Rensning af ægte tæpper

 • TRY.dk er på hjemmebane i rensning af ægte tæpper i alle størrelser. Det fortæller vores kunder på Trustpilot;) Se nogle få udtalelser nederst på denne side. Og med mere end 32 års erfaring i rens af ægte tæpper, vil du derfor være garanteret en professionel og korrekt rens og lanolinbehandling.
 • I København & Storkøbenhavn får du en gratis testrens af et lille stykke af dit tæppe, så du selv kan afgøre om det kan betale sig at rense det.
 • Husk:Al vores rens foregår på stedet, on location hos dig. Her er det et designertæppe fra Paul Smith der bliver renset på samme skånsomme måde, som vi renser ægte tæpper på. 
 • Kort sagt: Du har lige fundet det rette sted til vask og rens af dit ægte tæppe.

Rens af ægte tæpper i højeste kvalitet

Vores ekspertise i behandling og rensning af ægte tæpper kommer som sagt fra vores mange års erfaring i branchen. Rens af ægte tæpper kræver, at man er ekstra skånsom med behandlingen end med andre typer tæpper. Vi anbefaler derfor på det kraftigste at få renset det af professionelle.

Hos TRY.dk er vi specialister i at behandle og rense ægte tæpper for et hav af kunder i København, Storkøbenhavn og resten af Sjælland. Med os som din samarbejdspartner garanterer vi, at du får det bedste optiske resultat og et superflot tæppe på gulvet igen. Farverne i tæppet kommer frem igen og indeklimaet bliver meget bedre.

Ydermere, holder vi os løbende opdateret med de nyeste maskiner, teknikker og midler. Vi har på mange måder været på forkant af industrien med vores fokus på økologiske og miljøvenlige produkter. Det har betydet, der næsten ikke har været den plet eller lugt, som vi ikke har kunne få renset fra vores kunders tæpper. 

Er du i tvivl, om vi er det rette firma til at udføre rensning af dit ægte tæppe? Så kontakt os i dag. TRY.dk tilbyder alle en gratis rens af et stykke af dit tæppe, herefter kan du selv afgøre om det er en rensning værd. Du kan ringe til os på 40 93 95 97, eller udfylde vores kontaktformular, hvor du kort beskriver dine behov og ønsker. 

Indhent Tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk inden for 10 minutter.


  Rensning af ægte tæpper hjemme
  hos dig eller på kontoret

  Vi har hos TRY.dk et forretningskoncept, hvor formålet er at få din dag til at blive meget mere enkel, da vi yder hjemmerens til alle vores kunder.

  Helt konkret betyder det, at vi tager ud på din adresse og udfører behandlingen direkte, enten indenfor eller hvis det ønskes, kan vi også rense udenfor i godt vejr.

  Her ser du 3 helt konkrete fordele ved denne metode:

  Skriv til os via vores kontaktformular her på siden, eller per mail og få svar efter kun 10 min. I de fleste tilfælde kan vi derefter være ude på din adresse allerede dagen efter. Vi renser ægte tæpper på alle hverdage imellem 6 – 14.

  Hvor lang tid tager vask
  og rens af ægte tæpper?

  En rensning af et enkelt ægte tæppe på størrelse med et sofabordstæppe tager typisk 20 minutter. Det er igennem mange års udvikling af professionelle metoder og nøje udvalgte kvalitetsprodukter, at vi kan være så effektive.

  Denne effektivitet er dog uden at gå på kompromis med grundigheden eller skånsomheden i vores fremgangsmetode. Når vi f.eks. behandler et uldtæppe, er det vigtigt at beholde dets naturlige indhold af lanolin, der er en del af tæppets naturlige værn mod snavs og lugt.

  Det er yderst vigtigt at kende tæppet, da hvert ægte tæppe er unikt på hver deres måde, og kræver en individuel behandling. Det får du hos TRY.dk.

   Rens af ægte tæpper kan være en kompliceret sag, selv for nogle professionelle

   Rens og vask af ægte tæpper er mere kompliceret end ved rens af et tæppe i f.eks. plastik eller polyamid. Derfor går vi ekstra nænsomt til værks, når vi skal hjælpe dig med at udføre rens af dine ægte tæpper. Ydermere, er der en række faktorer, der spiller ind, mht. hvordan resultatet af en rensning vil blive.

   For at forventningsafstemme, kan der nævnes nogle af de vigtigste faktorer, som du skal være opmærksom omkring.

   Uanset dine ønsker omkring rens af dit ægte tæppe, står vi hos TRY.dk altid klar til at hjælpe med at rengøre, fjerne dårlig lugt, vaske og rense det. Vi bruger de bedste produkter på markedet til lanolinbehandling af ægte tæpper. Med det rette udstyr og teknikker har vi stor erfaring med at puste nyt liv i de gamle ægte tæpper.

   Hvis det ønskes, tilbyder vi også rens af ægte tæpper med en antilugtbehandling (R-10). Det er det bedste middel til at sikre, tæppet ikke optager lugtpartikler ved at nedbryde dem aktivt. Dette sikrer at tæppet dufter friskt i lang tid efter rensning.
   Samtidigt betyder det at det er nemmere at fjerne pletter i fremtiden, af dig selv eller af din tæpperenser. Det fjerner også lugten af vådt får (lidt som lugten af en våd hund), som ofte opstår efter vask samt muligheden for opbygning af statisk elektricitet.

   Rens af ægte tæpper med miljøvenlige midler

   Det har altid været en hjertesag for os, at rensning af tæpper ikke skal skade hverken indeklima eller miljøet. Da vi udfører rensning af ægte tæpper direkte i hjemmet, kontoret eller virksomheden, ved vi, hvor vigtigt det er at sørge for et sundt indeklima. Vi undgår derfor bevidst skadelige kemikalier, og bruger i stedet økologiske produkter, der efterlader rummet åndbart og rent.

   Vores metode med hjemmerens er gennemprøvet, og vi sørger selvfølgelig for at hverken tæppet, underlag eller andet tager skade ved rensningen. Vi inkorporerer blandt andet teknikker til at begrænse vandspild. På den måde beskytter vi både tæppet, gulvet under og miljøet. Som en ekstra bonus betyder det også, at det ægte tæppe er tørt nok til at gå på allerede efter bare 1 time!

   Selvom rensningen af ægte tæpper foregår direkte på stedet, generer vi langt mindre, end du måske lige måtte tro. F.eks. genererer vi nærmest ingen støjgener, da vores udstyr faktisk larmer mindre end en støvsuger. Ja under 50 dB. 

   Rensning af ægte tæpper pris

   Vi tror på, at det bedste er simple, faste og gennemsigtige priser. Derfor har vi opgjort priser pr. ægte tæppe. På den måde er det nemt og hurtigt for dig, at vide hvor meget en rensning koster.

   • Priserne gælder for tæpper op til 6m2/stk. (Sofabordstæpper).
   • Imprægnering og anti lugt behandling kr. 200,- pr. tæppe.
   • Alle priser er ex. Moms.

   Har du nogle spørgsmål om priser, metoder, produkter eller rådgivning, sidder vi klar til at besvare dine spørgsmål.

   Du kan kontakte os på vores mail, eller ved at ringe til os på 40 93 95 97.

   Du kan også sende en besked via knappen herunder.

   Din garanti på vores tæpperens

   3 tips til bedste og billigeste tæpperens

   Her til sidst får du lige et par tips til den bedste og billigste tæpperens, så du undgår DIY “gør det selv tæpperens”:

   Like os på
   Facebook

   Og fortæl det til din tæpperenser, så får du halv pris på efterbehandling af tæppet. Du får eks. imprægnering, lugtsanering og desinficering af dine tæpper til kr. 200 + moms. (Max. 20 m2)

   Indgå et fast årligt samarbejde

   Hvis I indgår i et fast årligt samarbejde med vor tæpperenser om at holde tæpperne flotte og i topform i jeres virksomhed, giver vi en løbende rabat på 25%. Dette særlige tilbud gælder i en radius af 80 km fra vores kontor i Virum.

   Rens som en del af rengøringsservice

   Vi kan rense jeres tæpper samtidig med vores rengøringsservice er på besøg hos jer i Storkøbenhavn/København. Vi fjerner altså pletter lynhurtigt når skaden er sket, med vores effektive tæpperens.