Rensning af ægte tæpper i København

TRY.dk har specialiseret sig i rensning af ægte tæpper, og her får du garanti for en professionel og korrekt rens og behandling af dine værdifulde tæpper! Vi bor i Virum (Lyngby Taarbæk Kommune) så det er nemt for dig at få besøg af os fra dag til dag. Ja vi kører faktisk rundt i hele København & Storkøbenhavn og renser ægte tæpper, på alle hverdage imellem 6-14.

Ægte tæpper kræver en særlig skånsom lanolinbehandling, og her har vi mange års erfaring med at rense og behandle disse så du får det bedste resultat og et flot tæppe på gulvet igen. Vi har udstyret og ekspertisen til at identificere behandlingen og det har sikret os mange glade kunder gennem tiden. Rens af uldtæpper kræver at man ikke fjerner det naturlige lanolin, der bevirker at tæppet beholder sine beskyttende og smudsafvisende egenskaber efter rensningen.

Paul Smith Swirl rens

Her renses Paul Smith tæppe med skønne farver.

Rensning af Paul Smith swirl-tæppe.

Rensningen af dine ægte tæpper eller designertæpper er altså yderst skånsom så hverken tæppe, underlag eller andet tager skade. Se nogle af vores tidligere opgaver herunder og kontakt os gerne hvis du har spørgsmål eller blot ønsker, at vi kommer forbi for at vurdere mulighederne.

Fordele ved TRY.dk hjemmerens af ægte tæpper hos dig/på kontoret:

 • 30 års erfaring med rens af ægte tæpper og løbere i København
 • Dit tæppe lugter ikke af barsk kemi efter rens, da vores rens er parfume-fri
 • Vi renser Kelim tæpper og andre kvaliteter, til samme lave pris
 • Du betaler kun hvis du bliver tilfreds med vores gratis testrens på en lille del af tæppet
 • Den rette løsning, når du ønsker at give dit ægte tæppe en opfriskning eller måske et helt nyt look
 • Vælg imprægnering med r-10 antilugtbehandling, hvis du ønsker et ægte tæppe der dufter friskt efter rens
 • Du kan også vælge en 100% duft og parfumefri imprægnering
 • Vælg vores “hjemmerensning”, hvis du IKKE ønsker at dit tæppe skal afhentes og leveres tilbage efter en uge
Bestil tilbud her
Rens af ægte tæpper på bar i København

Hvad koster rens af ægte tæpper? Hjemme hos dig? Eller på kontoret?

1 stk. kr.   800,-

2 stk. kr. 1500,-

3 stk. kr. 2000,-

4 stk. kr. 2400,-

5 stk. kr. 2750,-

6 stk. kr. 3000,-

Ja du kan altså komme helt ned på kr. 500,- pr. tæppe for hjemmerensning. Priserne gælder for tæpper op til 6m2/stk. (Sofabordstæpper).

Imprægnering og antilugtbehandling kr. 200,- pr. tæppe.

Billederne herunder viser nogle af de ægte/semiægte tæpper vi har renset udendørs i sommeren 2020.

Udendørs rensning af ægte tæppe

Rens af ægte tæppe i Nyhavn, København. Rensningen kan foregå lige hvor du ønsker det, bare overfladen er plan!

Resultatet af rens af ægte tæppe

Udendørs rens af ægte tæpper!

Imprægnering og antilugtbehandling er ofte en god ide ved rens af ægte tæpper med uld af følgende grunde:

 • Det beskytter tæppet, så det er lettere at få pletter af i fremtiden
 • Tæppet har godt af et tilskud lanolin, så det ikke udtørrer
 • De fleste ægte tæpper vil lugte af vådt får efter rensning. Dette fjerner r-10 antilugtbehandlingen øjeblikkeligt.
 • Produktet fjerner statisk elektricitet.
 • Hvis du ikke ønsker hverken parfume eller æteriske olier til dit tæppe, så har vi også en helt duftfri imprægneringsløsning.

Det er slet ikke nødvendigt med en terrasse eller altan for at rense dine ægte tæpper. Men i disse tider hvor vi skal holde afstand er det dejligt når det kan lade sig gøre. Og hvem elsker ikke det gode vejr? Her ses de svenske Kasthall tæpper efter rens.

Udendørs rens af svenske semiægte Kasthall tæpper
Rens af ægte tæpper i kælder

Og skulle du ikke have en altan, terrasse eller andet, så er der måske en kælder/P-kælder i nærheden? Det er især genialt, når vejret viser sig fra sin våde side.

Men vi skal nok finde en løsning sammen!

Hvor lang tid tager det så at få renset et ægte tæppe?

Hvis du tidligere har været vant til både at aflevere dit tæppe, vente en uge eller mere før du får det igen, så er den tid slut. På kun 30 minutter kan vi rense dit ægte tæppe så det står FLOT igen. Og du kan tage det i brug efter bare en times tørretid.

Og i langt de fleste tilfælde kan vi rense fra dag til dag i hele Storkøbenhavn.

Smukt ægte tæppe

Ægte tæppe i sofabordsstørrelse – Prisen for en komplet rens af dette tæppe er kr. 1000,- inkl. imprægnering og antilugtbehandling

Skriv og fortæl os om dit tæppe og størrelse og du får hurtigt en pris. Har du tæpper i din opgang, så skal du endelig klikke HER!

