Økologisk rengøring i København

Opdeler

Økologisk rengøring i København – fra TRY.dk

Økologiske tilgang til rengøring betyder, at du kan få en rengøring der tilgodeser både de kemikalie-sensitive medarbejdere og alle os andre.

Siden år 2000 har vi konsekvent satset på økologisk og bæredygtig rengøring i området mellem København og Lyngby. Det har været til stor glæde for både kunderne i de virksomheder vi hjælper samt vores medarbejdere. Læs mere om forskellen på rengøring med økologi og miljømærket rengøring længere nede.

Vi er igennem mere end 20 år blevet overbevist om at det er muligt at benytte naturlige og sikre produkter, der hverken skader dig eller dine medarbejdere, rengøringspersonalet, indeklimaet eller naturen.

Det vil vi også gerne overbevise dig om. Du bliver derfor præsenteret for en serie af allergi-testede produkter og teknikker der erfaringsmæssigt kun kan FORBEDRE indeklimaet på dit kontor.

Velkommen til TRY.dk/Lars Fjord

Indhent Tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk inden for 10 minutter.


  Hvad er økologisk rengøring?

  Bestiller du økologisk rengøring – så får du:

  Rengøring med økologi i København – Det giver dig tryghed og et bedre indeklima

  TRY tilbyder dig sund rengøring med økologi. Vi har bygget det op efter de grønne principper om bæredygtighed. Det betyder at vi kun anvender produkter i vores arbejde, som gavner indeklimaet for de mennesker der arbejder på kontoret.

  Vi har valgt den økologiske linje fordi det er skånsomt for jer, vores ansatte der har den daglige og direkte kontakt med produkterne og miljøet. Vi vil jo også gerne være her i fremtiden. Sunde og allergifri. Vi håber det giver dig tryghed.

  Kontakt os her – vi vender tilbage hurtigt muligt med et uforpligtende tilbud ud fra dine behov og ønsker.

   Vi fjerner også lugt fra tobak, husdyr, og andre grimme lugte i København

   Lugt fra tobak og andet der kan sidde i den lejlighed eller hus du overtager er en belastning. Især hvis du er ikkeryger eller lider af div. allergier. Her kommer vi dig hurtigt til hjælp. Vores effektive R10 antilugtbehandling hjælper dig af med fortidens synder, som kommer fra tidligere beboere der har røget indendøre.

   Eller måske har du selv kvittet smøgerne. For en hovedrengøring uden en antilugtbehandling hjælper ikke på alt det der sidder på vægge og lofter. Der skal en grundig lugtsanering til. Især i revner og andre områder der er svært tilgængelige. Hvis du er grundig med hele processen, får du et meget bedre indeklima i fremtiden. 

   Prøv økologisk rengøring i op til 3 måneder uden opsigelsesfrist. Det er den eneste reelle måde I kan få afstemt jeres forventning til en ny rengøringsservice på. I denne periode kan I frit vælge imellem rengøring med citrus, lavendel eller 100 % uden duft. Kvaliteten og tilfredsheden med ny rengøring skal være i top i dag, men også på samme høje niveau fremadrettet.

   Det kan godt være tempoet er noget højere end ellers i en hovedstad som København, men når vi taler sikkerhed skal vi alle ned i gear. Det kan kun lade sig gøre hvis vi lytter grundigt til jeres behov. God rengøringsservice bør være en service til erhvervslivet der fungerer uden at belaste modtageren. Det SKAL bare køre med en jævn ensartet kvalitet og TRYGHED! Og er der ændringer i rengøringsplanen eller noget der skal rettes, skal det naturligvis ske HURTIGT.

   Så forvent solid og tryg rengøring. Kontakt TRY.dk og få vores bud på en bedre rengøring af dit kontor i København. Læs mere om flere fordele for jer ved sund rengøring.

   Hvordan får man bedre indeklima på kontoret i 2021?

   Disse 7 ting er særdeles vigtige faktorer når du ønsker en erhvervsrengøring i København der forbedrer dit indeklima.

   Vi bruger aldrig klor eller klorholdige midler – Både for jeres, vores og miljøets skyld.  Endvidere hindrer vi spredning af bakterier ved at benytte særskilte materialer til rengøring af sanitet.

   Får du denne sikkerhed hos dit nuværende firma i dag?

   Bestil en økologisk (bæredygtig) rengøringsservice her!

    Kontakt os her – vi vender tilbage hurtigt muligt med et uforpligtende tilbud ud fra dine behov og ønsker.

    Rengøringsfirma i København der skiller sig markant ud?

    Hvad skal der til for et rengøringsfirma (og af et samarbejde om stabil rengøringsservice), for at gøre indeklimaet bedre og kontoret til et rart sted for jer at være?

    TRY.dk rengøringsservice efterlader jeres lokaler i en meget bedre form, end før vi ankom. Også på de områder man ikke lige kan se med det blotte øje. Det giver dig tryghed at vi tænker fremadrettet.

    Med økologisk rengøring fra TRY.dk giver du dine ansatte et bedre indeklima og dermed muligheden for at være mere produktive. Hele vores virksomhed er baseret på at være grønne i vores fremtoning og vi tager del i at bære et ansvar over for miljøet og de mennesker vi omgiver os med.

    Efter 30 års erfaring med økologisk rengøring imellem København Ø og Lyngby, kan vi tilbyde vores kunder mange unikke fordele. For jer er fordelene måske først tydelige efter et stykke tid. I kan være helt rolige. Det ved vi! Det er derfor vi har bygget TRY-konceptet op omkring en prøveperiode uden binding af nogen slags.

