Pris på rengøring i Lyngby og København

Kontor rengøring

Pris på rengøring i København – Her er den

Majbritt fra Djurs kommunikation har interviewet Lars Fjord fra TRY.dk 

Har man kontor på Frederiksberg eller omkring København eller Lyngby, kan det være svært at finde pris på rengøring.  Langt de fleste rengøringsfirmaer i området foretrækker nemlig at afgive et lukket tilbud, og det går ud over gennemsigtigheden.

Pengesedler til tørring

Et enkelt firma har dog valgt at skille sig ud.

– Jeg vil helst holde mig fra egentlige timepriser, da det ikke giver kunden en reel fornemmelse af prisniveauet. I stedet vil jeg hellere give en indikation af priserne på rengøring pr. kvadratmeter, da det er lettere at forholde sig til, siger Lars Fjord, der er manden bag det økologiske rengøringsfirma TRY.dk.

Lars Fjord oplyser, at TRY.dk udfører rengøring en gang om ugen til nedenstående priser. Prisen på rengøring er opgivet ex. moms pr. måned.

Prisen på rengøring i Lyngby:

100 m2   –  kr. 2400,00

200 m2   –  kr. 3200,00

300 m2   –  kr. 3800,00

400 m2   –  kr. 4500,00

500 m2   –  kr. 5000,00

1000 m2  – kr. 7500,00

Lars Fjord lægger ikke skjul på, at hans rengøringsfirma næppe er det billigste, hvis vi koldt kigger på prisen på rengøring.

– Vi har valgt at prioritere andre ting højere. Vi har:

1)Faste medarbejdere tilknyttet hvert sted, så vores kunder ved, hvem der gør rent hos dem.

2) Vi benytter sunde og certificerede økologiske rengøringsmidler, fiberklude og støvsugere med HEPA-filter, forklarer indehaveren af TRY.dk

Er TRY.dk også konkurrencedygtige

Han er dog ikke er i tvivl om, at TRY.dk´s  priser er konkurrencedygtige, når man tager  den leverede kvalitet i betragtning. Og der er er heldigvis kunder der ønsker produktet.

De miljørigtige rengøringsmidler og støvsugerne med de allergivenlige filtre gør ikke alene en forskel for miljøet. De gør også en stor forskel på indeklimaet og dermed på medarbejdernes helbred og arbejdsdag. Og så er sund rengøring ikke dyrere end konventionel rengøring – prisen på vores rengøring er ofte den samme som anden kvalitetsrengøring.

Også når TRY.dk renser møbler og tæpper, bruger de certificerede, økologiske rensemidler. Det giver et flot resultat uden kemisk lugt.

– Faktisk kan kontorets medarbejdere sagtens passe deres arbejde, mens vi renser tæpper, for vi hverken støjer eller bidrager med kemikalie-tåger. Tværtimod, understreger Lars Fjord, og hans kunder er tydeligvis enige. Blandt TRY.dk’s referencer fremgår det klart, at tilfredsheden med både rengøring af kontor, rengøring af tæpper og det efterfølgende forbedrede indeklima ligger i top.  Se også Trustpilot.dk

Når TRY.dk renser tæpper, begynder priserne ved bare 15 kroner pr. kvadratmeter, og har firmaets stole og sofaer også fået pletter klarer det grønne rengøringsfirma også det.

Prisen på rens af kontorstole er 250 kroner pr. stk. ved minimum 10 stole, mens det koster 3000 kroner at få renset en 3 personers sofa. Priser er ex. moms

TRY tilbyder rengøring til hele København og har altid fokus på en miljøvenlig og økologisk rengøring. Hvis du har lyst, kan du læse mere om vores rengøring i København på denne side.

Prisen på rengøring af en fraflytningslejlighed!

Vi udfører særlige opgaver som indflytnings- og fraflytningsrengøring. Rengøring efter håndværker og lugtsaneringsopgaver.

En fraflytningsrengøring på en lejlighed på 100 m2 koster ca. 3000,00 + moms.

En lugtsanering incl. rene tæpper koster for samme størrelse ca. 4000,00 + moms.

Lugtsanering betyder at vi rykker ud og renser din lejlighed hvis nogen har røget i den eller dit kæledyr har haft et uheld. Med vores populære lugtfjerningssystem R10, kan vi eliminere dårlig lugt fra gardiner, stofsofaer og tæpper mm. Vi anbefaler at hele lejligheden/huset får en tur samtidig. Og evt 2 behandlinger med 1 uges mellemrum. Ring/Skriv for prisen på en R10-behandling.

Og vi renser tæpper for privatkunder. Vores priser på rengøring af tæpper er i forvejen blandt de laveste i Storkøbenhavn og København City er det der vi ser os selv som den bedste spiller på markedet. Prøv en gratis tæpperengøring – kvaliteten er i top, prisen på rengøring af tæpper er i orden. Opdag selv forskellen på dit indeklima. Og tæppet er tørt allerede efter 30 minutter.

Sådan bestiller du nemt en rengøringsopgave fra TRY.dk:

Det foregår oftest sådan:

Du sender en mail eller ringer. Vi booker en tid når vi alligevel er i nærheden, oftest indenfor 2-3 dage. Vi renser typisk et par M2 og du bedømmer om du vil have renset resten på stedet, når vi nu alligevel har sat maskinen t il. Men det er dit valg. Der er no hard feelings hvis du takker nej. Det er jo vores forslag og den måde vi profilerer os på.

Da vi en af de første gange tilbød denne mulighed til at større revisionsfirma i København, stod kontorchefen/økonomidirektøren og undrede sig og fik derefter sagt: Nej Lars, der er altså ingen der arbejder gratis. “Ok sagde jeg. Du får måske ret”;) Det er nemlig sjældent at nogle siger nej til det efterfølgende tilbud på at få hele tæppet rengjort, men det er sket. Og det er faktisk helt i TRY.dk’s ånd. Det er vores måde at markedsføre os på. Til gengæld bruger vi næsten ingen penge på annoncering;)

Vores egne undersøgelser viser at ca. 98% af alle prøverensninger fører til tilfredshed og kunderne vælger at takke ja til tilbuddet om at få renset HELE tæppet med det samme.

Konceptet med at vi kun renser tæppet hvis kunden er HELT tilfreds, mener vi er meget sundt for begge parter. Og det er egentlig ret logisk:Vi vil jo helst have lov til at komme igen til næste år;) Ja sådan bygger vi altså vores rengøringsforretning;)

Se mere

Lime Drink
Gode tips

Et fravalg af kemikalier

Ny undersøgelse om fravalg af kemikalier! Vedr. den nyligt offentliggjorte undersøgelse fra DTU: De sundhedsfremmende bioaktive stoffer som jo yder en beskyttelse mod hjertesygdomme og

Kontor rengøring
Gode tips

Pris på rengøring i Lyngby og København

Pris på rengøring i København – Her er den Majbritt fra Djurs kommunikation har interviewet Lars Fjord fra TRY.dk  Har man kontor på Frederiksberg eller

Indhent et tilbud