Et fravalg af kemikalier

Lime Drink

Ny undersøgelse om fravalg af kemikalier!

Vedr. den nyligt offentliggjorte undersøgelse fra DTU:

De sundhedsfremmende bioaktive stoffer som jo yder en beskyttelse mod hjertesygdomme og kræft, også kaldet polyphenol-indholdet var ikke højere i de undersøgte økologiske produkter. Men er den primære grund til at de fleste vælger at leve økologisk eller biodynamisk ikke rettere alt det der IKKE er i produktet, nemlig et bevidst fravalg af kemikalier, sprøjtegift og overdrevet brug af penicillin.

mand med mundmaske

Fravalg af kemikalier ved rengøring

Det er den tankegang jeg har i mit økologiske rengøringsfirma. Jeg lover ikke mine kunder, at der er sundhedsfremmende stoffer i kontormiljøet, når vi har udført kontorrengøring. Men en ting er sikkert. Der er hverken kemiske duftstoffer, fosfat eller optisk hvidt for bare at nævne nogle få overflødige ingredienser i vores økologiske kontorrengøring. Det er meget sundere både for kunder, medarbejdere og vores natur. Et fravalg af kemikalier er en ægte win win situation. I får klart bedre indeklima for de ansatte og vores medarbejdere har det meget sundere i deres arbejde.

Men påstande om grønne hensigter og grønne produkter er i vækst.  Derfor skal producenter og leverandører i fremtiden sikkert kunne dokumentere at det er bedre (mindre belastende end konventionelle produkter) at benytte GRØNNE eller ØKOLOGISKE alternativer.

Hos TRY.dk  – det grønne rengøringsfirma – glæder vi os over dette tiltag og håber det bliver ført helt til dørs. Det er medvirkende til at der bliver skabt større respekt om de virksomheder der har ægte grønne visioner og arbejder benhårdt fremfor dem der kun er hoppet med på bølgen af kommercielle grunde og med smarte reklamekampagner vasker virksomheden grøn.

Firmaer der foretager en greenwashing lugter penge, men er ikke indstillet på det engagement og den nytænkning der skal til. Men det er ikke smart at lyve for kunderne og miljøet med grønne løgne og de vil blive afsløret. Grøn og økologisk tankegang skal være en ægte hjertesag hvis det skal resultere i bedre langtidholdbare løsninger, for fremtidige kræsne forbrugere. Det er tillidsskabende og den eneste vej frem. Du kan læse mere om de grønne løgne og ellers blive på denne side for at læse om det grønne rengøringsfirma i København der går helt andre veje.

Er grøn rengøring med et fravalg af kemikalier noget for dig?

Så ring endelig til os på telefon: 40 93 95 97 eller anvend nedenstående kontaktformular – så får du et godt tilbud:

 

Se mere

Lime Drink
Gode tips

Et fravalg af kemikalier

Ny undersøgelse om fravalg af kemikalier! Vedr. den nyligt offentliggjorte undersøgelse fra DTU: De sundhedsfremmende bioaktive stoffer som jo yder en beskyttelse mod hjertesygdomme og

Kontor rengøring
Gode tips

Pris på rengøring i Lyngby og København

Pris på rengøring i København – Her er den Majbritt fra Djurs kommunikation har interviewet Lars Fjord fra TRY.dk  Har man kontor på Frederiksberg eller

Indhent et tilbud