Tæppevask – sig farvel til dine pletter – og goddag til rene tæpper

Rene tæpper ALTID. Ja det er drømmen, men pletter på tæpperne er desværre uundgåeligt. Pænt er det ikke, og skal din virksomhed udstråle professionalisme, er det vigtigt med jævnlig rensning af tæpperne. Holder du til i eller omkring Storkøbenhavn, kan du få en tæppevask for få penge.

Beskidte tæpper med pletter fra rødvin, kaffe og andre genstridige væsker får hurtigt et kontor eller en butik til at virke snusket og uprofessionel. Derfor er rene tæpper ved en rensning af gulvtæpper vigtigt. Kontakt din tæpperenser hos TRY.

Mange tror, der skal traditionel og barsk kemisk rensning til, før pletterne overgiver sig, men sådan er det ikke længere. I dag kan man få rene tæpper uden det går ud over arbejdsmiljø og indeklima. Faktisk kan man nu benytte så skånsomme produkter, at medarbejderne kan passe deres arbejde uden gener under en tæppevask.

Tørretiden er ikke længere et døgn eller mere, som det tog i de gode gamle dage. Blot 1 time, så er dine rene tæpper klar til at blive betrådt! Og har du brug for at vandre frem og tilbage på kontoret, så fortvivl ikke. Løsningen er at du bare får et par blå futter at trække på skoene imens dit tæppe får tæppevask.

Hvor lang tid tager det at få rene tæpper?

Hvis du beregner 2 timer for de første 100 m2, så er du på den sikre side. De efterfølgende 100 m2 tager typisk 1-1,5 time mere. Ja så hurtigt går det når de 2 tæpperensere, som vores hold består af arbejder igennem.

Det giver hverken hovedpine eller andre ubehagelige bivirkninger. Tværtimod oplever de fleste efter en rens, at luften bliver mere klar og frisk og at indeklimaet forbedres mærkbart. Du kan læse mere om andres oplevelser med tæppevask og sund rensning af gulvtæpper her.

At rense tæpper er vores speciale – læs mere om vore fordele her!

Tror du dine egne øjne? Dette billede er ikke blevet redigeret. Efter indsatsen med tæppevask, var vandskaden væk og farven/strukturen tilbage:

Rene tæpper i københavn og omegn

Kan du se forskel på en tæpperenser der kan sit job og en amatør? Forskellen er synligt rene tæpper og et bedre indeklima.

Selvom du vælger en grøn løsning, når du skal have en tæppevask, behøver det ikke gå ud over økonomien. Vores tæppevask er nemlig konkurrencedygtig på både effektivitet og pris.

Det betyder at du kan få renset dine gulvtæpper for helt ned til 15 kroner pr kvadratmeter.

Flere tæpperensere på Sjælland tager helt op til 80 kroner pr kvadratmeter eller mere, men det gør ikke deres service bedre. Vandrehistorier om, at pletter kan vende tilbage 14 dage efter en tæpperenser har været forbi holder ikke stik. Vi giver garanti på dine rene tæpper. Og leverer en gratis efterrens i op til 8 dage efter første rens. Vi tilbyder derudover de første 2 kvm. tæppevask gratis!

Rene tæpper med service i top

Derfor er det også vigtigt at se på den service firmaerne tilbyder, end udelukkende at se på prisen. Find et firma, hvor de giver garanti på resultatet, hvor de rykker hurtigt ud, kommer tilbage indenfor 1 uge hvis de har overset en plet, og hvor prisen er i orden.

Samtidig kan det være en god idé at få sine rene tæpper imprægneret, så de bliver mindre modtagelige overfor nye pletter i fremtiden. Også her er det muligt at finde miljøvenlige og prisbillige alternativer på holdbar efterbehandling af indsatsen fra din tæpperenser. En efterbehandling (efter din tæppevask), kan også afhjælpe problemer med irriterende statisk elektricitet.

Har du ikke tæpper på samtlige gulve, kan det være en fordel at finde et firma, der kan klare rengøringen af de øvrige gulve ved samme lejlighed. Her står vi klar og tilbyder også møbelrens, rengøring af linoleumsgulve og trægulve, der er ubehandlede eller behandlet med sæbe eller olie.

På den måde kan hele virksomheden blive shinet op på effektiv og miljørigtig vis (og ikke kun dine tæpper). Og uden at budgettet bliver overskredet.

Se fotos fra TRY.dk tæppevask på Facebook her.