Vi tilbyder

/Vi tilbyder
Vi tilbyder 2017-07-26T12:48:18+00:00

Rengøringsservice København – Med et smil 😉

I København får du rengøringsservice i høj kvalitet

Hos TRY.dk tilbyder vi rengøringsservice København i særklasse til erhvervskunder. Vi er en dedikeret og ansvarsbevidst rengøringsvirksomhed, som udfører professionel rengøringsservice med fokus på et flot og skinnende rent resultat hver eneste gang. Søger du et kompetent og grundigt rengøringsfirma, der arbejder med stor faglig integritet, er vi parate til at løfte opgaven for dig. Vi har mange års erfaring med rengøring for såvel mellemstore som små virksomheder. 

Har du brug for et rengøringsfirma, du kan stole på og som gør et grundigt stykke arbejde, så giv os et kald. Vi står 100% inde for vores arbejde, og vi måler os selv på vores kunders tilfredshed. Se hvad de mener på TRUSTPILOT!

Effektiv rengøringsservice i København hos TRY

Kontakt os for et uforpligtende tilbud og en gratis prøve:

Tlf.: (+45) 40 93 95 97

@: try@try.dk

Få skræddersyet rengøringsservice til din virksomhed

I mere end 30 år har vi serviceret vores mange kunder med rengøringsservice i særklasse. Vi plejer at sige til nye kunder, at det kun tager os en måned at vise, hvad vores mangeårige erfaring kan tilbyde, da vi er overbevist om, at vi gør en forskel. Hos os kan du få det, som du vil have det. Vi tilbyder skræddersyede løsninger helt uden binding og opsigelse, så det er så nemt som muligt.

Om du har brug for rengøring én eller flere gange om ugen, er op til dig. Vi strikker en løsning sammen til dig baseret på dine behov, og vi kommer gerne med gode råd til, hvordan vi ser en mulig løsning. Er der for eksempel mange på kontoret hver eneste dag, giver det god mening med hyppigere rengøringsservice. Er der blot nogle få medarbejdere, kan én gang let rengøring og én gang grundig pr. uge, måske være nok.

 

Pris på vores rengøringsservice København

Pris på abonnementsrengøring udgør (rengøring 1 gang ugentligt) pr. måned:

100 m2 = kr. 2800,00

200 m2 = kr. 4000,00

500 m2 = kr. 6000,00

1000 m2 = kr. 8000,00

Slip for bekymringer om rengøring

Da vi er et yderst kvalitetsbevidst rengøringsfirma, der tager rengøringsservice og kontorrengøring seriøst, tilbyder vi en god ordning, så du helt selv slipper for bekymringer om at gøre rent. Vi kommer vidt omkring og efterlader os intet skidt, da vi har en klar målsætning om at udføre alt til perfektion. Derfor er det vigtigt for os at rekruttere de rette medarbejdere, som yder en ekstra indsats, som gør vores kunder glade. Mød derfor ind på en skinnende ren arbejdsplads, hvor du har lyst til at være, og hvor luften er klar og ren. Vi har stor ekspertise og ved derfor, hvor støv, skidt og snavs gemmer sig. Men vi rengør i dybden og får bugt med det hele, så arbejdsmiljøet forbedres, og det er rart at være på arbejde. Aldrig mere skal du møde ind til et beskidt og ildelugtende kontor, hvor skraldespandene ikke er tømt. Vi er grundige, effektive og meget omhyggelige i alt, vi foretager os, og så skaber vi tryghed, da du altid bliver mødt af den samme dygtige medarbejder.

Rengøringsservice der gør en forskel

Hos TRY.dk byder vi nye kunder velkomne med 10% rabat den første måned, hvor du selv kan få syn for sagen. Vi er af den klare overbevisning, at vores rengøringsservice gør en forskel, da vi er med til at gøre hverdagen lettere for vores kunder. Du får en masse unikke fordele hos os, og vi foreslår først en kontrakt, når du er 100% tilfreds med det udførte arbejde. Vi har fokus på dit velvære, indeklimaet og miljøet. Derfor anvender vi udelukkende miljøvenlige og effektive rengøringsmidler, som skaber et bedre arbejdsklima og gør en mærkbar forskel i hverdagen.

 

Ring og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig og få et ganske uforpligtende tilbud på rengøringsservice på dit kontor.

Kontakt os på telefon 40 93 95 97.

Hos TRY udfører vi alle former for rengøringsservice, som for eksempel

 • Daglig rengøring
 • Opvask
 • Udluftning
 • Rensning af computere og tilhørende skærme
 • Køkkenrengøring
 • Tæpperengøring og meget andet

Fordele ved at vælge TRY.dk

Som kunde hos os kan du se frem til et højt serviceniveau, hvor vi gerne yder det ekstra, der gør det ekstraordinært. Vi lægger vægt på at skabe nære relationer, hvorfor det er vigtigt for os at være åbne og imødekommende. Vi er naturligvis til at for at opfylde dine behov, hvad angår rengøringsservice København, men tillid er i høj grad også en faktor, der er vigtig for at skabe et godt og trygt forhold. Derfor får du altid følgende, når du er kunde hos TRY.dk:

 • Fast medarbejder tilknyttet
 • Rengøringsservice København uden binding eller opsigelse
 • 100% rent hver eneste gang
 • Vi anvender kun effektive, økologiske rengøringsmidler
 • Gratis rensning af tæpper, når I har spildt på dem
 • Rengøring, der forbedrer indeklimaet på kontoret
 • Alt forbrug på kontoret kan købes løbende til indkøbspris
 • Konkurrencedygtige priser
 • Henviser du en ny kunde til os, giver vi dig 25% rabat på din næste faktura.
Vi tilbyder
5 (100%) 49 votes