Rensning af ægte tæpper i København

Hos TRY.dk har vi specialiseret os i rensning af ægte tæpper, og her får du også garanti for en professionel rens af dine tæpper! Vi servicerer hele København og Storkøbenhavn og vi har hovedsæde i Virum.

Ægte tæpper kræver en særlig behandling, og her har vi mange års erfaring med at rense og behandle disse så du får det bedste resultat og et flot tæppe på gulvet igen. Vi har udstyret og ekspertisen til at identificere behandlingen og det har sikret os mange glade kunder gennem tiden.

Rensningen er altid yderst skånsom så hverken tæppe eller andet tager skade. Se nogle af vores tidligere opgaver nedenfor, og kontakt os gerne hvis du har spørgsmål eller blot ønsker, at vi kommer forbi!

Hvis du tidligere har været vant til både at aflevere dit tæppe, vente en uge eller mere før du får det igen, så er den tid slut. På kun 30 minutter kan vi rense dit ægte tæppe så det står FLOT igen. Og du kan tage det i brug efter bare en times tørretid.

Skriv og fortæl os om dit tæppe og størrelse og du får hurtigt en pris.


Rensning af ægte tæpper i København

Gratis prøve på rens

Hos TRY har vi et koncept omkring GRATIS rens af 2 m2 eller max. 10% af det ægte tæppes areal. Dermed kan du se arbejdet og effekten. Det viser vi gerne frem! Og langt de fleste (ca. 95%) vælger at få renset hele tæppet samtidigt.

Ønsker du en prøve eller en direkte bestilling til rensning af dit tæppe, så kontakt os i formularen til højre – så vender vi tilbage hurtigst muligt – ofte indenfor 10 min.!

Bestil din gratis prøve her – Har du spørgsmål om tæpperens?

Eller priser? Skriv her og få svar på 10 min.

TRY.dk – Rensning af ægte tæpper i København og Storkøbenhavn!

Rensning af ægte tæpper

Har du et eller flere ægte tæpper, der trænger til en rensning, står vi klar med assistance. Vi er specialister i at rense tæpper. Dette gælder også ægte tæpper. Hos TRY kan vi rense dine ægte tæpper og give dem et nyt og flot udtryk. Vi har mange års erfaring i tæpperenserbranchen, hvilket sikrer dig et flot resultat.

Er du i tvivl om, om du skal benytte os til rensning, kan vi tilbyde dig en gratis prøve, hvis du bor i en radius af 50 kilometer fra vores kontor i Virum. Vi renser en del af dit ægte tæppe for at vise, hvor flot et resultat du kan få ved at vælge os. Vælger du os som din foretrukne tæpperenser, giver vi dig en skarp pris. Vi tilbyder endda prisgaranti, hvis du skulle finde nogen, der kan klare opgaven til en bedre pris.

Ægte tæpper bliver rene

En skånsom og effektiv rensning af ægte tæpper

Ægte tæpper er håndlavede og kan i nogle tilfælde være mere sarte end traditionelle tæpper. Det kræver derfor, at rensningen af ægte tæpper foregår skånsomt. Vi har stor erfaring med at foretage rensning af ægte tæpper, hvilket sikrer dine tæpper en god behandling. Vi er dog ikke gået på kompromis med kvaliteten, da du får en effektiv behandling, hvor dine ægte tæpper vil stå fantastisk flot efterfølgende.

Når vi udfører rensning af dine ægte tæpper, foregår det med det nyeste udstyr, der sikrer en effektiv rensning. Derudover benytter vi miljøvenlige produkter, der er med til at give et bedre indeklima. Du skal derfor ikke bekymre dig om skadelige kemikalier, når du vælger os til at foretage rensningen af dine ægte tæpper. Det betyder altså et bedre indeklima, når der ikke er nogen kedelig kemisk langtidsvirkning bagefter.

Vi kommer til dig

Når du skal have foretaget en rensning af dine ægte tæpper, skal du ikke bekymre dig om at skulle undvære det i flere dage. Faktisk behøver du slet ikke at forlade huset. Vi kommer hjem til dig og renser dit ægte tæppe på stedet. Når vi renser dit ægte tæppe, forgår det uden de store støjgener. Sagt med andre ord:Du kan sagtens lave noget i mellemtiden, uden vi forstyrrer dig voldsomt med tæpperenserudstyr.

Vi er sikre på, at vi kan hjælpe dig med at få opfrisket dine ægte tæpper eller fjerne en ubehagelig plet, der måtte være kommet. Når du vælger os som din foretrukne tæpperenser til rensning af ægte tæpper, får du et flot resultat til en fair pris.

Nyrensede ægte tæpper
Prøv os her!

Se også: