Referencer & anbefalinger

Referencer og anbefaling af TRY.dk

Leder du efter referencer/anbefaling af rengøring, rengøringsservice og smukke tæpper – ja alt det der vil forbedre dit indeklima?

Så er du kommet til den rette side. Du kan eventuelt spørge alle de erhvervskunder, der har truffet et elendigt valg af rengøringsleverandør, alene af den grund af det skulle gå stærkt.

 1. Der var måske ikke overskud til at tjekke firmaet grundigt inden beslutningen.
 2. Måske en lemfældig holdning til dette vitale valg også har spillet ind. “Det ene rengøringsfirma må vel være lige så godt som det andet”.
 3. “Jamen deres hjemmeside udstrålede bare at de var seriøse”. “Vi kan jo bare prøve dem der ligger øverst på Google”.
 4. Lad os gentage: Referencer, referencer og referencer!

Indhent Tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk inden for 10 minutter.


  Få en personlig anbefaling af rengøring
  der matcher dit behov

  Når det kommer til seriøse rengøringsfirmaer, der udfører rigtig god rengøring er der ingen vej uden om. Brug en halv time til at få fremvist referencer.

  En super anbefaling af rengøring fra jeres nabofirma er også et godt tegn, hvis ellers jeres krav matcher deres. Dette match er vigtigt, da vi alle er individualister og ønsker en HELT BESTEMT og personligt tilpasset indsats, inden for rengøringsservice.

  løsningen kan derfor nemt ligge i at du aftaler en prøveperiode uden binding af nogen slags, hvor I lige ser rengøringsfirmaet lidt an.

  Vores løsning ligger i at vi altid tilbyder 1. måned med vores rengøringsløsning uden at aftale en kontrakt . Og andre gange kan vi aftale op til 3 måneder uden binding.

  Derefter mener vi at 1 måneds opsigelse, er en rimelig og anstændig aftale. Alligevel har vi vore abonnementskunder i gennemsnit i 11,8 år (1988-2020).

  Trustpilot

  ★★★★★

  Stor anbefaling herfra

  Mine tæpper – også det på trappen er som nye🙏🏼 Sikke et fantastisk arbejde. Lars & Mark var så venlige, smilende og meget serviceminded. Kan varmt anbefales, jeg ved i hvert fald godt, hvem jeg skal ringe til, næste gang mine tæpper skal renses!!
  Trustpilot logo 2
  Cassandra
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Hurtig, effektiv og meget serviceminded!

  Jeg kan varmt anbefale TRY Tæpperens! Vores ægte tæppe har fået sin flotte farve igen (på kun 15 minutter) og Lars var utrolig flink og meget serviceminded. Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg ringer til Lars, hvis vores tæppe skal renses. Han har mine varmeste anbefalinger.
  Trustpilot logo 2
  Daniella
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Jeg har netop fået renset…

  Jeg har netop fået renset mit 100 % uldtæppe af Lars. Alle pletter er forsvundet, og jeg er super glad for at have fået et næsten nyt tæppe igen. Fin og hurtig kommunikation. Jeg vil uden tvivl gøre brug af Try.dk en anden gang.
  Trustpilot logo 2
  Gitte
  via Trustpilot
  Google

  ★★★★★

  Effektivt og fornemt

  Effektivt og fornemt. Et godt tilbud. Rent og dufter…!
  Google Logo
  Tor
  via Google

  ★★★★★

  Fantastisk Service

  Fantastisk service – dejlige mennesker – kvalitetsrensning af tæpper – kan ikke give roser nok. Efter et uheld med rødvin på vort lyse tæppe – var gode råd …. nej,, det var ikke dyrt og tæppet ser ud som nyt – freden i hjemmet genoprettet. Det er absolut ikke sidste gang, vi gør brug af TRY.dk og kan absolut anbefale dem
  Google Logo
  Birthe
  via Google

  ★★★★★

  Altid flotte tæpper

  Fantastisk god service! Altid flotte tæpper efter rens
  Google Logo
  Nicklas
  via Google
  Facebook

  ★★★★★

  Super god og professionel

  Super god og professionel oplevelse med flotte rene tæpper som resultat 😀
  Facebook logo
  Kit
  via Facebook

  ★★★★★

  Kan varmt anbefale TRY

  Kan varmt anbefale TRY… Mine tæpper var møgbeskidte efter at sønnen havde boet i soveværelset. Luven har løftet sig og pletter er væk… Som et nyt tæppe der har flere år på bagen endnu. ❤
  Facebook logo
  Marianne
  via Facebook

  ★★★★★

  Vi har igen fået renset tæpper af TRY.dk

  Det er ikke første gang og det bliver heller ikke sidste gang. Super effektivt og hurtig rensning af tæpper, på under halvanden time 60 m2, med et super flot resultat. Derudover rigtige flinke og rare folk, som tager dejligt hensyn til vores møbler m.m. Kan varmt anbefales
  Facebook logo
  Kjeld
  via Facebook

  Vi har nu haft TRY.dk til at rense vore tæpper adskillige gange. Hver gang er det blevet super flot og velduftende bagefter. Og så overholder firmaet aftaler til punkt og prikke; Sådan skal det være 5 stjerner ud af 5 mulige.