Rensning af ægte tæpper i København

Gratis prøve på skånsom lanolinrens af dit ægte tæppe i Farum, Lyngby og København

Hos TRY har vi et koncept omkring GRATIS rens af 2 m2 eller max. 10% af det ægte tæppes areal. Dermed kan du se arbejdet og effekten. Det viser vi gerne frem! Og langt de fleste (ca. 95%) vælger at få renset hele tæppet samtidigt.

Ønsker du en prøve eller en direkte bestilling til rensning af dit tæppe, så kontakt os i formularen til højre – så vender vi tilbage hurtigst muligt – ofte indenfor 10 min.!

Er du i tvivl om, om du skal benytte os til rensning, kan vi tilbyde dig en gratis prøve, hvis du bor i en radius af 30 kilometer fra vores kontor i Virum. Vi renser en del af dit ægte tæppe for at vise, hvor flot et resultat du kan få ved at vælge os. Dette særlige tilbud gælder i området mellem Farum, Lyngby, København, Hillerød og Helsingør.

Vælger du os som din foretrukne tæpperenser, giver vi dig en skarp pris. Vi tilbyder endda prisgaranti, hvis du skulle finde nogen, der kan kvalitetsrense dine ægte tæpper billigere.

Bestil din gratis prøve her – Har du spørgsmål om rens af ægte tæpper?

Eller priser? Skriv størrelsen på dit tæppe her og få svar på 10 min.

  Vurdering af TRY-Økologisk rengøring

  TRY.dk – Rensning af ægte tæpper i København og Storkøbenhavn!

  Rensning af ægte tæpper/semi ægte tæpper

  Har du et eller flere ægte tæpper, der trænger til en rensning, står vi klar med assistance. Vi er specialister i at rense tæpper. Dette gælder også ægte tæpper, semi ægte tæpper, vendbare tæpper og alt der minder om det. Hos TRY kan vi rense dine ægte tæpper og give dem et nyt og flot udtryk. Vi har mange års erfaring i tæpperenserbranchen, hvilket sikrer dig det bedste resultat. Nogle pletter på især lyse uldtæpper af 100% uld, kan være problematiske at få helt pletfri, da rødvin, kaffe og “hundeuheld”, kan have affarvet/bleget tæppet. Så derfor kan du med fordel tage imod vores tilbud om en gratis testrens af de første 2 m2/10% af tæppet.

  Ægte tæpper bliver rene

  En skånsom og effektiv rensning af ægte tæpper

  Ægte tæpper er håndlavede og kan i nogle tilfælde være mere sarte end traditionelle tæpper. Det kræver derfor, at rensningen af ægte tæpper foregår skånsomt. Vi har stor erfaring med at foretage rensning af ægte tæpper, hvilket sikrer dine tæpper en god behandling. Vi er dog ikke gået på kompromis med kvaliteten, da du får en effektiv behandling, hvor dine ægte tæpper vil stå fantastisk flot efterfølgende.

  Når vi udfører rensning af dine ægte tæpper, foregår det med det nyeste udstyr, der sikrer en effektiv rensning. Derudover benytter vi miljøvenlige produkter, der er med til at give et bedre indeklima. Du skal derfor ikke bekymre dig om skadelige kemikalier, når du vælger os til at foretage rensningen af dine ægte tæpper. Det betyder altså et bedre indeklima, når der ikke er nogen kedelig kemisk langtidsvirkning bagefter.

  Hjemmerensning af dine ægte tæpper – Ja vi kommer til dig

  Når du skal have foretaget en rensning af dine ægte tæpper, skal du ikke bekymre dig om at skulle undvære det i flere dage. Faktisk behøver du eller dit tæppe slet ikke at forlade huset.

  Du får følgende fordele ved at bruge TRY hjemmerens, til rens af ægte tæpper i dit eget hjem:

  • Du skal intet foretage dig inden din rens
  • Det foregår uden store støjgener. Faktisk en del mindre end en almindelig støvsuger
  • Tæppet er “gå-tørt” allerede efter 1 time og “sætte-ting-på-plads-tørt” efter 2 timer
  • Du undgår vandskader og du undgår at vente i mange dage før dit tæppe kommer retur
  • En typisk rens af et enkelt ægte tæppe tager bare 20-30 minutter
  • Du kan tilvælge imprægnering, antilugtbehandling og desinficering af dit tæppe direkte efter din rensning

  Vi kommer hjem til dig og renser dit ægte tæppe på stedet. Når vi renser dit ægte tæppe, forgår det uden de store støjgener. Sagt med andre ord:Du kan sagtens lave noget i mellemtiden, uden vi forstyrrer dig voldsomt med vores tæpperenserudstyr.

  Alle tæpper bliver behandlet individuelt. Der er stor forskel på alt fra temperatur på rensemidlet og selve metoden, afhængig af om der er silketråde i tæppet.

  Vi er sikre på, at vi kan hjælpe dig med at få opfrisket dine ægte tæpper eller fjerne en ubehagelig plet, der måtte være kommet. Når du vælger os som din foretrukne tæpperenser til rensning af ægte tæpper, får du et flot resultat til en fair pris.

  Nyrensede ægte tæpper
  Prøv os her!

  Se også: