Rengøringstips

Citron skrive

Rengøringstips og bedre rengøring?

Rengøringstips uden farlig kemi. Ja der findes nærmest et “vidunderprodukt” til en hvilken som helst situation i garderobeskabet, under køkkenvasken o.l. – Når nogen så fortæller dig at du kan nøjes med 3 naturlige produkter til din daglige rengøring og 3 microfiber-klude i forskellige farver så du undgår bakteriespredning, er det ikke helt let at forstå.  Men det er MEGET lettere, MEGET bedre og MEGET billigere rengøring for os alle.

Få detox´et dit hjem for alle de unødvendige og skadelige rengøringsmidler, MEN smid dem ikke bare ud. Aflever dem på genbrugsstationen hvor der står “miljøfarligt affald”. Når du har gjort det, så får du flere rengøringstips til fremtidig sund rengøring.

mand med mundmaske

Rengøringstip nr. 1

Det allerførste rengøringstip som måske ikke kommer helt bag på dig er: Eddike. Nu har industrien prøvet at bilde os ind at vi skal blive afhængige af alle deres fancy farlige kalkfjernere med det ene smarte reklamefabrikerede navn efter det andet. Bling bling og Bang, splash og der er ingen ende på flotte navne. Hvorfor alle de farlige omveje? Vi vil ikke narres mere! 5% farveløs eddike er sagen.

Skal det gå vildt for sig og den daglige fjernelse af kalk ikke har været for god, så brug en 10% opløsning. Du begår ganske enkelt dette rengøringstips, ved at fylde eddiken på en sprayflaske og en 5% blanding kan du både bruge som spejlrens, glasrens, kalkfjerner, lugtfjerner osv.

Listen af eddikens fortræffelige egenskaber vil næsten ingen ende tage. Og det allerbedste er at det er uskadeligt at bruge, lokalet dufter friskt bagefter og prisen er – hold fast IKKE 30-40 kroner for elendig og farlig kemi, MEN omkring 5 kr. Det eneste det kræver af dig er måske 1-3 minutters tålmodighed, mens det lige trækker på emnet/armaturet.

Til gengæld lover jeg dig, at dine hænder ikke ligner et monster bagefter, at dine luftveje ikke har taget skade, at du ikke har fået større risiko for at udvikle allergier. Og IKKE helt ringe endda – de store producenter griner ikke af dig hele vejen ned til banken! Derfor kan du med fordel udleve din drøm om hjemmelavede rengøringsmidler. Få flere rengøringstips på vores Facebook-side.

Har du lyst til at anbefale os og vore rengøringstips til andre? Så siger vi mange tak og kvitterer med en gratis rengøringspakke med de 5 vigtigste produkter til en sundere rengøring. I får begge sådan en startpakke.

Vi vil meget gerne bruge din udtalelse som reference. Får vi lov til det sender vi dig et par flasker god vin. Om det er tæpperensrengøringsservice eller ejendomsservice du anbefaler andre. Send os en besked på kontaktsiden med din udtalelse.

Se mere

Lime Drink
Gode tips

Et fravalg af kemikalier

Ny undersøgelse om fravalg af kemikalier! Vedr. den nyligt offentliggjorte undersøgelse fra DTU: De sundhedsfremmende bioaktive stoffer som jo yder en beskyttelse mod hjertesygdomme og

Kontor rengøring
Gode tips

Pris på rengøring i Lyngby og København

Pris på rengøring i København – Her er den Majbritt fra Djurs kommunikation har interviewet Lars Fjord fra TRY.dk  Har man kontor på Frederiksberg eller

Indhent et tilbud