anmeldelser, noget vi er meget taknemmelige for. Vi mener dette skyldes vores tilgang til både kunderne og vores medarbejdere.

5 stjernede anmeldelser af TRY.dk

Vores medarbejdere har vi haft med os i rigtigt mange år. Modsat hvordan mange store rengøringsvirksomheder kører med roterende mandskab. Det er måske smart og billigt for rengøringsfirmaet, men som regel ikke det bedste for kunden.

Fast personale betyder at det er de samme ansigter, I vil se gang på gang fra rengøringsfirmaet TRY. På denne måde skaber vi mere tryghed hos vores kunder.

Vi anbefaler derfor lige at bruge 5 minutter på at studere markedet, måske indhente nogle referencer inden valget træffes. Vi kan levere referencer fra kunder, vi har samarbejdet med i både 10 og 20 år.

TRY.dk tilbyder ingen binding på kontorrengøring i op til 1 måned. Den første måned er nemlig jeres prøvetid. Vi har dog god erfaring med, at kunderne efter første måned er så glade for os, at de bliver.

Skal du være vores næste kunde? Så ring til os på 40 93 95 97, eller skriv til os på mail, try@try.dk.

Hvor findes bakterier på kontoret?

 • Håndtag på døre
 • Greb på skuffer
 • Opvaskemaskiner
 • Kaffeautomater
 • Kopimaskiner
 • Tæpper og stofmøbler
 • Og mange flere steder

Skal vi hjælpe dig med rengøring af dit kontor? Så kontakt os på 40 93 95 97 eller udfyld vores kontaktformular.

– Et spørgsmål om god investering

Billig kontorrengøring i København

Det kan hurtigt vise sig, at en “billig kontorrengøring i København” bliver dyrere med tiden, hvis man fra starten af, KUN er på udkig efter at indhente det billigste tilbud på kontorrengøring i København og omegn. Søgninger på nettet går ofte på ordene “Billig Kontorrengøring København”. Ikke mange synes, at ville indrømme det, men statistikken afslører høj søgning på ordene “billig kontorrengøring København”.

Hos TRY.dk er vi overbevist om, at det bliver billigst i det lange løb ved at gøre det ordentligt fra start af. Vi har derfor ikke markedets billigste priser, men derimod nogle af de bedste rengøringsfolk der brænder for deres arbejde, og er super stabile. I vil derfor have det samme faste personale, der ender med at kende kontoret ud og ind, og på den måde få en optimeret rengøringsservice.

Grøn kontorrengøring med fokus på grundighed

En grøn leverandør af kontorrengøring i København igennem 4 årtier. Prøv det solide alternativ til de store rengøringsselskaber. Vi adskiller os fra mængden ved en meget kort kommandovej og en langt højere fleksibilitet. Få nogle nye friske øjne til at komme med et super tilbud på kontorrengøring i Storkøbenhavn.

Se endelig vores side om GRØN KONTORRENGØRING HER, hvis du vil vide mere!

Kontorrengøring handler naturligvis om, at der skal være rent og præsentabelt på dit kontor. Men har du tænkt på, at indeklimaet påvirkes stærkt af den rengøringsmetode, der bliver brugt? Ifølge en analyse lavet af A&B Analyse for ROCKWOOL, lider hver 3. dansker under dårligt indeklima. Det synes vi, er en vigtig information at have fokus på. Dårligt indeklima kan forårsage hovedpine, allergier og koncentrationsbesvær. Ved hjælp af en sund rengøring af kontor med økologiske og milde produkter, sikrer Try.dk, at kontormiljøet bliver mærkbart forbedret.

Det er især tæpper, sofaer, gardiner der er de største syndere, når det gælder partikler i luften. Vi har derfor altid ekstra fokus på disse områder. Der tilbydes blandt andet også desinfektion af kontaktoverflader, dørhåndtag, vindueskamme, fællesområder etc.

Er du på udkig efter en grøn rengøring af dit kontor? Kontakt os endelig og lad TRY stå for din kontorrengøring. Du kan kontakte os på 40 93 95 97, eller ved at skrive en mail til os på try@try.dk.

Kontorrengøring imellem København og Lyngby

Vi støtter gode initiativer

Vi har valgt den økologiske linje fordi det er skånsomt for jer, vores ansatte der har den daglige og direkte kontakt med produkterne og miljøet. Vi vil jo også gerne være her i fremtiden. ​

CSR-Rens

Spar miljøet når du får renset tæpper

TRY bruger kun sunde produkter

TRY - CO2 neutral tæpperens

Tæpperensning i hele Danmark

Ring gerne til os og hør nærmere. TRY.dk har kontor i Kongens Lyngby. Men al rens foregår on location, hos kunden. Også de løse tæpper.

Vi stræber efter at svare alle mails og SMS-beskeder indenfor 1 time alle dage indtil kl. 22.00

Se her hvor vi kører med tæpperensning hver dag og hver uge.

Fyn og Jylland kører vi 1 gang om måneden.

Ring til os

Her kører TRY med tæpperens

TRY tæpperens ligger øverst på TrustpilotTrustpilot

Jeg har netop fået renset…

Jeg har netop fået renset mit 100 % uldtæppe af Lars. Alle pletter er forsvundet, og jeg er super glad for at have fået et næsten nyt tæppe igen. Fin og hurtig kommunikation. Jeg vil uden tvivl gøre brug af Try.dk en anden gang.

Gitte
via Trustpilot

Hurtig, effektiv og meget serviceminded!

Jeg kan varmt anbefale TRY Tæpperens! Vores ægte tæppe har fået sin flotte farve igen (på kun 15 minutter) og Lars var utrolig flink og meget serviceminded. Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg ringer til Lars, hvis vores tæppe skal renses. Han har mine varmeste anbefalinger.

Daniella
via Trustpilot

Stor anbefaling herfra

Mine tæpper – også det på trappen er som nye?? Sikke et fantastisk arbejde. Lars & Mark var så venlige, smilende og meget serviceminded. Kan varmt anbefales, jeg ved i hvert fald godt, hvem jeg skal ringe til, næste gang mine tæpper skal renses!!

Cassandra
via Trustpilot

Google

Facebook

Super god og professionel

Super god og professionel oplevelse med flotte rene tæpper som resultat!

Kit
via Facebook

Vi har igen fået renset tæpper af TRY.dk

Det er ikke første gang og det bliver heller ikke sidste gang. Super effektivt og hurtig rensning af tæpper, på under halvanden time 60 m2, med et super flot resultat. Derudover rigtige flinke og rare folk, som tager dejligt hensyn til vores møbler m.m. Kan varmt anbefales.

Kjeld
via Facebook

Kan varmt anbefale TRY

Kan varmt anbefale TRY… Mine tæpper var møgbeskidte efter at sønnen havde boet i soveværelset. Luven har løftet sig og pletter er væk… Som et nyt tæppe der har flere år på bagen endnu.

Marianne
via Facebook

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – oftest indenfor 10-20 minutter.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kontakt os og lad os sammen finde den bedste løsning for dig

Hvis du ønsker en effektiv og professionel tæpperensning, uanset om det drejer sig om rens af gulvtæppe, rens af uldtæppe, rens af løse tæpper, så kontakt TRY.dk. Vi har erfaringen og ekspertisen til at udføre alle typer tæpperens lige fra Ege, Garant, Fletco, Ilva, Paustian, Tæppeland, Maktabi og fra udenlandske tæppeleverandører. Vi finder altid den bedste løsning for dig hos TRY.dk

Hvis du indgår i et fast årligt samarbejde med vor tæpperenser om at holde tæpperne flotte og i topform i jeres virksomhed, giver vi en løbende rabat på 20%. Dette særlige tilbud gælder i en radius af 80 km fra vores kontor i Virum. Du kan ringe til os på +45 40 93 95 97, eller skrive til os på mail, try@try.dk. Vi svarer som regel inden for 10 minutter.