Rensning af ægte tæpper

 

 

Rensning af ægte tæppe fra TRY – Fordi…

Rensning af ægte tæpper i alle størrelser, der er du på egen hjemmebane. For al rens foregår på din adresse. 

Med mere end 34 års erfaring i rens af ægte tæpper, vil du derfor være garanteret en professionel og korrekt rens og efterbehandling. 

Se nogle få udtalelser nederst på denne side.

I København/Storkøbenhavn får du en gratis testrens af et lille stykke af dit ægte tæppe. Så du selv kan afgøre om det kan betale sig at rense det. Al vores rens foregår på stedet, (on location) hos dig. Her et tæppe fra Paul Smith der bliver renset på samme skånsomme måde, som vi renser ægte tæpper på.

 • Det er KUN hos TRY.dk du kan få renset dine ægte tæpper, hjemme hos dig og med en tørretid på 1 time
 • Du kan også få fjernet den dårlige lugt, der ofte kan komme fra et ægte tæppe. Og her kan du vælge imellem den populære R-10 behandling som består af æteriske olier eller den helt duftfrie version
 • Ved rens af ægte tæppe, har du også mulighed for at få imprægneret dit tæppe efter rens
 • Kort sagt: Du har lige fundet det rette sted til vask og rens af dit ægte tæppe
 • Læs mere om priser (kun kr. 200,- pr. m2) og rabat ved årlig rens af ægte tæppe nederst på denne side
Indhent Tilbud

Rensning af ægte tæppe i højeste kvalitet

Vores behandling og rensning af ægte tæpper kommer fra vores mange års erfaring i branchen. Rens af ægte tæpper kræver, at man er ekstra skånsom med behandlingen end med andre typer tæpper. Vi anbefaler derfor på det kraftigste at få renset det af professionelle.

Hos TRY.dk er vi specialister i at behandle og rense ægte tæpper for et hav af kunder i København, Storkøbenhavn og resten af Sjælland.

Rens hos dig

I år 2000 disruptede vi markedet for rensning af ægte tæpper. Indtil da troede vi alle at et tæppe har bedst af at blive fragtet til et renseri og tilbage til kunden igen. Men efter vores løsning med rens direkte i hjemmet eller på kontoret, så giver den gammeldags måde ikke mening længere.

I dag er der måske mindre tæppebelagt areal i vores hjem og på kontoret end tidligere, men de løse tæpper og ægte tæpper vinder frem. Og mange mennesker ønsker ikke at aflevere deres kostbare tæpper til en fremmed. Så det hul i markedet, kæmper vi stadig med at dække.

Med os som din samarbejdspartner garanterer vi, at du får det bedste optiske resultat og et superflot tæppe på gulvet igen. Farverne i tæppet kommer frem igen og dit indeklima bliver meget bedre.
Læs en af vores kunders egne ord på Trustpilot.

Anbefaling af rens af ægte tæppe

Ægte tæppe rensning

Støjsvage maskiner og sunde produkter

De nyeste maskiner, teknikker og midler arbejder vi stadig på at forbedre, da vi mener det er vigtigt at være på forkant med fokus på økologiske og miljøvenlige produkter. Det har betydet, at der næsten ikke har været den plet eller lugt, som vi ikke har kunne få fjernet fra vores kunders tæpper.

Er du i tvivl, om vi er det rette firma til at udføre rensning af dit ægte tæppe? Så kontakt os i dag. TRY.dk tilbyder alle en gratis rens af et stykke af dit tæppe, herefter kan du selv afgøre om det er en rensning værd. Du kan ringe til os på 40 93 95 97, eller udfylde vores kontaktformular, hvor du kort beskriver dine behov og ønsker.

Rensning af ægte tæppe hjemme hos dig eller på kontoret

Hos TRY ønsker vi at få din dag til at blive meget mere enkel. Vi tilbyder nemlig hjemmerens til alle vores kunder.

Helt konkret betyder det, at vi tager ud på din adresse og renser dit ægte tæppe, enten indenfor eller hvis det er mere praktisk, kan vi også rense udenfor, evt. på din altan eller terrasse i godt vejr.

Du skal derfor hverken få ondt i ryggen eller på anden måde kæmpe med at få kørt dit tæppe til renseriet. Vi klarer alt for dig, hjemme hos dig.

Rens af løse tæpper udendørs

 

Her ser du 3 helt konkrete fordele ved hjemmerens af ægte tæpper

 1. Det går hurtigt og det er enormt effektivt, og du skal ikke vente en uge eller mere på at få dit ægte tæppe tilbage igen. Det kan lade sig gøre, fordi vi ikke skal køre frem og tilbage. Samtidigt skåner vi miljøet på denne måde.
 2. Vi tilbyder dag til dag rens, hvis du har adresse i København eller Storkøbenhavn. Det er muligt grundet vores meget centrale placering. Vi kører ud fra Virum i Kongens Lyngby. På grund af at vi tilbyder rensning af dit ægte tæppe på din adresse, kan vi levere markedets skarpeste priser med kvaliteten i top. Derudover betyder det også at risikoen for transportskader på dit tæppe elimineres.
 3. Skal vi rense dine ægte tæpper udenfor eller indenfor? Vi kan rense dem på din terrasse, altan, i din p-kælder, tagterrasse og mange flere steder. Må vi kaste håndklædet (undskyld – tæppet) i ringen og opgive at rense dit tæppe på stedet, så er der GRATIS transport af dit tæppe, både frem og tilbage!

Skriv til os via vores kontaktformular her på siden, eller per mail og få svar efter kun 10 min. I de fleste tilfælde kan vi derefter være ude på din adresse allerede dagen efter. Vi renser ægte tæpper på alle hverdage imellem 6 – 14.

Vurdering af rens af ægte tæpper

Bestil nu

Før og efter behandling og rens af ægte og løse tæpper

Vi kan rense ægte tæpper alle steder

Vi renser ægte tæpper i parkeringskældre

Rens af ægte tæpper på terrasse

Og her renser vi ægte tæpper på en terrasse på et plejehjem

Ægte tæppe før rensÆgte tæppe efter rens

Og rens af ægte tæpper på et lakeret trægulv

Ægte tæppe rensning - BeskidtÆgte tæppe rensning - Rent igen

Og hjemme i privaten på et stengulv

Ægte tæppe rensning - BeskidtÆgte tæppe rensning - rent

Og her endnu et ægte tæppe bliver renset på et stengulv

Kugletæppe med grimme pletter100% uld Kugletæppe er blevet tæpperenset, som et ægte tæppe

Et løst uldtæppe får fjernet pletter fra sko

Hvad koster rens af et ægte tæppe?

 

Prisliste

 1 stk 800,-
2 stk 1.500,-
3 stk 2.000,-
4 stk 2.400,-
5 stk 2.750,-
6 stk 3.000,-

 

Vi tror på at det er bedst for kunderne med simple og gennemsigtige priser.

Derfor har vi opgjort priser pr. ægte tæppe. På den måde er det nemt og hurtigt for dig, at vide hvor meget en rensning koster.

 • Priserne gælder for tæpper op til 5m2/stk. (Sofabordstæpper).
 • Har du et større ægte tæpper betaler du kr. 150/m2.
 • Imprægnering og antilugt-behandling kr. 200,- pr. tæppe.
 • Alle priser er ex. Moms.

Har du nogle spørgsmål om priser, metoder, produkter eller rådgivning, er vi klar til at besvare dine spørgsmål.

Du kan kontakte os på vores mail, eller ved at ringe til os på 40 93 95 97.

Du kan også sende en besked via knappen herunder.

KONTAKT OS

Hvor lang tid tager rensning af et ægte tæppe?

En rens af et enkelt ægte tæppe på størrelse med et sofabordstæppe tager typisk 20 minutter. Det er igennem mange års udvikling af professionelle metoder og nøje udvalgte kvalitetsprodukter, at vi kan være så effektive.

Og allerede efter 1 time kan du tage tæppet i brug, for da er det “gåtørt”. Skal du sende dit ægte tæppe til opbevaring eller rulle det sammen – for eksempel i forbindelse med en flytning – så anbefaler vi en tørretid på 12 timer.

Denne effektivitet er dog uden at gå på kompromis med grundigheden eller skånsomheden i vores fremgangsmetode. Når vi f.eks. behandler et uldtæppe, er det vigtigt at beholde dets naturlige indhold af lanolin, der er en del af tæppets naturlige værn mod snavs og lugt.

Så det er yderst vigtigt at kende tæppet, da hvert ægte tæppe er unikt på hver deres måde, og kræver en individuel behandling. Det får du hos TRY.dk.

Rensning af ægte tæpper kan være en kompliceret sag – selv for nogle professionelle

Rens og vask af ægte tæpper er mere kompliceret end ved rens af et tæppe i f.eks. plastik eller polyamid. Derfor går vi ekstra nænsomt til værks, når vi skal hjælpe dig med at rense dine ægte tæpper. Og der er en række faktorer, der spiller ind, mht. hvordan resultatet af en rensning vil blive.

For at forventningsafstemme, kan der nævnes nogle af de vigtigste faktorer, som du skal være opmærksom omkring.

 • Består tæppet 100% af uld, især lyst uld, kan det blive en udfordring at få helt fjernet særligt besværlige pletter. Hvis der er tale om f.eks. rødvin, kaffe eller ”et hundeuheld” kan disse nemlig have skadet tæppet ved at affarve/blege det. Vi kalder det for en syreskade. Og så er den desværre permanent.
 • Er der silke i dit tæppe, stiller der særlige krav til temperaturstyringen.
 • Er der en smule polyamid blandet i tæppet, som ved mange fabriksfremstillede “ægte tæpper”, gør det en enorm positiv forskel på resultatet.
 • Rengøring af ægte tæpper med naturligt indhold af lanolin, her kan især nævnes uldtæpper, har bedst af at få et tilskud af lanolin efter rens.

Uanset dine ønsker til rens af dit ægte tæppe, står vi hos TRY.dk altid klar til at hjælpe med at rengøre, fjerne dårlig lugt, vaske og rense det. Vi bruger de bedste produkter på markedet til lanolinbehandling af ægte tæpper. Med det rette udstyr og teknikker har vi stor erfaring med at puste nyt liv i de gamle ægte tæpper.

Hvis det ønskes, tilbyder vi også rens af ægte tæpper med en antilugtbehandling (R-10). Det er det bedste middel til at sikre, tæppet ikke optager lugtpartikler ved at nedbryde dem aktivt. Dette sikrer at tæppet dufter friskt i lang tid efter rensning.

Er du til en HELT duftfri efterbehandling af dit tæppe, så respekterer vi det fuldt ud og der vil så hverken blive brugt parfume eller æteriske olier.

Hvis tæppet bliver imprægneret, betyder det at det er nemmere at fjerne pletter i fremtiden, af dig selv eller af din tæpperenser. Antilugtbehandlingen  fjerner lugten af vådt får (lidt som lugten af en våd hund), som ofte opstår efter vask samt muligheden for opbygning af statisk elektricitet.

 

Stort ægte tæppe bliver renset i en baggård

Rens af ægte tæpper på den grønne måde

Det har altid været en hjertesag for os, at rensning af tæpper ikke skal skade hverken indeklima eller miljøet. Da vi udfører rensning af ægte tæpper direkte i hjemmet, kontoret eller virksomheden, ved vi, hvor vigtigt det er at sørge for et sundt indeklima. Vi undgår derfor bevidst skadelige kemikalier, og bruger i stedet økologiske produkter, der efterlader rummet åndbart og rent. Det kalder vi rens på den grønne måde.

Vores metode med hjemmerens er gennemprøvet, og vi sørger selvfølgelig for at hverken tæppet, underlag eller andet tager skade ved rensningen. Vi benytter blandt andet teknikker til at begrænse vandspild.

På den måde beskytter vi både tæppet, gulvet under og miljøet. Som en ekstra bonus betyder det også, at det ægte tæppe er tørt nok til at gå på allerede efter bare 1 time!

Selvom rensningen af ægte tæpper foregår direkte på stedet, generer vi langt mindre, end du måske lige måtte tro. F.eks. genererer vi nærmest ingen støjgener, da vores udstyr faktisk larmer mindre end en støvsuger. Ja under 50 dB.

Vurdering af rens af ægte tæpper

Din garanti på vores rens af ægte tæppe

 • Vores 34 års erfaring med rens af ægte tæpper i København
 • Du betaler kun hvis du bliver tilfreds med vores gratis prøverens
 • Prisgaranti – Ring til os hvis andre kan levere samme attraktive rens af ægte og løse tæpper

3 tips til bedste og billigeste rens af ægte tæppe

Like os på Facebook

Og fortæl det til din tæpperenser, så får du halv pris på efterbehandling af dit ægte tæppe. Du får eks. imprægnering, lugtsanering og desinficering af dine tæpper til kr. 200 + moms. (Max. 20 m2)

Indgå et fast årligt samarbejde om ægte tæpper

Hvis I indgår i et fast årligt samarbejde med vor tæpperenser om at holde de ægte tæpper flotte og i topform i jeres virksomhed, giver vi en løbende rabat på 25%. Dette særlige tilbud gælder i en radius af 50 km fra vores kontor i Virum.

Rens af ægte tæppe som en fast del af rengøringsservice

Vi kan rense jeres ægte og løse tæpper samtidig med vores rengøringsservice er på besøg hos jer i Storkøbenhavn/København. Vi fjerner altså pletter lynhurtigt når skaden er sket, med vores effektive tæpperens.

Vi støtter gode initiativer

Vi har valgt den økologiske linje fordi det er skånsomt for jer, vores ansatte der har den daglige og direkte kontakt med produkterne og miljøet. Vi vil jo også gerne være her i fremtiden. ​

CSR-Renseopgaver

Spar miljøet når du får renset tæpper

Ved tæpperens bruger vi kun sunde produkter

TRY - CO2 neutral tæpperens

Tæpperens på hele Sjælland

Ring gerne til os og hør nærmere. TRY.dk har kontor i Kongens Lyngby. Men al rens foregår on location, hos kunden. Også de løse tæpper.

Vi stræber efter at svare alle mails og SMS-beskeder indenfor 2 timer alle dage indtil kl. 22.00

Her kører vi!

Ring til os

TRY tæpperens ligger øverst på TrustpilotTrustpilot

Jeg har netop fået renset…

Jeg har netop fået renset mit 100 % uldtæppe af Lars. Alle pletter er forsvundet, og jeg er super glad for at have fået et næsten nyt tæppe igen. Fin og hurtig kommunikation. Jeg vil uden tvivl gøre brug af Try.dk en anden gang.

Gitte
via Trustpilot

Hurtig, effektiv og meget serviceminded!

Jeg kan varmt anbefale TRY Tæpperens! Vores ægte tæppe har fået sin flotte farve igen (på kun 15 minutter) og Lars var utrolig flink og meget serviceminded. Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg ringer til Lars, hvis vores tæppe skal renses. Han har mine varmeste anbefalinger.

Daniella
via Trustpilot

Stor anbefaling herfra

Mine tæpper – også det på trappen er som nye?? Sikke et fantastisk arbejde. Lars & Mark var så venlige, smilende og meget serviceminded. Kan varmt anbefales, jeg ved i hvert fald godt, hvem jeg skal ringe til, næste gang mine tæpper skal renses!!

Cassandra
via Trustpilot

Google

Altid flotte tæpper

Fantastisk god service! Altid flotte tæpper efter rens

Nicklas
via Google

Effektivt og fornemt

Effektivt og fornemt. Et godt tilbud. Rent og dufter…!

Tor
via Google

Fantastisk Service

Fantastisk service – dejlige mennesker – kvalitetsrensning af tæpper – kan ikke give roser nok. Efter et uheld med rødvin på vort lyse tæppe – var gode råd …. nej,, det var ikke dyrt og tæppet ser ud som nyt – freden i hjemmet genoprettet. Det er absolut ikke sidste gang, vi gør brug af TRY.dk og kan absolut anbefale dem

Birthe
via Google

Facebook

Super god og professionel

Super god og professionel oplevelse med flotte rene tæpper som resultat!

Kit
via Facebook

Vi har igen fået renset tæpper af TRY.dk

Det er ikke første gang og det bliver heller ikke sidste gang. Super effektivt og hurtig rensning af tæpper, på under halvanden time 60 m2, med et super flot resultat. Derudover rigtige flinke og rare folk, som tager dejligt hensyn til vores møbler m.m. Kan varmt anbefales.

Kjeld
via Facebook

Kan varmt anbefale TRY

Kan varmt anbefale TRY… Mine tæpper var møgbeskidte efter at sønnen havde boet i soveværelset. Luven har løftet sig og pletter er væk… Som et nyt tæppe der har flere år på bagen endnu.

Marianne
via Facebook

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – ofte indenfor 10-30 minutter.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kontakt os og lad os sammen finde den bedste løsning for dig

Hvis du ønsker en effektiv og professionel tæpperensning, uanset om det drejer sig om rens af gulvtæppe, rens af uldtæppe, rens af ægte tæpper, så kontakt TRY.dk. Vi har erfaringen og ekspertisen til at udføre alle typer tæpperens lige fra Ege, Garant, Fletco, Ilva, Paustian, Tæppeland, Maktabi og fra udenlandske tæppeleverandører. Vi finder altid den bedste løsning for dig hos Try.dk.

Hvis du indgår i et fast årligt samarbejde med vor tæpperenser om at holde tæpperne flotte og i topform i jeres virksomhed, giver vi en løbende rabat på 10%. Dette særlige tilbud gælder i en radius af 80 km fra vores kontor i Virum. Du kan ringe til os på +45 40 93 95 97, eller skrive til os på mail, try@try.dk. Vi svarer som regel inden for 10 minutter.