Erhvervsrengøring i København fra TRY.dk bliver spurgt:

Hvordan får man bedre indeklima? På kontoret i 2020?

 1. Brug rengøringsprodukter med lavendel, da det har en hæmmede effekt på virus og bakterier.
 2. Benyt altid farveseparate mikrofiberklude (det forhindrer bakterier fra sanitære områder i at nå ind på kontoret)
 3. Brug ALTID en allergirigtig støvsuger med HEPA-filter (det tilbageholder støv ned til bakteriestørrelse)
 4. Køb milde, bæredygtige rengøringsmidler eller lav dem selv (det er godt for både hænder, lunger og indeklima)
 5. Luft grundigt ud 30 minutter hver dag (Meget gerne gennemtræk i 3 x 10 min.)
 6. Hold en jævn temperatur på ca. 20 grader overalt indenfor
 7. Hæng ikke tøj til tørre indenfor

Klik HER for at opdage hvordan andre bedømmer TRY.dk

Disse 7 ting er særdeles vigtige faktorer når du ønsker en erhvervsrengøring i København der forbedrer dit indeklima. Vi bruger aldrig klor eller klorholdige midler – Både for jeres, vores og miljøets skyld.  Endvidere hindrer vi spredning af bakterier ved at benytte særskilte materialer til rengøring af sanitet. Får du denne sikkerhed hos dit nuværende firma i dag?

Vi fjerner gener efter tobaksrøg – fra dengang der var nogle der røg indendørs!

Vi hjælper dig med at få et bedre indeklima. Og siden 1988 har vi forfinet en løsning til at optimere dit indeklima. Vi kan ofte fjerne de værste skader efter tobaksrøg i lejligheder og når røgen er nået ind til dig via en nabo/genbo. Både i tæpper, imellem sprækker og revner i trægulve og meget mere.

Bedre indeklima med TRY.dk

Erhvervsrengøring med synergieffekt

I vil sikkert opdage at vi er et mere proaktivt rengøringsfirma end det I tidligere har benyttet, til jeres erhvervsrengøring København. Vi kan godt på eget initiativ finde på at foreslå opgaver, der ikke lige bliver klaret i den daglige omgang. Samtidig er vi overbeviste om, at synergieffekten ved at lade os klare flere serviceopgaver skaber værdi i længden for jer, ikke mindst økonomisk.

Try.dk’s erhvervsrengøring i København udføres oftest uden for kontorets åbningstid og medarbejdernes normale arbejdstid. Det er mest hensigtsmæssigt med denne “usynlige” erhvervsrengøring, da rengøringen dermed forstyrrer mindst muligt eller det mest optimale, at den slet ikke forstyrrer. Og da de fleste kontorer alligevel lukker omkring kl. 17.00, er der masser af timer indtil kl. 8.00 hvor mange af de ansatte møder ind.

Og skulle en enkelt alligevel benytte sig af sin flextid og møde ind kl. 06.00, så synes de fleste bare at det er hyggeligt at vi er i fuldt sving. Alarmen er slået fra, der er luftet ud, lyset er tændt og musikken spiller;) Det er i området København til Lyngby i Storkøbenhavn, hvor vi har arbejdet professionelt med kontorrengøring og anden erhvervsrengøring i 30 år (siden 1988) vi er særligt aktive i.

Hvorfor er det en fordel med imødekommende erhvervsrengøring?

Du vil virkelig værdsætte et vågent øje i hverdagen. For hvor er vi tit ude for at:

 1. Et vindue står åbent, på klem eller alarmen ikke er sat til – LØSNING:Vi lukker/sikrer og giver besked om hændelsen!
 2. Toilet/bad lugter – LØSNING:Oftest er det vandlåsen og fordi INGEN har brugt brusenichen i et par uger. Vi hælder vand i afløbet.
 3. Der mangler toiletpapir – LØSNING:Vi giver besked og tilbyder at indkøbe fremadrettet.
 4. EL-pærer er sprunget – LØSNING:Vi skifter gerne – Eller står gerne for ansvaret at indkøbe forbrug.
 5. Blomsterne på kontoret er ved at visne – LØSNING:Vi ser det, vander og tilbyder at stå for opgaven fremover.

Har du FULD TILLID til din erhvervsrengøring i København?

Hvem ønsker du der skal gå rundt og arbejde med rengøring, når du IKKE selv er på kontoret? Tillid og sikkerhed kommer før alt andet. Men tillid er IKKE en selvfølge i dag. Tillid er naturligvis noget vi sammen opbygger. Derfor tilbydes I tillidsvækkende erhvervsrengøring af jeres kontor uden kontrakt i en periode på 3 måneder!

Mange rengøringsfirmaer lover at de gør bedre rent end det tidligere rengøringsfirma. De bruger udtryk som “Vi garanterer at I får gjort grundigt rent hver gang”. Men uden en prøveperiode er denne “GARANTI” intet værd. I denne prøveperiode beviser vi at rengøringsaftalen bliver overholdt med fast personale – som I er blevet præsenteret for – og har godkendt forinden, før underskrivelse af kontrakt.

Hvis du er enig med os i at denne opstartsfase er så vigtig for et fremtidigt samarbejde, så vil det sikkert glæde dig at ledelsen i TRY.dk selv er med, så rutiner og selve strukturen bliver sikret og integreret.

Det er derfor i en stemning af tryghed og FULD TILLID, at du kan indhente tilbud på erhvervsrengøring i området mellem København og Lyngby.

Bestil effektiv erhvervsrengøring til din virksomhed!

Bestil her

Kunne du tænke dig en økologisk rengøring med skønne og sunde øko produkter til samme pris som konventionel rengøring? Så klik på linket og læs mere.

Vi glæder os til at gøre dine omgivelser renere og sundere med Try.dk’s erhvervsrengøring København.

Mere Tryghed – Bedre Indeklima – Flere Fordele

Erhvervsrengøring københavn

SE OGSÅ: