Hvorfor vælge TRY

Rengøring er en tillidssag

Ja rengøring er en tillidssag. Den viden vores rengøringsfirma har samlet siden 1988, fortæller hvad vi har observeret skaber værdi og tillid for alle parter på den lange bane. 

Indhent Tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Når du kigger efter et nyt rengøringsfirma som en fremtidig stærk samarbejdspartner,
  så tænk over disse 4 punkter

  Har “sikkerhed og tryghed” virkelig højprioritet?

  Så overvej et lille rengøringsfirma. Vi tror også på at en god dialog om Jeres forventninger til ny rengøring, er vitalt for et værdifuldt samarbejde. Fremhæver rengøringsfirmaet kun prisforskellen mellem dem og deres konkurrenter?

  Indenfor rengøring og service er værdiforskellen MEGET mere interessant. Bed derfor altid om referencer. Præcis dette vigtige fokus, sikrer jer større værdi – i tryghed, i forbedret indeklima og også økonomisk på den lange bane. Velkommen hos TRY.dk – Et lille rengøringsfirma hvor rengøring er en tillidssag.

  Sådan får du tillid til dit rengøringsfirma

  Majbritt fra Djurs kommunikation har interviewet Lars Fjord fra TRY.dk om hvordan han styrker tilliden mellem kunderne og dit rengøringsfirma. Han gør det ved en række tiltag, som andre rengøringsfirmaer kan lære af. Du kan læse interviewet nedenunder.

  Mange erhvervsfolk i København og omegn kan skrive under på, at ikke alle rengøringsfirmaer holder alt, hvad de lover. Og når først man er bundet af en kontrakt med et langt opsigelsesvarsel, er det svært at stille noget op.

  Men nu har flere rengøringsfirmaer valgt at gøre en ekstra indsats for at bygge tilliden mellem kunder og deres rengøringsfirma op igen.

  Et rengøringsfirma der holder dette fokus knivskarpt er TRY.dk, der er ejet af Lars Fjord. TRY.dk tilbyder kontorrengøring, ejendomsservice mm i København og omegn, og her har man valgt at sætte gensidig tillid og et godt forhold til kunden i højsædet.

  – Det er vigtigt, at kunden har tillid til os. Derfor er det altid de samme medarbejdere, der tager sig af rengøringen på kontorerne. Det giver både tryghed, skaber tillid og frembringer et ensartet godt resultat hver eneste uge, forklarer Lars Fjord. Denne stabile kvalitet glæder vores kunder som føler at rengøring er en tillidssag.

  30/5 2011 læste vi på tv2.dk vedr. et af Danmarks store rengøringsselskaber:Tyve stjal nøgler og koder fra ISS

  Lad os hellere sige det som det er:Vi undres! At nøgler kan stjæles fra et rengøringsselskab er SUPER ærgeligt. Men at skrive adresser på nøglerne eller vedlægge adresselister til nøglebundter er nok det mest fjollede. Vi vil kalde det basis-viden. For alle ved at  der er visse ting man ikke blander: Nøgler & adresser, Nøgler & koder, alkohol & bilkørsel, klor & syre, bensin & tændstikker. Rengøring er en TILLIDSSAG! Giv os 1 måned eller 3 til at opbygge den!

  Det er din investering for skøn indeklimaforbedrende
  tæpperens på din adresse

  Rengøring uden kontrakt i prøveperiode

   

  TRY.dk tilbyder også rengøring uden kontrakt for at give kunderne en prøve på, hvad de kan forvente senere i forløbet.

  – Vi tilbyder kontorrengøring uden kontrakt i en prøvetid på en til tre måneder, så vi får tid til at bevise, at vi altid overholder vores del af aftalen. Tilliden skal være på plads, før kontrakten skrives under.

  Og selv derefter “bindes” kunden frivilligt og kun med 1 måneds opsigelse. Ja det gode samarbejde vægtes utroligt højt.

  Uden at lyde arrogant så “vil vi kun have glade og tilfredse kunder i butikken”. UDEN håndjern! For de skulle jo gerne have lyst til at komme igen!

  Også når TRY.dk renser tæpper gør de gerne en ekstra indsats for at bevise deres værd overfor kunden.

  – Vi kører gerne ud og renser 2 m2 af kundens tæpper HELT gratis, så de kan se resultatet med deres egne øjne. Allerede efter ti minutter kan man se, hvordan tæppet ser ud efter rens.

  Når det man tilbyder, er i orden, er det ikke en service, der presser prisen i vejret, understreger Lars Fjord fra TRY.dk – Det lille rengøringsfirma.

  Ingen hemmeligheder – Rengøring er en tillidssag!

  Og netop derfor lægger TRY.dk også gerne deres priser offentligt frem. Og med priser der begynder ved 6,5 kroner om måneden pr kvadratmeter kontor, der rengøres en gang om ugen, er der nok heller ikke så meget at skjule.

  En anden styrke er vort fokus på dit indeklima.  I dit tæppe eller stofmøbler gemmer der sig meget der kan forstyrre dit indeklima.  TRY.dk er glade for at levere rene tæpper. Her begynder priserne ved 15 kroner pr kvadratmeter. Og så er behandlingen oven i købet både effektiv og forbedrer luften på kontoret.

  TRY.dk er nemlig et helt igennem et rengøringsfirma der udelukkende bruger certificerede økologiske produkter, og hvor støvsugerne er udstyret med allergivenlige Hepa-filtre. Det giver både TRY.dk og deres kunder et velfortjent grønt image – og samtidig er det godt for indeklimaet på kontorerne, hvor medarbejderne nyder godt af renere luft uden kemikalie-dampe.

  Så INGEN elendige hemmeligheder og negative overraskelser, opsigelsesfrister skrevet med småt, et gennemtræk af midlertidige medarbejdere der kun arbejder for at tjene ekstra i sommerferien, unge mennesker der ikke er blevet oplært og indkørt tilstrækkeligt etc. Der findes desværre en masse grumme eksempler i rengøringsbranchen. Suk! Igen: Samarbejde om rengøring er en tillidssag – ikke en tom skal.

  Tillidsbaseret ledelse styrker tillid og tryghed

  Tillidsbaseret ledelse påvirker ikke kun forholdet mellem jer (kunden) og TRY.dk (rengøringsfirmaet). Hvis vi virkelig mener det, skal det også være i forholdet til vore medarbejdere.

  Vi hører oftere og oftere om firmaer der tracker deres medarbejdere via telefoner og biler, så de altid kan følge med i hvor lang tid de er hos den enkelte kunde. Ja der findes programmer til den slags. Men hvor er tilliden så henne? Vi synes at det er en sørgelig udvikling. Naturligvis kan en medarbejder arbejde hurtigt en dag hvor der er travlhed. Det behøver ikke gå ud over kvaliteten hos kunden.

  Al den forkerte overvågning mener vi skaber mistillid. Og ønsker vi tillid, gælder det om at gå foran med at vise tillid til andre.

  Lynrens tilbydes til kunder der bor i Storkøbenhavn

  Med lynrens kan vi rense tæpper på op til 10m2 på kun 20-30 minutter.

  Hvis tæppet kun har nogle enkelte pletter, der lige trænger til at blive fjernet. Denne størrelse tæpperens i København kan oftest klares inden for 24 timer fra din bestilling.

  Vi svarer på de fleste mails inden for 10 minutter, og vi sidder altid klar ved telefonen.

  OBS: For kun 5 kr. pr. m2 kan vi også desinficere dit tæppe. Det hjælper på både lugt, indeklima og humør. (Mindstepris kr. 300,00)

   Hvorfor et lille rengøringsfirma?

   Du vælger størrelsen på dit rengøringsfirma, men se her hvis dine lokaler er mellem 100-1500 m2:

   1. Tjek grundigt om firmaet bruger faste medarbejdere med ren straffeattest som I er blevet præsenteret for?
   2. Bruger rengøringsfirmaet sunde produkter og farveinddelt materialer, så bakteriespredning undgås?
   3. Er kommandovejen kort – Så evt. spørgsmål kan afklares/afhjælpes indenfor 24 timer?
   4. Det lille rengøringsfirma strækker sig ekstra langt – Du er deres eksistensgrundlag, ikke bare endnu en kunde!
   5. Mere Tryghed – Bedre Indeklima – Flere Fordele for kunder fra 100 til 1500 m2 kontorlokaler.

   Vi er plettens fjende nr. 1