Artikler

/Artikler
Artikler 2017-09-04T10:27:37+00:00

Artikler om en bedre rengøringsløsning!

Alternativet til de store rengøringsselskaber er lige her. En bedre rengøringsløsning.

Vi deler ud af vores erfaringer og viden igennem artikler med masser af information, viden, tips og tricks om en bedre rengøringsløsning.  Og når de fleste imellem folketingsvalgene går og overvejer om de skal stemme på blåt eller rødt, anbefaler vi GRØNT!

For grønne rengøringsløsninger er både godt for miljø og indeklima.

Hos TRY.dk har vi 30 års erfaring i rengøringsbranchen, og igennem tiden, siden 1988, har vi tilegnet os en masse viden om rengøring og sundhed, samt hvordan disse de to områder hænger nøje sammen. 

Heldigvisvis efterspørger flere og flere en helt anden tilgang og bedre service og nærvær fra en lille spiller. De 3 områder vi ALDRIG kommer til at gå på kompromis med er

1) SIKKERHED 

2) ØKOLOGISKE LØSNINGER

3) TOTALSERVICE.

Alt det er med til at sikre dig og dine medarbejdere en bedre rengøringsløsning.


Pletguide

TRY har sin egen pletguide med gode råd til hvordan de mest genstridige pletter kan kommes til livs. Har du en genstridig plet, som ikke er beskrevet i guiden, så kontakt os endelig! Så kan pletguiden også blive større og andre vil kunne få glæde af de gode råd fra denne løsning.

Læs mere her.


Dødsyg kemi eller naturlige rengøringsmidler? Rengøringstips!

Der findes et hav af fancy rengøringsmidler derude, men mange af dem er desværre fulde af usunde kemikalier. Det er en skam, særligt når man tænker på, at der findes mange naturlige, sunde og effektive rengøringsmidler, som man med fordel kunne anvende i stedet for.

Læs mere her.


Et fravalg af kemikalier

Undersøgelse fra DTU viser, at mange foretrækker økologiske rengøringsmidler, på grund af alle de stoffer der ikke er i. Hos TRY.dk støtter vi op om denne tankegang, og tilbyder vores kunder økologisk rengøringsservice, uden brug af kemiske duftstoffer, fosfat og lignende.

Læs mere her.


Prisen på rengøring i København

Hvis din virksomhed søger et rengøringsfirma, kan det være rigtig svært at finde ud af, hvad prisen bliver. Årsagen er, at mange rengøringsfirmaer foretrækker at sende tilbud ud, frem for at oplyse om deres priser direkte på deres hjemmesider. Det har medført en lav prisgennemsigtighed. Men her går TRY.dk imod strømmen!

Læs mere her.


Rensning af gulvtæpper til en god pris

At få pletter på gulvtæpperne er uundgåeligt i ethvert hjem og i enhver virksomhed. Og ens virksomhed skulle jo gerne fremstå pæn og professionel, når man har gæster i huset. Derfor hyrer mange et rengøringsfirma, der kan stå for tæpperensningen. Her er det bare vigtigt, at man ikke kun kigger på prisen, men også den service der tilbydes!

Tæpperensning til en god pris ✔” href=”https://try.dk/rensning-af-gulvtaepper/”>Læs mere her.


Din økologiske vicevært i København

Beboerne i ejendommene rundt om i København har fortjent et rent og sundt miljø. Det er trods alt her de tilbringer meget af deres tid. Derfor tilbydes I en vicevært som arbejder med økologiske produkter og virkelig kan sit kram – og det får du hos TRY.dk!

Læs mere her.


Sundt indeklima er super vigtigt for familiens sundhed

For at sikre din families trivsel, er det vigtigt, at skabe og opretholde et sundt indeklima. I hverdagen omgiver vi os med mange ting, som potentielt kan ødelægge indeklimaet, og derfor er det vigtigt at tage sine forholdsregler og gøre grundigt rent.

Læs mere her.


Bedre rengøringsløsning til den rigtige pris

København er en erhvervsby, der rummer titusindvis af virksomheder. En stor del af disse har fået øjnene op for fordelene ved grøn kontorrengøring. Med grøn kontorrengøring skåner men nemlig ikke kun miljøet, man skaber også bedre arbejdsbetingelser for ens medarbejdere. 

Læs mere her.


Bedre ejendomsservice

Når man skal vælge en virksomhed til at stå for service af en ejendom, så er der mange at vælge imellem. I Københavnsområdet er der faktisk over 1000 rengøringsfirmaer. Desværre er det langt fra de alle, som kan tilbyde sund rengøring og garantere at alle rengøringsmidler er økologiske – men det kan vi hos TRY.dk!

Læs mere her.


Sund rengøring i København!

Har du behov for sund og grundig rengøring? Så læs videre… Hos TRY.dk tilbyder vi sund rengøring og økologiske produkter til fornuftige priser. Vores dygtige personale gør rent når det passer kunderne bedst, så ingen bliver forstyrret midt i deres arbejdsgang.

Læs mere her.


Trapperengøring på den grønne måde i Lyngby

At holde trapperne i en ejendoms opgange rene er vigtigt. Det giver nemlig beboerne et sundere indeklima og en pænere opgang. Men man skal være påpasselig med hvilke produkter man anvender. Hvis trapperengøring udføres med de forkerte produkter kan det nemlig koste boligforeningen rigtigt dyrt!

Læs mere her.