    I kan derfor i en afslappet stemning afprøve jeres nye rengøringsfirma fra Lyngby. Efter en måned eller 2 kan I evaluere vores indsats. Alt skal være kørt grundigt på plads inden vi skriver kontrakt med kort gensidig opsigelse. Det gælder nemlig først og fremmest om at være TRYG hos TRY Rengøringsservice.

    Vi har sagt farvel til tvivlsomme kemikalier og byttet med miljøvenlig økologisk rengøring

    Sig farvel til Parabener, Formaldehyder, Petrokemiske stoffer, Fosfater, Ammoniak, blegemidler  og andre hormonforstyrrende stoffer. Vores rengøringsmidler er gode, milde og miljøvenlige. En stor fordel når du benytter vores rengøringsservice, er at du ikke møder en syntetisk fremstillet duft, men i stedet en plante-baseret og biologisk nedbrydelig duft, når du møder ind om morgenen.

    Nogle vil nok sige:Økologisk rengøring – det kan alle jo påstå. Og igennem årene har fænomenet “greenwashing” taget til. Virksomheder der IKKE reelt har en GRØN og ØKOLOGISK tilgang. Og måske er det i virkeligheden et bedre ord:Rengøringsservice med en økologisk og bæredygtig tilgang. Men ligegyldigt hvilket ord vi benytter, så drejer det sig om bedre indeklima, bedre og bæredygtigt miljø for os alle. Men vi påstår ikke at vi helt kan undgå at forurene. Det gør vi alle. Men vi VIL altså tænke os om en ekstra gang.

    Den vigtigste årsag til dette klare valg er at det er sundere.  Og egentlig synes de fleste nok at det er en rar tanke at der ikke er brugt andet end økologiske produkter udvundet af rene plantedele. For kun på denne måde undgår du de tvivlsomme kemiske duftstoffer og andet skidt i dit indeklima på kontoret.

    Så TRY har stort fokus på miljøvenlig og økologisk rengøring, når vi udfører vores arbejde hos dig. Vi benytter økologiske produkter som vi har testet på egne hænder og særligt udvalgt til dig, på baggrund af deres kvalitet. Prøv og mærk forskellen allerede fra første dag – også i dit private hjem.

    Avisen “Det Grønne Område” har også kontaktet os for at høre mere om vores “Grøn Rengøring”.

    Avisudklip
    Artikel fra Det Grønne Område om TRY.dk

    Hvorfor ikke bare produkter der er “miljømærket” med den danske nationalfugl? 
    Miljømærket rengøring?

    TRY er ikke bare miljømærket rengøring. Vi kæmper for at få andelen af økologiske midler og nye grønne tanker implementeret. Af netop denne grund benytter vi oftest ikke miljømærket rengøring, symboliseret med hverken blomster eller svaner. Denne “miljømærkning” er desværre ikke et ambitiøst projekt. Hvis vi tager et enkelt eksempel siges der i deres eget materiale: ”Reduceret brug af farlige kemiske stoffer i vores produkter”.

    Disse miljømærker blev oprettet for at få europæiske virksomheder til at producere miljøvenlige produkter. Desværre er kravene for at måtte reklamere med disse mærker, alt for slappe. De kan benytte farlig kemi som fosfat, petrokemi, optisk lysner og syntetisk duft og farvestoffer. Den unødvendige kemi udgør en risiko for dit helbred (dårligere indeklima og risiko for udvikling af allergi) og vores helbred (når vi dagligt indånder og det er i kontakt med vores hud), samt vores fælles miljø.

    Så der er mange gode grunde til at vi IKKE er hoppet med på tanken om miljømærket rengøring – for det er bare IKKE godt nok. Og oftest er der INGEN ærlig forklaring på hvorfor alle de skrappe midler bliver anvendt, andet end at rengøringen kan overstås lidt hurtigere. Fx. når vi taler om fjernelse af kalk på toiletter. Men en god eddikebaseret kalkfjerner har jo bare brug for 3 minutters arbejdsro!

    At tænke alternativt og helt ud af den sædvanlige kemiboks, mener vi er vejen frem. TRY.dk er nok en firstmover på dette område. For os er økologisk rengøring ikke en døgnflue. Vi mener det når vi taler om helt REN og SUND rengøring og rene tæpper der gør indeklimaet bedre.  Vi VIL altså gøre alt for at benytte sikre og rene produkter. Det gælder naturligvis også “in house” i egen virksomhed. Ingen brug af klor, kun energisparepærer, effektive mikrofiberklude og eddikebaserede kalkfjernere. Vi er altid klar på at besvare flere spørgsmål om forskellen mellem miljømærket rengøring og økologisk rengøring eller give dig et uforpligtende tilbud på vores økologiske rengøring i København.

    Prøv TRY’s økologisk rengøring i en måned uden binding

    Prøv TRY.dk i en måned uden håndjern af nogen slags og du vil blive overbevist. Du har intet at miste. Modtag samtidig en prøvepakke med rengøringsprodukter gratis til test i din private bolig. Økologisk rengøring betyder et bedre arbejdsmiljø for jeres medarbejdere og respekt for vores økosystem, uden at gå på kompromis med en rengøringsservice i absolut særklasse. Så imellem København og Lyngby er TRY.dk en stærk rengøringspartner.

    Mere Tryghed – Bedre Indeklima – Flere Fordele