Referencer og anbefaling af rengøringsfirma

Leder du efter referencer/anbefaling af rengøring, rengøringsservice og smukke tæpper – ja alt det der vil forbedre dit indeklima?

Så er du kommet til den rette side. Spørg alle de erhvervskunder der har truffet et elendigt valg af rengøringsleverandør, alene af den grund af det skulle gå stærkt.

Der var måske ikke overskud til at tjekke firmaet grundigt inden beslutningen. Måske en lemfældig holdning til dette vitale valg også har spillet ind. “Det ene rengøringsfirma må vel være lige så godt som det andet”. “Jamen deres hjemmeside udstrålede bare at de var seriøse”. “Vi kan jo bare prøve dem der ligger øverst på Google”. Lad os gentage:Referencer, referencer og referencer;)

TRUSTPILOT-Anmeldelser i 2020 – findes nederst på denne side!

Få en personlig anbefaling af rengøring der matcher dit behov

Når det kommer til seriøse rengøringsfirmaer, der udfører rigtig god rengøring er der ingen vej uden om. Brug en halv time til at få fremvist referencer. En super anbefaling af rengøring fra jeres nabofirma er også et godt tegn, hvis ellers jeres krav matcher deres. Dette match er vigtigt, da vi alle er individualister og ønsker en HELT BESTEMT og personligt tilpasset indsats, inden for rengøringsservice.

LØSNINGEN kan derfor nemt ligge i at du aftaler en prøveperiode uden binding af nogen slags, hvor I lige ser rengøringsfirmaet lidt an. Vores LØSNING ligger i at vi altid tilbyder 1. måned med vores rengøringsløsning uden at aftale en kontrakt . Og andre gange kan vi aftale op til 3 måneder uden binding. Derefter mener vi at 1 måneds opsigelse, er en rimelig og anstændig aftale. Alligevel har vi vore abonnementskunder i gennemsnit i 11,8 år (1988-2020).

Se også nogle af vore kunder der har været så søde at henvise til det gode samarbejde de har oplevet:

Anbefaling af rengøring (referencer og udtalelser) de sidste 30 år! 

Herunder finder du et udpluk af de søde kontakter vi har haft siden 1988. Så før der var noget der hed Facebook eller Trustpilot. Tak fordi I har støttet os igennem årene;)

Anbefaling af rengøring København

Anbefaling af rengøringsfirma på Østerbro og i Lyngby


Annette Rohde – Lægesekretær hos Læge Carsten Rohde, Østergade 24, 3600 Frederikssund

Vi har nu haft TRY.dk til at rense vore tæpper adskillige gange. Hver gang er det blevet super flot og velduftende bagefter. Og så overholder firmaet aftaler til punkt og prikke;Sådan skal det være 5 stjerner ud af 5 mulige. Venlig hilsen Annette


Freya Avenue Hotel www.avenuehotel.dk Anbefaling af tæppevask og hotelservice i København!

Hej Lars, vil bare lige sige at vi er meget glad for vores nydelige og rene tæpper, de ser ud som ny igen. Glæder mig til at arbejde med dig fremover! Mange hilsner Freya Avenue Hotel


Mette Ørbæk Projekt arbejdsglæde projektarbejdsglaede.dk Vedr. anbefaling og hvis I har brug for referencer på jeres kontorrengøring & rengøringsservice!

Vi siger mange tak for det gode og personlige samarbejde vi har haft med jer. Vores kontor skinner bare hver gang I har været der. Og så informerer du også altid hvis du bliver forsinket eller kommer en anden dag – det er bare flot… Desvære skal vi jo ikke samarbejde mere i denne omgang, da vi opsiger kontoret og organiserer os anderleders uden behov for kontorrengøring, men kommer jeg en anden dag igen til at have behovet for rengøringsservice – så kontakter jeg dig helt sikkert igen… De allerbedste hilsner og min anbefaling af stabil rengøring, fra Alle i Projekt Arbejdsglæde (Mette Ø)


Leif Jørgensen Toyota www.toyota.dk

Hej Lars Vi er meget tilfredse med jeres arbejde med at levere de flotte nyrensede tæpper og vender helt sikkert tilbage når behovet for særlige rengøringsydelser igen opstår. Venlig hilsen/best regards Toyota Danmark A/S


John de Summer-Brason Brason.dk www.brason.dk

TRY.dk er gode at have inde i varmen takket været det engagement man møder hos Lars. For ham er arbejdet aldrig ligegyldigt. Det giver tryghed! TAK!


Charlotte Hald Hovedstadens Plastikkirurgi www.hovedstadensplastikkirurgi.dk

Hej Lars. Tak for flot rengøring af vores tæppe – her dufter så godt!


Anette Phøniks www.phoenix.dk Omkring jeres tæppeservice:

Hej Lars, tak for indsatsen. Vi er bestemt tilfredse med resultatet af jeres flotte tæpperengøring! Når næste rens står for døren ringer vi til jer igen!


Martine Lie Cubizz www.euroinvestor.dk Vedr. anbefaling af jeres indsats:

Kære Lars. Super rensning, vi ser frem til at du kommer forbi og imprægnerer og ser ligeledes frem til fremtidigt samarbejde. Kærligst Martine Cubizz Communication


Daniel Walter Restaurant THE PAUL www.thepaul.dk Lidt om jeres rengøringsarbejde der har resulteret i flotte tæpper og møbelrens:

Ciao Lars og resten af holdet. Med stor glæde er det altid dejligt, at have besøg fra jer. Det resultat som I kommer med, er mere end kun godt. With kind regards. Daniel Walter Furmanek


Emil Nørholm Humlebio www.humlebio.dk Vedr. tæppeopgaven i biografen:

Hej. Jeg kan roligt anbefale at få TRY forbi til en rens. Beviserne på over 5 års slitage og forsøg på selv at rense forsvandt på under 3 timer. Og imprægneringen har stået måls med besøgene siden. Så jeg vil ikke betænke at vende tilbage ved næste rens af vore tæpper. Min bedste anbefaling. Hilsen Emil Humle Bio


Jasmin Dibs www.dibs.dk Om tæppevask:

Hej Lars. Kanon godt arbejde, det ser rigtig lækkert ud. Der er et helt andet indeklima efter du har været og rense vores gulvtæppe. Jeg er rigtig glad for at jeg fulgte min mavefornemmelse og brugte dig. Det er et rigtig godt stykke arbejde, og luften er meget lettere heroppe! Smukt smukt smukt! Med venlig hilsen Jasmin DIBS


Ann-Vibeke DTEK www.dtek.dk

Hold da op, hvor ser tæpperne flotte ud, efter at du har fjernet diverse spor af gammel kaffe, olie og andet snavs. Glæder mig til næste omgang tæppevask! mvh/ann-vibeke dtek a/s


Allan Jeppson Gamestop www.gamestop.dk

Efter endt rens og antistatisk imprægnering, kan jeg kun anbefale jer. Resultatet er i top og ingen af vores elektroniske enheder lider overlast pga. statisk elektricitet længere. Vi vender i hvert fald stærkt tilbage, når det bliver nødvendigt med en ny omgang tæppemakeup!


Skal vi også hjælpe dig med rengøring og tæpperens?

Så kontakt os på telefon 40 93 95 97 eller anvend nedenstående kontaktformular: