Rensning af gulvtæpper

Rens af gulvtæppe med dine behov i centrum

Hos TRY.dk er vi ærlige overfor alle vores kunder. Vi ligger derfor heller ikke skjul på, at der er nogle typer af tæpper, hvor det kan være nærmest umuligt at fjerne pletterne 100% og levere dem som nye igen. Det vigtigste for dig som kunde er en forventningsafstemning. Det er derfor vi tilbyder en gratis test-rens, ved opstart af et samarbejde. Det tager kun 10 min.

Vores erfaring viser, at fjernelse af gamle pletter på gulvtæpper af 100 % ren uld kan være meget udfordrende, især lyse uldtæpper. Det er her, at vores tilbud om en gratis prøve på rens af gulvtæppe kommer ind i billedet. Det er en perfekt måde for dig som vores kunde at se resultatet med det samme, og derefter beslutte om vores ydelse lever op til forventningen.

Som nævnt er der visse typer af tæpper, hvor det ikke kan lade sig gøre at fjerne gamle pletter helt. Det drejer sig om grove naturfarvet sisal tæpper, samt viskose, bambus og velour. Disse tæppetyper er ofte problematiske at rense, men vi vil selvfølgelig altid gøre vores bedste ved hver eneste opgave.

Til gengæld har vi erfaringsmæssigt fundet ud af, hvis der blot er lidt polyamid i dit tæppe, f.eks. et forhold på 80/20 uld og polyamid, så gør det en enorm forskel på slutresultatet.

Skal du have professionel hjælp til rensning af gulvtæpper? Så kontakt os på 40 93 95 97. Du kan eventuelt udfylde vores kontaktformular, hvor du her beskriver dine behov og ønsker

Indhent Tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk inden for 10 minutter.


  Vi er specialister i gulvtæpperens

  Vi er eksperter i at hjælpe både private og erhverv med at rense forskellige former for tæpper – heriblandt også gulvtæpper.
  Dit gulvtæppe er derfor i gode hænder, når du overlader rensningen til os.

  Uanset om det måtte være et væg til væg gulvtæppe eller et løst gulvtæppe, du skal have renset, kan vi hjælpe dig med opgaven. 
  Vi har især god erfaring med rensning af disse 4 typer gulvtæpper.

  gulvtæppe

  Rens af polyamidtæpper

  efter

  Rens af tæppefliser

  gulvtæppe

  Rens af plastiktæpper

  Rensning af gulvtæppe pris

  Vi har nogle af markedets skarpeste og mest gennemsigtige priser. Vi er åbne omkring vores priser og ydelser, og har ingen skjulte gebyrer.
  Prisen på rens af gulvtæpper deles op i størrelsen på tæppet. Derudover kan vi tilbyde nogle ekstra services såsom lynrens for kunder inden for 50 km radius af vores kontor i Virum.

  Prisliste
  5 m2København & Storkøbenhavn800 kr.
  10 m2København og Storkøbenhavn1.000 kr.
  20 m2København og Storkøbenhavn1.200 kr.
  50 m2Hele Sjælland1.600 kr.
  100 m2Hele Sjælland2.400 kr.
  150 m2Hele Sjælland og Møn3.000 kr.
  200 m2Hele Sjælland, Møn, Falster og Lolland3.800 kr.

  Pris på større arealer

  For priser på større arealer, ring 40 93 95 97

  Betalingsbetingelser

  Kontant eller MobilePay! Priser er ex. moms 

  Eks. på beregning kan se sådanne ud:

  3 værelses lejlighed med et tæppe i hvert rum (minus køkken og badeværelse), udgør normalt ca. 50m2 = 1600 + moms

  • Skal du have tæppet anti lugt behandlet samt imprægneret med R10 efter rens, er der en ekstra omkostning på kr. 400,- + moms.
  • Skal du have hjælp til at flytte tunge møbler og lignende? Så skal vi afsætte to mand til opgaven, og der vil være et tillæg på kr. 500,- + moms.

  Lynservice på rensning af gulvtæpper tilbydes
  kunder i Storkøbenhavn

  Lynrens tilbydes til alle vores kunder, der befinder sig i 50 km radius af vores kontor i Virum. Lynrens betyder, at vi kan rense et gulvtæppe på maks. 10m2 med enkelte pletter, der generer synet.

  En lynrens tager ca. 20-30 minutter, og da vi konstant kører rundt i området og besvarer mails inden for 10 minutter, kan vi som regel være på adressen allerede efter 2-3 timer. Det kalder vi top service!

  Får du os til at rense dit gulvtæppe helt i bund, og derefter vil anbefale os,

  så giver vi dig en pletrens, som kan fjerne de første pletter, som du uvægerligt vil få på et tidspunkt.

  Hvis din arbejdsplads, eller virksomhed indgår i et fast årligt samarbejde med vores tæpperenser om at holde tæpperne flotte og i topform, giver vi en løbende rabat på 25%. Dette særlige tilbud gælder i en radius af 80 km fra vores kontor i Virum

  Ønskes der rensning af et ægte gulvtæpper, tilbydes dette også, det kan du læse mere om her.

  Din garanti på vores tæpperens

  Rens gulvtæppe med miljøvenlige produkter

  Vi tilbyder en effektiv behandling af dine tæpper, hvor vi får fjernet både pletter og lugt. Kort sagt er vi plettens fjende nr. 1.

  Det har derfor resulteret i adskillige tilfredse kunder, der gentagne gange ønsker vores ydelser til når uheldet uomtvisteligt sker igen.

  En af grundene til vi er så velegnet til såvel private boliger som kontorer, er vores brug af økologiske og miljøvenlige produkter. Det betyder, at vi sørger for et ordentligt og sundt indeklima, hvor du kan nyde den nye rene luft.

  Vi forsøger at være så bæredygtige som muligt, derfor begrænser vi vandforbruget til et absolut minimum, hvilket betyder, at tæppet allerede er tørt efter en time fra rensningen. Du skal heller ikke bekymre dig om vandskader og lignende.

  Beskidt tæppeefter

  Gulvtæppe renser på din adresse

  Som en del af vores forretningskoncept kører vi ud til kunden, og renser tæppet direkte der. Det betyder, at vi sparer en kørsel med fragt frem og tilbage.

  På den måde vinder alle parter, fordi det går hurtigere, det er nemmere og renere. Der er ingen risiko for flytteskader, og du skal ikke bekymre dig, om dit tæppe er limet til gulvet. Dermed har vi en optimal procedure med kunden i centrum.

  Hvis du ønsker at høre mere om vores ydelser, kan du ringe på 40 93 95 97. Vi yder selvfølgelig også rådgivning om tæpperens, og svarer på mail inden for kun 10 minutter.

  Du skal også være velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden, med en beskrivelse af din situation, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

  Det er din investering for skøn indeklimaforbedrende
  tæpperens på din adresse

  Så stor forskel kan vi give dig

  Gammelt tæppe med grimme pletter fra storcenter, bliver som nyt efter besøg fra TRY

  førbilledeefterbillede

  Dette dejlige gyldne tæppe i designerfirmaet, havde fået grimme pletter. Det blev heldigvis smukt igen efter vi havde fat i det!

  førefter

  3 tips til bedste og billigeste tæpperens

  Her til sidst får du lige et par tips til den bedste og billigste tæpperens, så du undgår DIY “gør det selv tæpperens”:

  Like os på
  Facebook

  Og fortæl det til din tæpperenser, så får du halv pris på efterbehandling af tæppet. Du får eks. imprægnering, lugtsanering og desinficering af dine tæpper til kr. 200 + moms. (Max. 20 m2)

  Indgå et fast årligt samarbejde

  Hvis I indgår i et fast årligt samarbejde med vor tæpperenser om at holde tæpperne flotte og i topform i jeres virksomhed, giver vi en løbende rabat på 25%. Dette særlige tilbud gælder i en radius af 80 km fra vores kontor i Virum.

  Rens som en del af rengøringsservice

  Vi kan rense jeres tæpper samtidig med vores rengøringsservice i København. Vi fjerner altså pletter lynhurtigt når skaden er sket, med vores effektive tæpperens.