Lækker rengøringsservice fra dit rengøringsfirma i Lyngby – Med et smil 😉

I Lyngby får du rengøringsservice fra dit rengøringsfirma i høj kvalitet

Hos Try.dk tilbyder vi rengøringsservice i Lyngby i særklasse til erhvervskunder. Vi er en rengøringsvirksomhed, som udfører professionel rengøringsservice med fokus på et flot og skinnende rent resultat hver eneste gang. Og ALTID en GRØN tilgang til rengøringsopgaverne!

Er TRY så et godt valg for jer?

Hvis du søger et kompetent og grundigt rengøringsfirma imellem Lyngby og København, så er svaret et klart JA!

Vi arbejder med stor og grøn knowhow og er parate til at løfte opgaven for dig. Du får 32 års erfaring med daglig eller ugentlig rengøringsservice for virksomheder med en størrelse fra 100 m2 – 1500 m2.

Kontakt os for at se om der ikke er et godt match!

Rengøringsservice fra TRY i Lyngby

Kontakt os for et uforpligtende tilbud og en gratis prøve:

Få skræddersyet rengøringsservice til din virksomhed i Lyngby

I mere end 30 år har vi serviceret vores kunder med rengøringsservice i særklasse.

Nye kunder byder vi velkommen på denne måde:Det tager os en måned at vise, hvad vores mangeårige erfaring kan udrette. I denne periode er du HELT fri for binding og kan uden forklaring af nogen art, stoppe samarbejdet med os. Hvis vi påtager os en opgave – er vi overbevist om, at vi kan gøre en forskel.

Hos TRY i Lyngby kan du få det, som du vil have det. Vi tilbyder skræddersyede løsninger helt uden binding og opsigelse i startfasen, så det er så nemt og enkelt som muligt.

Har du brug for rengøring én eller flere gange om ugen? Vi så sikrer en løsning sammen med dig, baseret på dine behov.

Vi kommer gerne med gode råd til, hvordan vi ser en mulig løsning. Er der for eksempel mange på kontoret hver eneste dag, giver det god mening med hyppigere rengøringsservice. Er der blot nogle få medarbejdere, kan én gang let rengøring og én gang grundig pr. uge, måske være nok.

Har du brug for et rengøringsfirma til rengøringsservice i Lyngby som du kan stole på og som gør et grundigt stykke arbejde, så prøv TRY.dk  Vi står 100% inde for vores arbejde, og vi måler os selv på vores kunders tilfredshed.

Vi har fokus på dit velvære, indeklimaet og miljøet. Derfor anvender vi udelukkende miljøvenlige og effektive rengøringsmidler, som skaber et bedre arbejdsklima og gør en mærkbar forskel i hverdagen. Vi er grundige, effektive og meget omhyggelige i alt, vi foretager os, og så skaber vi tryghed, da du altid bliver mødt af den samme dygtige medarbejder. Der skal være fordele ved at benytte TRY.dk med 30 års erfaring i Lyngby. Og det udgør altså en forskel, til gavn for dig.

Pris på rengøringsservice i 2021 i Kongens Lyngby

Pris på abonnementsrengøring, kun for erhverv udgør (rengøring 1 gang ugentligt) pr. måned:

 •      100 m2 = kr. 2400,00
 •      150 m2 = kr. 2800,00
 •      200 m2 = kr. 3000,00
 •      300 m2 = kr. 3500,00
 •      500 m2 = kr. 4500,00
 •   1.000 m2 = kr. 8000,00

Rengøringsservice i Lyngby igennem 30 år – det gør en forskel

Hos TRY.dk byder vi nye kunder velkomne med 10% rabat den første måned, hvor du selv kan få syn for sagen. Vi er af den klare overbevisning, at vores rengøringsservice gør en forskel, da vi er med til at gøre hverdagen lettere for vores kunder. Du får en masse unikke fordele hos os, og vi foreslår først en kontrakt, når du er 100% tilfreds med det udførte arbejde.

Rengøringsservice i Kongens Lyngby i en Corona/COVID-19 tid!

Corona og hygiejne ved rengøring

Gode rutiner for medarbejdere i en Corona/COVID-19 tid!

Vi er det kvalitetsbevidste rengøringsfirma fra Kongens Lyngby, der tager rengøringsservice og kontorrengøring seriøst. Og i en Corona-tid/COVID-19 er der blevet sat helt nye standarder hos TRY for alle medhjælpere. Derfor tilbyder vi en god ordning, så du helt selv slipper for bekymringer om at gøre rent. Vi kommer helt i bund og efterlader os intet skidt, da vores mål er at udføre alt til perfektion. Derfor er det vigtigt for os at rekruttere de rette medarbejdere, som yder en ekstra indsats og går den ekstra mil, som gør vores kunder glade. Mød derfor ind på en skinnende ren arbejdsplads, hvor du har lyst til at være, og hvor luften er klar og ren. Og hvor alle kontaktflader er desinficeret.  Vi har stor erfaring i hvor støv, skidt og snavs gemmer sig. Og det er IKKE i gangbanerne. Men vi rengør i dybden og får bugt med det hele, så arbejdsmiljøet forbedres, og det er rart at være på arbejde. Aldrig mere skal du møde ind til et beskidt og ildelugtende kontor, hvor skraldespandene ikke er tømt.

Ring og hør hvad vi kan gøre for dig og få et HELT uforpligtende tilbud på rengøringsservice på dit kontor i Lyngby.

Kontakt os på telefon 40 93 95 97.

Hos TRY udfører vi alle former for rengøringsservice, som for eksempel

 • Daglig rengøring
 • Opvask – Manuel eller maskine

 • Udluftning
 • Rensning af computere og skærme

 • Køkkenrengøring
 • Tæpperengøring og meget andet
 • Vask og ophængning af håndklæder & viskestykker

 • Afspritning af greb og dørhåndtag

 • Vanding af kontorbeplantning

 • Dag til dag levering af alle forbrugsvarer til indkøbspris, fx. toiletpapir, køkkenruller, håndsæbe, håndsprit, opvasketabs, afspænding osv. Alt det som man jo bare løber tør for. Og vi kan selv holde øje med hvornår vi skal indkøbe hvad;)

Fordele ved at vælge TRY fra Lyngby

Som kunde hos os kan du se frem til et højt serviceniveau, hvor vi gerne yder det ekstra, der gør at samarbejdet bare forløber gnidningsfrit. Vi lægger vægt på at skabe nære relationer, hvorfor det er vigtigt for os at være åbne og imødekommende. Vi er naturligvis til at for at opfylde dine behov, hvad angår rengøringsservice i Lyngby og især troværdighed er i høj grad også en faktor, der er vigtig for at skabe et godt og trygt forhold. Derfor får du altid følgende, når du er kunde hos TRY.dk:

 • Fast medarbejder tilknyttet
 • Rengøringsservice i Lyngby uden binding eller opsigelse
 • 100% rent hver eneste gang
 • Vi anvender kun effektive, økologiske rengøringsmidler
 • Gratis rensning af tæpper, når I har spildt på dem
 • Rengøring, der forbedrer indeklimaet på kontoret
 • Alt forbrug på kontoret kan købes løbende til indkøbspris
 • Konkurrencedygtige priser på kvalitetsrengøring
 • Henviser du en ny kunde til os, giver vi dig 10% rabat på din næste faktura
 • Vi har et stærkt kendskab og samarbejde med de lokale i Lyngby
Vurdering af TRY-tæpperens

Læs også vores mange udtalelser fra tidligere og eksisterende kunder:
Vi er taknemmelige for de mange glade udtalelser! Bestil os med god ro i maven!