TRY.dk er i avisen

Bedre rengøringsløsning!

Alternativet til de store rengøringsselskaber er lige her. Artikler om en bedre rengøringsløsning.

Vi deler ud af vores erfaringer og viden igennem 30 år, med artikler og masser af information, viden, tips og tricks om en bedre rengøringsløsning. Og når de fleste imellem folketingsvalgene går og overvejer om de skal stemme på blåt eller rødt, anbefaler vi GRØNT!

Grønne rengøringsløsninger er godt for miljø og indeklima

Hos TRY.dk har vi 30 års erfaring i rengøringsbranchen, og igennem tiden, siden 1988, har vi tilegnet os en masse viden om rengøring og sundhed, samt hvordan disse de to områder hænger nøje sammen.

Heldigvisvis efterspørger flere og flere en helt anden tilgang og bedre service og nærvær fra en lille spiller indenfor rengøring. De 3 områder vi ALDRIG kommer til at gå på kompromis med er

1) SIKKERHED – Er der tvivl om hvem du lukker ind i din virksomhed, når du selv holder fri?

2) ØKOLOGISKE LØSNINGER – Vælger du en rengøring der tager dit indeklima alvorligt?

3) TOTALSERVICE – Vil du gerne undgå at holde styr på toiletpapir, køkkenruller, sæbe og håndsprit m. m. ?

Alt det er med til at sikre dig og dine medarbejdere en bedre rengøringsløsning på kontoret.


Rengøringstips

Rengøringstips og bedre rengøring? Rengøringstips uden farlig kemi. Ja der findes nærmest et “vidunderprodukt” til en hvilken som helst situation i garderobeskabet, under køkkenvasken o.l. – Når nogen så fortæller dig at du kan nøjes med 3 naturlige produkter til din daglige rengøring og 3 microfiber-klude i forskellige farver så du undgår bakteriespredning, er det […]

Et fravalg af kemikalier

Ny undersøgelse om fravalg af kemikalier! Vedr. den nyligt offentliggjorte undersøgelse fra DTU: De sundhedsfremmende bioaktive stoffer som jo yder en beskyttelse mod hjertesygdomme og kræft, også kaldet polyphenol-indholdet var ikke højere i de undersøgte økologiske produkter. Men er den primære grund til at de fleste vælger at leve økologisk eller biodynamisk ikke rettere alt […]

Indhent Tilbud

Vi støtter gode initiativer

Vi har valgt den økologiske linje fordi det er skånsomt for jer, vores ansatte der har den daglige og direkte kontakt med produkterne og miljøet. Vi vil jo også gerne være her i fremtiden. ​

CSR-Renseopgaver

Spar miljøet når du får renset tæpper

Ved tæpperens bruger vi kun sunde produkter

TRY - CO2 neutral tæpperens

Tæpperens på hele Sjælland

Ring gerne til os og hør nærmere. TRY.dk har kontor i Kongens Lyngby. Men al rens foregår on location, hos kunden. Også de løse tæpper.

Vi stræber efter at svare alle mails og SMS-beskeder indenfor 2 timer alle dage indtil kl. 22.00

Her kører vi!

Ring til os

TRY tæpperens ligger øverst på TrustpilotTrustpilot

Jeg har netop fået renset…

Jeg har netop fået renset mit 100 % uldtæppe af Lars. Alle pletter er forsvundet, og jeg er super glad for at have fået et næsten nyt tæppe igen. Fin og hurtig kommunikation. Jeg vil uden tvivl gøre brug af Try.dk en anden gang.

Gitte
via Trustpilot

Hurtig, effektiv og meget serviceminded!

Jeg kan varmt anbefale TRY Tæpperens! Vores ægte tæppe har fået sin flotte farve igen (på kun 15 minutter) og Lars var utrolig flink og meget serviceminded. Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg ringer til Lars, hvis vores tæppe skal renses. Han har mine varmeste anbefalinger.

Daniella
via Trustpilot

Stor anbefaling herfra

Mine tæpper – også det på trappen er som nye?? Sikke et fantastisk arbejde. Lars & Mark var så venlige, smilende og meget serviceminded. Kan varmt anbefales, jeg ved i hvert fald godt, hvem jeg skal ringe til, næste gang mine tæpper skal renses!!

Cassandra
via Trustpilot

Google

Altid flotte tæpper

Fantastisk god service! Altid flotte tæpper efter rens

Nicklas
via Google

Effektivt og fornemt

Effektivt og fornemt. Et godt tilbud. Rent og dufter…!

Tor
via Google

Fantastisk Service

Fantastisk service – dejlige mennesker – kvalitetsrensning af tæpper – kan ikke give roser nok. Efter et uheld med rødvin på vort lyse tæppe – var gode råd …. nej,, det var ikke dyrt og tæppet ser ud som nyt – freden i hjemmet genoprettet. Det er absolut ikke sidste gang, vi gør brug af TRY.dk og kan absolut anbefale dem

Birthe
via Google

Facebook

Super god og professionel

Super god og professionel oplevelse med flotte rene tæpper som resultat!

Kit
via Facebook

Vi har igen fået renset tæpper af TRY.dk

Det er ikke første gang og det bliver heller ikke sidste gang. Super effektivt og hurtig rensning af tæpper, på under halvanden time 60 m2, med et super flot resultat. Derudover rigtige flinke og rare folk, som tager dejligt hensyn til vores møbler m.m. Kan varmt anbefales.

Kjeld
via Facebook

Kan varmt anbefale TRY

Kan varmt anbefale TRY… Mine tæpper var møgbeskidte efter at sønnen havde boet i soveværelset. Luven har løftet sig og pletter er væk… Som et nyt tæppe der har flere år på bagen endnu.

Marianne
via Facebook

Indhent tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – ofte indenfor 10-30 minutter.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kontakt os og lad os sammen finde den bedste løsning for dig

Hvis du ønsker en effektiv og professionel tæpperensning, uanset om det drejer sig om rens af gulvtæppe, rens af uldtæppe, rens af ægte tæpper, så kontakt TRY.dk. Vi har erfaringen og ekspertisen til at udføre alle typer tæpperens lige fra Ege, Garant, Fletco, Ilva, Paustian, Tæppeland, Maktabi og fra udenlandske tæppeleverandører. Vi finder altid den bedste løsning for dig hos Try.dk.

Hvis du indgår i et fast årligt samarbejde med vor tæpperenser om at holde tæpperne flotte og i topform i jeres virksomhed, giver vi en løbende rabat på 10%. Dette særlige tilbud gælder i en radius af 80 km fra vores kontor i Virum. Du kan ringe til os på +45 40 93 95 97, eller skrive til os på mail, try@try.dk. Vi svarer som regel inden for 10 minutter.