  Venlig hilsen Annette

  Annette Rohde – Lægesekretær hos Læge Carsten Rohde, Østergade 24, 3600 Frederikssund

  Hej Lars, vil bare lige sige at vi er meget glad for vores nydelige og rene tæpper, de ser ud som ny igen. Glæder mig til at arbejde med dig fremover!

  Mange hilsner Freya Avenue Hotel

  Freya Avenue Hotel www.avenuehotel.dk Anbefaling af tæppevask og hotelservice i København

  Vi siger mange tak for det gode og personlige samarbejde vi har haft med jer. Vores kontor skinner bare hver gang I har været der. Og så informerer du også altid hvis du bliver forsinket eller kommer en anden dag – det er bare flot… Desvære skal vi jo ikke samarbejde mere i denne omgang, da vi opsiger kontoret og organiserer os anderleders uden behov for kontorrengøring, men kommer jeg en anden dag igen til at have behovet for rengøringsservice – så kontakter jeg dig helt sikkert igen…

  De allerbedste hilsner og min anbefaling af stabil rengøring, fra Alle i Projekt Arbejdsglæde (Mette Ø)

  Mette Ørbæk Projekt arbejdsglæde projektarbejdsglaede.dk Vedr. anbefaling og hvis I har brug for referencer på jeres kontorrengøring & rengøringsservice!

  Hej Lars Vi er meget tilfredse med jeres arbejde med at levere de flotte nyrensede tæpper og vender helt sikkert tilbage når behovet for særlige rengøringsydelser igen opstår.

  Venlig hilsen Toyota Danmark A/S

  Leif Jørgensen Toyota www.toyota.dk

  TRY.dk er gode at have inde i varmen takket været det engagement man møder hos Lars. For ham er arbejdet aldrig ligegyldigt. Det giver tryghed! TAK!

  John de Summer-Brason Brason.dk www.brason.dk

  Hej Lars. Tak for flot rengøring af vores tæppe – her dufter så godt!

  Charlotte Hald Hovedstadens Plastikkirurgi www.hovedstadensplastikkirurgi.dk

  Hej Lars, tak for indsatsen. Vi er bestemt tilfredse med resultatet af jeres flotte tæpperengøring! Når næste rens står for døren ringer vi til jer igen!

  Anette Phøniks www.phoenix.dk Omkring jeres tæppeservice:

  Din garanti på vores tæpperens

  Kære Lars. Super rensning, vi ser frem til at du kommer forbi og imprægnerer og ser ligeledes frem til fremtidigt samarbejde.

  Kærligst Martine Cubizz Communication

  Martine Lie Cubizz www.euroinvestor.dk Vedr. anbefaling af jeres indsats:

  Ciao Lars og resten af holdet. Med stor glæde er det altid dejligt, at have besøg fra jer. Det resultat som I kommer med, er mere end kun godt.

  With kind regards. Daniel Walter Furmanek

  Daniel Walter Restaurant THE PAUL www.thepaul.dk Lidt om jeres rengøringsarbejde der har resulteret i flotte tæpper og møbelrens

  Hej. Jeg kan roligt anbefale at få TRY forbi til en rens. Beviserne på over 5 års slitage og forsøg på selv at rense forsvandt på under 3 timer. Og imprægneringen har stået måls med besøgene siden. Så jeg vil ikke betænke at vende tilbage ved næste rens af vore tæpper. Min bedste anbefaling.

  Hilsen Emil Humle Bio

  Emil Nørholm Humlebio www.humlebio.dk Vedr. tæppeopgaven i biografen:

  Hej Lars. Kanon godt arbejde, det ser rigtig lækkert ud. Der er et helt andet indeklima efter du har været og rense vores gulvtæppe. Jeg er rigtig glad for at jeg fulgte min mavefornemmelse og brugte dig. Det er et rigtig godt stykke arbejde, og luften er meget lettere heroppe! Smukt smukt smukt!

  Med venlig hilsen Jasmin DIBS

  Jasmin Dibs www.dibs.dk Om tæppevask

  Hold da op, hvor ser tæpperne flotte ud, efter at du har fjernet diverse spor af gammel kaffe, olie og andet snavs. Glæder mig til næste omgang tæppevask!

  mvh/ann-vibeke dtek a/s

  Ann-Vibeke DTEK www.dtek.dk

  Efter endt rens og antistatisk imprægnering, kan jeg kun anbefale jer. Resultatet er i top og ingen af vores elektroniske enheder lider overlast pga. statisk elektricitet længere. Vi vender i hvert fald stærkt tilbage, når det bliver nødvendigt med en ny omgang tæppemakeup!

  Allan Jeppson Gamestop www.gamestop.dk