Kontorrengøring i København

Vælg Storkøbenhavns måske bedste rengøringsfirma til kontorrengøring i København. Det fortæller kundernes vurdering på Trustpilot.

 • Du får mere end 30 års erfaring i rengøringsbranchen.
 • Faste medarbejdere som du kender.
 • Du har kun EN kontaktperson hos TRY.dk
 • Indkøbsordning så I aldrig løber tør for jeres forbrug af papirvarer/håndsæbe/sprit mm. 
 • Igennem  årene har vi udviklet et stærkt team af stabile medarbejdere, der har perfektioneret vores færdigheder i hygiejnerengøring og økologiske metoder. Derfor får du en topprofessionel tilgang, til de fleste størrelser kontorer i hele Storkøbenhavn.
 • Vores kunder har typisk behov for kontorrengøring på et areal omkring 200-1000 m2.
 • Mød de mange glade kunder, som det tydeligt fremgår af de flotte 5 stjernede anmeldelser på Trustpilot, Google & Facebook.

Kontorrengøring med fokus på sundt indeklima

Kontorrengøring er ikke bare kontorrengøring. Der er et hav af faktorer, der spiller ind i hele processen. Hos TRY.dk har vi valgt, at have som fokuspunkt at optimere indeklimaet, hvor vi udfører kontorrengøring. Det gør vi blandt andet ved at benytte milde og økologiske rengøringsprodukter, der IKKE går på kompromis med effektiviteten. Det er et standpunkt, vi har haft helt tilbage fra 1988, da vi gjorde rent for vores første kunde. Konceptet har vi bevaret og videreudviklet, hvorfor vi i dag kan kombinere en miljøbevidst tankegang med grundig rengøringshjælp, der resulterer i et sundt og markant forbedret indeklima.

Vi har de faste kunder i fokus og især i lokalområderne Lyngby, Holte, Herlev, Gentofte, Hellerup, Nordhavn, Østerbro og naturligvis i Indre By (København) og Frederiksberg, er vi et værdifuldt bekendtskab for de virksomheder der har de samme værdier. Når du vælger TRY.dk som din samarbejdspartner, er det en garanti for, at du får bedre indeklima igennem hele samarbejdet med kontorrengøring.

Vi kører dagligt i hele Storkøbenhavn, da vi har vores kontor i Virum. Vi kan derfor hurtigt rykke ud med kort varsel til vores lokalområder. Er der derfor tale om en hasteopgave, eller ønsker du blot et rengøringsfirma i lokalområdet, så vil vi hos TRY.dk meget gerne tage en uforpligtende snak om god lokal kontorrengøring i København.

Endvidere tilbyder vi intelligent- og behovsbaseret kontorrengøring i København til kunder med store arealer, selv hvis der blot er tale om let tilsmudsning. Her har vi god erfaring og en fornuftig indeklimavenlig løsning klar.

Skal vi samarbejde? Så kontakt os på 40 93 95 97 eller udfyld vores kontaktformular. Vi vender tilbage hurtigt muligt med et uforpligtende tilbud ud fra dine behov og ønsker.

Indhent Tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk inden for 10 minutter.


  Et sundt rengøringsfirma

  For at kunne yde den mest optimale rengøringsservice for vores erhvervskunder kræver det, at vi også selv er et sundt firma. Det har vi bevist ved fortsat at skabe tilfredse kunder i 4 årtier. Den kedelige sandhed ved denne rengøringsbranche ifølge SKAT er, at omkring 80 % af alle nyoprettet rengøringsfirmaer lukker inden for det første år. Der er altså en reel risiko for at komme galt afsted, også som kunde, hvis man hyrer et ustabilt firma.

  Det er denne tillid, vi har arbejdet hårdt for at opnå, og ligger til grund for vores succes i dag.

  Hvor findes bakterier på kontoret?

  Skal vi hjælpe dig med rengøring af dit kontor? Så kontakt os på 40 93 95 97 eller udfyld vores kontaktformular. 

  Vi vender tilbage hurtigt muligt med et uforpligtende tilbud ud fra dine behov og ønsker.

   Gratis prøve på kontorrengøring – din tryghed

   Filosofien bag TRY.dk er at give vores kunder end forventet. Det gør vi blandt andet ved altid at tilbyde en kommende kunde en gratis prøve. Deraf stammer navnet TRY. Egentlig er det vores måde at markedsføre/brande os på. Vi ønsker at kunden efter vores besøg, SKAL være tilfreds, og have lyst til at anbefale os til andre efterfølgende. Hvis I skaffer os en ny kunde, får I 25 % rabat på den næste faktura. Vi arbejder altid på at gøre et så godt indtryk, at vi får tilbagevendende kunder, hvilket vi heldigvis har en del af.

   Ifølge Trustpilot ligger vi i toppen ud af mere end 80 rengøringsfirmaer imellem Lyngby og København i 2020. Også på Facebook har vi mange topanmeldelser, noget vi er meget taknemmelige for. Vi mener dette især skyldes vores tilgang til vores medarbejdere.

   Vores medarbejdere har vi haft med os i rigtigt mange år. Modsat hvordan mange store rengøringsvirksomheder kører med roterende mandskab. Det er måske smart og billigt for rengøringsfirmaet, men som regel ikke det bedste for kunden. 

   Fast personale betyder at det er de samme ansigter, I vil se gang på gang fra rengøringsfirmaet TRY. På denne måde skaber vi mere tryghed hos vores kunder.

   Vi anbefaler derfor lige at bruge 5 minutter på at studere markedet, måske indhente nogle referencer inden valget træffes. Vi kan levere referencer fra kunder, vi har samarbejdet med i både 10 og 20 år.

   TRY.dk tilbyder ingen binding på kontorrengøring i op til 1 måned. Den første måned er nemlig jeres prøvetid. Vi har dog god erfaring med, at kunderne efter første måned er så glade for os, at de bliver.

   Skal du være vores næste kunde? Så ring til os på 40 93 95 97, eller skriv til os på mail, try@try.dk.

   – Et spørgsmål om god investering

   Billig kontorrengøring i København

   Det kan hurtigt vise sig, at en “billig kontorrengøring i København” bliver dyrere med tiden, hvis man fra starten af, KUN er på udkig efter at indhente det billigste tilbud på kontorrengøring i København og omegn. Søgninger på nettet går ofte på ordene “Billig Kontorrengøring København”. Ikke mange synes, at ville indrømme det, men statistikken afslører høj søgning på ordene “billig kontorrengøring København”.

   Hos TRY.dk er vi overbevist om, at det bliver billigst i det lange løb ved at gøre det ordentligt fra start af. Vi har derfor ikke markedets billigste priser, men derimod nogle af de bedste rengøringsfolk der brænder for deres arbejde, og er super stabile. I vil derfor have det samme faste personale, der ender med at kende kontoret ud og ind, og på den måde få en optimeret rengøringsservice.

   Grøn kontorrengøring med fokus på grundighed

   En grøn leverandør af kontorrengøring i København  igennem 4 årtier. Prøv det solide alternativ til de store rengøringsselskaber. Vi adskiller os fra mængden ved en meget kort kommandovej og en langt højere fleksibilitet. Få nogle nye friske øjne til at komme med et super tilbud på kontorrengøring i Storkøbenhavn.

   Kontorrengøring handler naturligvis om, at der skal være rent og præsentabelt på dit kontor. Men har du tænkt på, at indeklimaet påvirkes stærkt af den rengøringsmetode, der bliver brugt? Ifølge en analyse lavet af A&B Analyse for ROCKWOOL, lider hver 3. dansker under dårligt indeklima. Det synes vi, er en vigtig information at have fokus på. Dårligt indeklima kan forårsage hovedpine, allergier og koncentrationsbesvær. Ved hjælp af en sund rengøring af kontor med økologiske og milde produkter, sikrer Try.dk, at kontormiljøet bliver mærkbart forbedret.

   Det er især tæpper, sofaer, gardiner der er de største syndere, når det gælder partikler i luften. Vi har derfor altid ekstra fokus på disse områder. Der tilbydes blandt andet også desinfektion af kontaktoverflader, dørhåndtag, vindueskamme, fællesområder etc.

   Er du på udkig efter en grøn rengøring af dit kontor? Kontakt os endelig og lad TRY stå for din kontorrengøring. Du kan kontakte os på 40 93 95 97, eller ved at skrive en mail til os på try@try.dk.