Rens af ægte tæpper i udestue - Fra TRY.dk

Rengøring er en tillidssag

Ja rengøring er en tillidssag. Den viden vores rengøringsfirma har samlet siden 1988, fortæller hvad vi har observeret skaber værdi og tillid for alle parter på den lange bane.

Hos TRY får du:

  • Prisgaranti på rensning af tæpper
  • Vi renser ægte tæpper og specialtæpper
  • Få særlige tilbud på tæpperensning i 2023
  • Vi kører på hele Sjælland – Uden opstartsgebyr
  • 35 års erfaring med rens af tæpper
Indhent Tilbud
  • Hvilken værdi har det at I på kontoret altid møder de samme medarbejdere fra rengøringsfirmaet som I kender og har tillid til?
  • Hvilken værdi tilfører det jeres hverdag, at de aftaler der i forvejen er implementeret i rengøringsaftalen, nu også bliver udført problemfrit?
  • Hvilken værdi mener I det har at der ydes en ihærdig og helhjertet indsats for et forbedret indeklima på jeres kontor, ved et sundt produktvalg.
  • Hvilken værdi giver det jer, at den gennemsnitlige svartid på henvendelser til dit rengøringsfirma, er på 2 timer (via emails/SMS)?

Har “sikkerhed og tryghed” virkelig højprioritet?

Så overvej et lille rengøringsfirma. Vi tror også på at en god dialog om Jeres forventninger til ny rengøring, er vitalt for et værdifuldt samarbejde. Fremhæver rengøringsfirmaet kun prisforskellen mellem dem og deres konkurrenter?

Indenfor rengøring og service er værdiforskellen MEGET mere interessant. Bed derfor altid om referencer. Præcis dette vigtige fokus, sikrer jer større værdi – i tryghed, i forbedret indeklima og også økonomisk på den lange bane. Velkommen hos TRY.dk – Et lille rengøringsfirma hvor rengøring er en tillidssag.

Sådan får du tillid til dit rengøringsfirma

Majbritt fra Djurs kommunikation har interviewet Lars Fjord fra TRY.dk om hvordan han styrker tilliden mellem kunderne og dit rengøringsfirma. Han gør det ved en række tiltag, som andre rengøringsfirmaer kan lære af. Du kan læse interviewet nedenunder.


Mange erhvervsfolk i København og omegn kan skrive under på, at ikke alle rengøringsfirmaer holder alt, hvad de lover. Og når først man er bundet af en kontrakt med et langt opsigelsesvarsel, er det svært at stille noget op.

Men nu har flere rengøringsfirmaer valgt at gøre en ekstra indsats for at bygge tilliden mellem kunder og deres rengøringsfirma op igen.

Et rengøringsfirma der holder dette fokus knivskarpt er TRY.dk, der er ejet af Lars Fjord. TRY.dk tilbyder kontorrengøring, ejendomsservice mm i København og omegn, og her har man valgt at sætte gensidig tillid og et godt forhold til kunden i højsædet.

– Det er vigtigt, at kunden har tillid til os. Derfor er det altid de samme medarbejdere, der tager sig af rengøringen på kontorerne. Det giver både tryghed, skaber tillid og frembringer et ensartet godt resultat hver eneste uge, forklarer Lars Fjord. Denne stabile kvalitet glæder vores kunder som føler at rengøring er en tillidssag.

30/5 2011 læste vi på tv2.dk vedr. et af Danmarks store rengøringsselskaber: Tyve stjal nøgler og koder fra ISS

Lad os hellere sige det som det er:Vi undres! At nøgler kan stjæles fra et rengøringsselskab er SUPER ærgeligt. Men at skrive adresser på nøglerne eller vedlægge adresselister til nøglebundter er nok det mest fjollede. Vi vil kalde det basis-viden. For alle ved at der er visse ting man ikke blander: Nøgler & adresser, Nøgler & koder, alkohol & bilkørsel, klor & syre, bensin & tændstikker. Rengøring er en TILLIDSSAG! Giv os 1 måned eller 3 til at opbygge den!

Ingen hemmeligheder – Rengøring er en tillidssag!

Og netop derfor lægger TRY.dk også gerne deres priser offentligt frem. Og med priser der begynder ved 6,5 kroner om måneden pr kvadratmeter kontor, der rengøres en gang om ugen, er der nok heller ikke så meget at skjule.

En anden styrke er vort fokus på dit indeklima. I dit tæppe eller stofmøbler gemmer der sig meget der kan forstyrre dit indeklima. TRY.dk er glade for at levere rene tæpper. Her begynder priserne ved 15 kroner pr kvadratmeter. Og så er behandlingen oven i købet både effektiv og forbedrer luften på kontoret.

TRY.dk er nemlig et helt igennem et rengøringsfirma der udelukkende bruger certificerede økologiske produkter, og hvor støvsugerne er udstyret med allergivenlige Hepa-filtre. Det giver både TRY.dk og deres kunder et velfortjent grønt image – og samtidig er det godt for indeklimaet på kontorerne, hvor medarbejderne nyder godt af renere luft uden kemikalie-dampe.

Så INGEN elendige hemmeligheder og negative overraskelser, opsigelsesfrister skrevet med småt, et gennemtræk af midlertidige medarbejdere der kun arbejder for at tjene ekstra i sommerferien, unge mennesker der ikke er blevet oplært og indkørt tilstrækkeligt etc. Der findes desværre en masse grumme eksempler i rengøringsbranchen. Suk! Igen: Samarbejde om rengøring er en tillidssag – ikke en tom skal.

Rensning af trappetæppe

Vi støtter gode initiativer

Vi har valgt den økologiske linje fordi det er skånsomt for jer, vores ansatte der har den daglige og direkte kontakt med produkterne og miljøet. Vi vil jo også gerne være her i fremtiden. ​

CSR-Renseopgaver

Spar miljøet når du får renset tæpper

Ved tæpperens bruger vi kun sunde produkter

TRY - CO2 neutral tæpperens

Tæpperens på hele Sjælland

Ring gerne til os og hør nærmere. TRY.dk har kontor i Kongens Lyngby. Men al rens foregår on location, hos kunden. Også de løse tæpper.

Vi stræber efter at svare alle mails og SMS-beskeder indenfor 2 timer alle dage indtil kl. 22.00

Her kører vi!

Ring til os

Her kører TRY med tæpperens

TRY tæpperens ligger øverst på TrustpilotTrustpilot

Jeg har netop fået renset…

Jeg har netop fået renset mit 100 % uldtæppe af Lars. Alle pletter er forsvundet, og jeg er super glad for at have fået et næsten nyt tæppe igen. Fin og hurtig kommunikation. Jeg vil uden tvivl gøre brug af Try.dk en anden gang.

Gitte
via Trustpilot

Hurtig, effektiv og meget serviceminded!

Jeg kan varmt anbefale TRY Tæpperens! Vores ægte tæppe har fået sin flotte farve igen (på kun 15 minutter) og Lars var utrolig flink og meget serviceminded. Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg ringer til Lars, hvis vores tæppe skal renses. Han har mine varmeste anbefalinger.

Daniella
via Trustpilot

Stor anbefaling herfra

Mine tæpper – også det på trappen er som nye?? Sikke et fantastisk arbejde. Lars & Mark var så venlige, smilende og meget serviceminded. Kan varmt anbefales, jeg ved i hvert fald godt, hvem jeg skal ringe til, næste gang mine tæpper skal renses!!

Cassandra
via Trustpilot

Google

Altid flotte tæpper

Fantastisk god service! Altid flotte tæpper efter rens

Nicklas
via Google

Effektivt og fornemt

Effektivt og fornemt. Et godt tilbud. Rent og dufter…!

Tor
via Google

Fantastisk Service

Fantastisk service – dejlige mennesker – kvalitetsrensning af tæpper – kan ikke give roser nok. Efter et uheld med rødvin på vort lyse tæppe – var gode råd …. nej,, det var ikke dyrt og tæppet ser ud som nyt – freden i hjemmet genoprettet. Det er absolut ikke sidste gang, vi gør brug af TRY.dk og kan absolut anbefale dem

Birthe
via Google

Facebook

Super god og professionel

Super god og professionel oplevelse med flotte rene tæpper som resultat!

Kit
via Facebook

Vi har igen fået renset tæpper af TRY.dk

Det er ikke første gang og det bliver heller ikke sidste gang. Super effektivt og hurtig rensning af tæpper, på under halvanden time 60 m2, med et super flot resultat. Derudover rigtige flinke og rare folk, som tager dejligt hensyn til vores møbler m.m. Kan varmt anbefales.

Kjeld
via Facebook

Kan varmt anbefale TRY

Kan varmt anbefale TRY… Mine tæpper var møgbeskidte efter at sønnen havde boet i soveværelset. Luven har løftet sig og pletter er væk… Som et nyt tæppe der har flere år på bagen endnu.

Marianne
via Facebook

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – ofte indenfor 10-30 minutter.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kontakt os og lad os sammen finde den bedste løsning for dig

Hvis du ønsker en effektiv og professionel tæpperensning, uanset om det drejer sig om rens af gulvtæppe, rens af uldtæppe, rens af løse tæpper, så kontakt TRY.dk. Vi har erfaringen og ekspertisen til at udføre alle typer tæpperens lige fra Ege, Garant, Fletco, Ilva, Paustian, Tæppeland, Maktabi og fra udenlandske tæppeleverandører. Vi finder altid den bedste løsning for dig hos TRY.dk

Hvis du indgår i et fast årligt samarbejde med vor tæpperenser om at holde tæpperne flotte og i topform i jeres virksomhed, giver vi en løbende rabat på 10%. Dette særlige tilbud gælder i en radius af 80 km fra vores kontor i Virum. Du kan ringe til os på +45 40 93 95 97, eller skrive til os på mail, try@try.dk. Vi svarer som regel inden for 10 minutter.