Tæpperens i København - Her på en cafe

Referencer og anbefaling af rengøring fra TRY.dk

Leder du efter referencer/anbefaling af rengøring, rengøringsservice og smukke tæpper – ja alt det der vil forbedre dit indeklima?

Så er du kommet til den rette side.  Mange erhvervskunder har desværre truffet et ærgerligt valg af rengøringsleverandør, alene af den grund af det skulle gå stærkt.

 

  • Der var måske ikke overskud til at tjekke firmaet grundigt inden beslutningen.
  • Måske en lidt afslappet holdning til dette vitale valg også har spillet ind. “Det ene rengøringsfirma må vel være lige så godt som det andet”.
  • “Jamen deres hjemmeside udstrålede at de var seriøse”. “Vi kan jo bare prøve dem der ligger øverst på Google”.
  • Vi siger det bare: Referencer, referencer og referencer!
  • Her ser du et enkelt ex. fra Trustpilot, på anbefaling af rengøring på kontor

Anbefaling af kontorrengøring

Indhent Tilbud

Få en personlig anbefaling af rengøring der matcher dit behov

Når det kommer til seriøse rengøringsfirmaer, der udfører rigtig god rengøring er der ingen vej uden om. Brug en halv time til at få fremvist referencer.

En super anbefaling af rengøring fra jeres nabofirma er også et godt tegn, hvis ellers jeres krav matcher deres. Dette match er vigtigt, da vi alle er individualister og ønsker en HELT BESTEMT og personligt tilpasset indsats, inden for rengøringsservice.

Løsningen er oftest at du aftaler en prøveperiode uden binding af nogen slags, hvor I lige ser rengøringsfirmaet lidt an.

Vores løsning ligger i at vi altid tilbyder 1. måned med vores rengøringsservice uden at aftale en kontrakt . Og andre gange kan vi aftale op til 3 måneder uden binding.

Derefter mener vi at 1 måneds opsigelse, er en rimelig og anstændig aftale. Alligevel har vi vores abonnementskunder i gennemsnit i 12,2 år (1988-2022).

Det siger vores kunder

Vi har nu haft TRY.dk til at rense vore tæpper adskillige gange. Hver gang er det blevet super flot og velduftende bagefter. Og så overholder firmaet aftaler til punkt og prikke; Sådan skal det være 5 stjerner ud af 5 mulige.

Venlig hilsen Annette

Annette Rohde – Lægesekretær hos Læge Carsten Rohde, Østergade 24, 3600 Frederikssund

Hej Lars, vil bare lige sige at vi er meget glad for vores nydelige og rene tæpper, de ser ud som ny igen. Glæder mig til at arbejde med dig fremover!

Mange hilsner Freya Avenue Hotel

Freya Avenue Hotel www.avenuehotel.dk Anbefaling af tæppevask og hotelservice i København

Vi siger mange tak for det gode og personlige samarbejde vi har haft med jer. Vores kontor skinner bare hver gang I har været der. Og så informerer du også altid hvis du bliver forsinket eller kommer en anden dag – det er bare flot… Desvære skal vi jo ikke samarbejde mere i denne omgang, da vi opsiger kontoret og organiserer os anderleders uden behov for kontorrengøring, men kommer jeg en anden dag igen til at have behovet for rengøringsservice – så kontakter jeg dig helt sikkert igen…

De allerbedste hilsner og min anbefaling af stabil rengøring, fra Alle i Projekt Arbejdsglæde (Mette Ø)

Mette Ørbæk Projekt arbejdsglæde projektarbejdsglaede.dk Vedr. anbefaling og hvis I har brug for referencer på jeres kontorrengøring & rengøringsservice!

Hej Lars Vi er meget tilfredse med jeres arbejde med at levere de flotte nyrensede tæpper og vender helt sikkert tilbage når behovet for særlige rengøringsydelser igen opstår.

Venlig hilsen Toyota Danmark A/S

Leif Jørgensen Toyota www.toyota.dk

 

TRY.dk er gode at have inde i varmen takket været det engagement man møder hos Lars. For ham er arbejdet aldrig ligegyldigt. Det giver tryghed! TAK!

John de Summer-Brason Brason.dk www.brason.dk

Hej Lars. Tak for flot rengøring af vores tæppe – her dufter så godt!

Charlotte Hald Hovedstadens Plastikkirurgi www.hovedstadensplastikkirurgi.dk

Hej Lars. Tak for en langt og godt samarbejde.

Bedste hilsner Jakob Kvorning – Linkcentralen.dk

Hej Lars, tak for indsatsen. Vi er bestemt tilfredse med resultatet af jeres flotte tæpperengøring! Når næste rens står for døren ringer vi til jer igen!

Anette Phøniks www.phoenix.dk Omkring jeres tæppeservice:

Din garanti på vores rens af tæpper

  • Vores 32 års erfaring med tæpperens i København
  • Du betaler kun hvis du bliver tilfreds med vores gratis prøverens
  • Prisgaranti – Ring til os hvis andre kan levere samme attraktive rens

Kære Lars. Super rensning, vi ser frem til at du kommer forbi og imprægnerer og ser ligeledes frem til fremtidigt samarbejde.

Kærligst Martine Cubizz Communication

Martine Lie Cubizz www.euroinvestor.dk Vedr. anbefaling af jeres indsats:

Ciao Lars og resten af holdet. Med stor glæde er det altid dejligt, at have besøg fra jer. Det resultat som I kommer med, er mere end kun godt.

With kind regards. Daniel Walter Furmanek

Daniel Walter Restaurant THE PAUL www.thepaul.dk Lidt om jeres rengøringsarbejde der har resulteret i flotte tæpper og møbelrens

Hej. Jeg kan roligt anbefale at få TRY forbi til en rens. Beviserne på over 5 års slitage og forsøg på selv at rense forsvandt på under 3 timer. Og imprægneringen har stået måls med besøgene siden. Så jeg vil ikke betænke at vende tilbage ved næste rens af vore tæpper. Min bedste anbefaling.

Hilsen Emil Humle Bio

Emil Nørholm Humlebio www.humlebio.dk Vedr. tæppeopgaven i biografen:

Hej Lars. Kanon godt arbejde, det ser rigtig lækkert ud. Der er et helt andet indeklima efter du har været og rense vores gulvtæppe. Jeg er rigtig glad for at jeg fulgte min mavefornemmelse og brugte dig. Det er et rigtig godt stykke arbejde, og luften er meget lettere heroppe! Smukt smukt smukt!

Med venlig hilsen Jasmin DIBS

Jasmin Dibs www.dibs.dk Om tæppevask

Hold da op, hvor ser tæpperne flotte ud, efter at du har fjernet diverse spor af gammel kaffe, olie og andet snavs. Glæder mig til næste omgang tæppevask!

mvh/ann-vibeke dtek a/s

Ann-Vibeke DTEK www.dtek.dk

Efter endt rens og antistatisk imprægnering, kan jeg kun anbefale jer. Resultatet er i top og ingen af vores elektroniske enheder lider overlast pga. statisk elektricitet længere. Vi vender i hvert fald stærkt tilbage, når det bliver nødvendigt med en ny omgang tæppemakeup!

Allan Jeppson Gamestop www.gamestop.dk

Vi støtter gode initiativer

Vi har valgt den økologiske linje fordi det er skånsomt for jer, vores ansatte der har den daglige og direkte kontakt med produkterne og miljøet. Vi vil jo også gerne være her i fremtiden. ​

CSR-Renseopgaver

Spar miljøet når du får renset tæpper

Ved tæpperens bruger vi kun sunde produkter

TRY - CO2 neutral tæpperens

Tæpperens på hele Sjælland

Ring gerne til os og hør nærmere. TRY.dk har kontor i Kongens Lyngby. Men al rens foregår on location, hos kunden. Også de løse tæpper.

Vi stræber efter at svare alle mails og SMS-beskeder indenfor 2 timer alle dage indtil kl. 22.00

Her kører vi!

Ring til os

Her kører TRY med tæpperens

TRY tæpperens ligger øverst på TrustpilotTrustpilot

Jeg har netop fået renset…

Jeg har netop fået renset mit 100 % uldtæppe af Lars. Alle pletter er forsvundet, og jeg er super glad for at have fået et næsten nyt tæppe igen. Fin og hurtig kommunikation. Jeg vil uden tvivl gøre brug af Try.dk en anden gang.

Gitte
via Trustpilot

Hurtig, effektiv og meget serviceminded!

Jeg kan varmt anbefale TRY Tæpperens! Vores ægte tæppe har fået sin flotte farve igen (på kun 15 minutter) og Lars var utrolig flink og meget serviceminded. Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg ringer til Lars, hvis vores tæppe skal renses. Han har mine varmeste anbefalinger.

Daniella
via Trustpilot

Stor anbefaling herfra

Mine tæpper – også det på trappen er som nye?? Sikke et fantastisk arbejde. Lars & Mark var så venlige, smilende og meget serviceminded. Kan varmt anbefales, jeg ved i hvert fald godt, hvem jeg skal ringe til, næste gang mine tæpper skal renses!!

Cassandra
via Trustpilot

Google

Altid flotte tæpper

Fantastisk god service! Altid flotte tæpper efter rens

Nicklas
via Google

Effektivt og fornemt

Effektivt og fornemt. Et godt tilbud. Rent og dufter…!

Tor
via Google

Fantastisk Service

Fantastisk service – dejlige mennesker – kvalitetsrensning af tæpper – kan ikke give roser nok. Efter et uheld med rødvin på vort lyse tæppe – var gode råd …. nej,, det var ikke dyrt og tæppet ser ud som nyt – freden i hjemmet genoprettet. Det er absolut ikke sidste gang, vi gør brug af TRY.dk og kan absolut anbefale dem

Birthe
via Google

Facebook

Super god og professionel

Super god og professionel oplevelse med flotte rene tæpper som resultat!

Kit
via Facebook

Vi har igen fået renset tæpper af TRY.dk

Det er ikke første gang og det bliver heller ikke sidste gang. Super effektivt og hurtig rensning af tæpper, på under halvanden time 60 m2, med et super flot resultat. Derudover rigtige flinke og rare folk, som tager dejligt hensyn til vores møbler m.m. Kan varmt anbefales.

Kjeld
via Facebook

Kan varmt anbefale TRY

Kan varmt anbefale TRY… Mine tæpper var møgbeskidte efter at sønnen havde boet i soveværelset. Luven har løftet sig og pletter er væk… Som et nyt tæppe der har flere år på bagen endnu.

Marianne
via Facebook

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – ofte indenfor 10-30 minutter.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kontakt os og lad os sammen finde den bedste løsning for dig

Hvis du ønsker en effektiv og professionel tæpperensning, uanset om det drejer sig om rens af gulvtæppe, rens af uldtæppe, rens af løse tæpper, så kontakt TRY.dk. Vi har erfaringen og ekspertisen til at udføre alle typer tæpperens lige fra Ege, Garant, Fletco, Ilva, Paustian, Tæppeland, Maktabi og fra udenlandske tæppeleverandører. Vi finder altid den bedste løsning for dig hos TRY.dk

Hvis du indgår i et fast årligt samarbejde med vor tæpperenser om at holde tæpperne flotte og i topform i jeres virksomhed, giver vi en løbende rabat på 10%. Dette særlige tilbud gælder i en radius af 80 km fra vores kontor i Virum. Du kan ringe til os på +45 40 93 95 97, eller skrive til os på mail, try@try.dk. Vi svarer som regel inden for 10 minutter.