Erhvervsrengøring i København

//Erhvervsrengøring i København
Erhvervsrengøring i København 2017-09-11T12:41:14+00:00

Erhvervsrengøring København hos TRY giver dig godt indeklima!

Erhvervsrengøring København som er allergivenlig, grøn og naturlig er vores hjertesag. Og vi elsker rengøringsprodukter med lavendel, da det har en hæmmede effekt på virus og bakterier. Vi benytter endvidere altid mikrofiberklude, allergirigtige støvsugere med HEPA-filter, milde, bæredygtige rengøringsmidler samt grundig udluftning.

Klik HER for at opdage hvordan andre bedømmer TRY.dk

Det mener vi er særdeles vigtige faktorer i et godt indeklima. Derudover tilbyder TRY.dk kun en sund og grøn rengøring af kontorer med milde produkter. Vi bruger aldrig klor eller klorholdige midler – Både for jeres, vores og miljøets skyld.  Endvidere hindrer vi spredning af bakterier ved at benytte særskilte materialer til rengøring af sanitet. Får du denne sikkerhed hos dit nuværende  firma i dag? Økologisk rengøring København

Erhvervsrengøring København med gulvpleje

Et andet vigtigt fokusområde er gulvpleje. En af de helt store udfordringer for et rengøringsfirma er nemlig pleje af forskellige gulvtyper. Hos TRY.dk skal du ikke gå og vente på at dit gulv eller dine tæpper blive rengjort et par gange årligt. Vi finder det helt naturligt at levere rene tæpper og anden gulvpleje løbende, når pletterne opstår. Det er erfaringsmæssigt meget lettere at fjerne en ny plet end en gammel.

Du har altså muligheden for at vælge et firma, der altid er klar til at forbedre dit indeklima. På den måde er dine lokaler, dit kontor og humør altid i topform. Derfor vil vi meget gerne hjælpe dig med et super tilbud på solid erhvervsrengøring København til Kongens Lyngby.

Intelligent eller behovsbaseret erhvervsrengøring i København, er en service vi tilbyder til kunder med store arealer, eksempelvis grundet let tilsmudsning. Også her har vi god erfaring og en fornuftig økonomisk løsning klar til ny erhvervsrengøring af dit kontor i København.

Vi indkøber gerne alt det tunge forbrug til kontoret uden ekstra beregning. Denne ordning er mange virksomheder super glade for. Med denne service og den bedste pris på udlejning af viskestykker/håndklæder, er du sikret en perfekt totalløsning og god service.

Proaktiv Erhvervsrengøring = Din fordel

I vil sikkert opdage at vi er et mere proaktivt rengøringsfirma end det I tidligere har benyttet, til jeres erhvervsrengøring København. Vi kan godt på eget initiativ finde på at foreslå opgaver, der ikke lige bliver klaret i den daglige omgang. Samtidig er vi overbeviste om, at synergieffekten ved at lade os klare flere serviceopgaver skaber værdi i længden for jer, ikke mindst økonomisk.

Erhvervsrengøring København udføres oftest uden for kontorets åbningstid og medarbejdernes normale arbejdstid. Det er mest hensigtsmæssigt med denne “usynlige” erhvervsrengøring, da rengøringen dermed forstyrrer mindst muligt eller det mest optimale, at den slet ikke forstyrrer. Og da de fleste kontorer alligevel lukker omkring kl. 17.00, er der masser af timer indtil kl. 8.00 hvor mange af de ansatte møder ind.

Og skulle en enkelt alligevel benytte sig af sin flextid og møde ind kl. 06.00, så synes de fleste bare at det er hyggeligt at vi er i fuldt sving. Alarmen er slået fra, der er luftet ud, lyset er tændt og musikken spiller;) Det er i området København til Lyngby i Storkøbenhavn, hvor vi har arbejdet professionelt med kontorrengøring og anden erhvervsrengøring i 28 år (siden 1988) vi er særligt aktive i.

Har du FULD TILLID til din erhvervsrengøring i København?

Hvem ønsker du der skal gå rundt og arbejde med rengøring, når du IKKE selv er på kontoret? Tillid og sikkerhed kommer før alt andet. Men tillid er IKKE en selvfølge i dag. Tillid er naturligvis noget vi sammen opbygger. Derfor tilbydes I tillidsvækkende erhvervsrengøring af jeres kontor uden kontrakt i en periode på 3 måneder!

Mange rengøringsfirmaer lover at de gør bedre rent end det tidligere rengøringsfirma. De bruger udtryk som “Vi garanterer at I får gjort grundigt rent hver gang”. Men uden en prøveperiode er denne “GARANTI” intet værd. I denne prøveperiode beviser vi at rengøringsaftalen bliver overholdt med fast personale – som I er blevet præsenteret for – og har godkendt forinden, før underskrivelse af kontrakt.

Hvis du er enig med os i at denne opstartsfase er så vigtig for et fremtidigt samarbejde, så vil det sikkert glæde dig at ledelsen i TRY.dk selv er med, så rutiner og selve strukturen bliver sikret og integreret.

Det er derfor i en stemning af tryghed og FULD TILLID, at du kan indhente tilbud på erhvervsrengøring i området mellem København og Lyngby.

Bestil effektiv erhvervsrengøring til din virksomhed!

 

Bestil her

Kunne du tænke dig en økologisk erhvervsrengøring med skønne og sunde øko produkter til samme pris som konventionel rengøring?

Kontakt os med spørgsmål eller for et tilbud her.

Vi glæder os til at gøre dine omgivelser renere og sundere med TRY.dk erhvervsrengøring København.

Erhvervsrengøring københavn

Erhvervsrengøring i København
4.9 (97.5%) 32 votes

SE OGSÅ: